- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Remiel
őstag
válasz
T0rnad0 #7846 üzenetére
Igen a Vodánál olcsóbb a P30 Pro, mint a Mate20 Pro, de csak kis ideig "akciós" árú, viszont épp készleten nincs.
Én most hosszabítottam az előfizetésem és a két készülék között vaciláltam. Megrendeltem volna a P30 Pro, hogy majd megkapom ha lesz, de a központi nemtomki azt mondta, hiába írom most alá, ha az "akció" után jön meg, akkor a teljes árat kell fizetnem, ami épp akkor aktuális, az meg ki tudja mennyi lesz. Így Mate20 Pro lett, viszont arra kaptam 50k engedményt így elhoztam, de még barátkozom vele, eddig Xiaomi telefonjaim voltak.
Szóval ahogy nézem, beakciózták, emiatt sokan bemennek, elég jelentős várólista is volt, csak épp senki sem tud hozzájutni ezen az áron.
-
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
T0rnad0 #5361 üzenetére
Nem segít az sem.
Be van kapcsolva. Áthaladok fölötte, erre moccan a kijelző amire ránézel és megvan a szemkontaktus... rohadjon meg.Ugyanakkor kocsiban tök jó, hogy csak rá kell nézni a feloldáshoz és nem kell tapizni. És nem kell elvenni onnan a kezem ahol előtte volt.
-
-
-
válasz
T0rnad0 #4447 üzenetére
Nem akarom széoffolni a topikot, de azért leírom, mert fontos lehet másnak: volt Note 8-am, 2 dolog zavart benne, az akku és a mono hangszóró, minden mással elégedett voltam. 9-ben mindkettő javítva.
Nézegettem sokat a Mate20pro képeket, szépeket csinál nagyon, de nekem baromira túlkontrasztosítja, totál olyan a képek zöme, mintha egy tinilány már sz*rrá insta-filterezte volna őket. Félreértés ne essék, szép, éles képek, a kontraszttal van bajom csak.
-
etnies
senior tag
válasz
T0rnad0 #2719 üzenetére
"Sokan találják a hagyományos töltést túlságosan lassúnak, de aggódnak a gyorstöltés biztonságossága miatt. Ne aggódjon tovább: A Szupertöltés megérkezett. A Szupertöltés közvetlen kapcsolatot létesít a Telefon és a töltőfej között és intelligensen koordinálja a töltési feszültséget és áramot a Telefon akkumulátor töltöttsége alapján az okosabb, gyorsabb és biztonságosabb töltéshez"
Fél év gyorstöltés meg sem kottyant a P20 pro-nak. Megtudja valaki mondani, miért féltek tőle? Van valami racionális oka vagy ez valami ezotéria?
Régen voltak Ni-Cd aksik, amiket le kellett meríteni és fullra tölteni, azt szerették. Utána jött a líthium-os technológia és sokáig senki nem mert rátölteni a félig merült telefonra, mert Úr Isten, mi lesz.
Most ugyanez megy megint: technológiai ugrás van, emberek meg fosnak tőle.Gyorstölt a Huawei, Samsung és Apple is.
-
SlayR
senior tag
válasz
T0rnad0 #2310 üzenetére
https://www.olixar.com/huawei-mate-20-pro-full-cover-tempered-glass-screen-protector az egyik kinti ez volt ...nem teljesen én próbálgattam ismerős lakja be a telefont ő szerzett be belőlük. Ez volt épp rajta ami többször produkálta a hibát, másikat amire csak annyit mondott kintről rendelhetősebb,h ogy az meg azért nem lesz jó mert a tok lefogja tolni a kijelzőről azt hirtelen nem tudom a pontosat. A két itthoni azok meg azok amiket elég sok helyen megtalálni.
-
Aryon87
félisten
válasz
T0rnad0 #1125 üzenetére
Azért a 16megás kép sokkal részletgazdagabb mint a 6megás.. És jobban is adja a képet. Ha jól sejtem, az a 40mpx kamera lenne?
Akárhogy is, a Mate20Pro sokkal több részletet hagy meg, a zajszűrése sem agresszív mint elődje (meg is látszik azon, mert nincs 2 megás sem a kép).
Jó lenne ha még tudnál készíteni több képet is, és a wide kamerával is + AI és AI nélkülieket is.(#1119) LaptopSystem ha jól tudom, a Honor Magic 2 már ezzel a technológiával érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest