- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nekem egyáltalán nem változott az üzem idő. Bár nagyobb frissítés esetén mindig csinálok teljes törlést és újként állítom be a telefont... De pl egy biztonsági frissítés esetén nem.
P2pp: sztem ha gyenge térerős helyen vagy érdemes át állítani a hálózati módot 3/2G re, másik telefonommal ezt csináltam ha pl cső vidéken voltam.
-
p2pp
őstag
Nálam már nem villog a 4G, de 2,5 óra SOT után 33%-on álltam.
Mintha csak fele akkora akksim lenne most.
Biztos nálam is csak a Telenor VoLte lehet a bűnös.
Ahogy ezt már leírták korábban.Ma az Uzsoki Kórház legalsó szintjén szintén ugyanez.
De itt aztán volt minden a teló kijelzőjén felváltva az "E" és a 4G+ között minden.
A VoLte felirat hol elment, hol visszajött.
De legikább csak "E". Semmi sem ment.
Felhős cuccok kampec, amikor a legjobban kellett volna persze.
Az álmenyó tetején voltak tányéros mobil cuccok, mint a parkolóházakban.
De nemtom kié lehetett? Telenor biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest