Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz
Gömbike #4120 üzenetére
Abban egyetértek, hogy az XR egy nagyon jó kis készülék a mai napig, nekem is volt lehetőségem használni egy kis ideig, de nekem nem jön be a rendszer.
Illetve ha van más iOS-es eszközöd is, akkor tényleg nagyon jó a "cross platform" dolog.Viszont azért írtam az előző hsz-t, mert azt hittem hogy lemaradtam valamiről a Huawei-el kapcsolatban.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Gömbike #4115 üzenetére
"A Huawei a korlátok miatt nem tud gyártani európai felhasználóknak telefont."
Ezt pontosan hogy érted? Az amerikai szankciók ellenére továbbra is forgalmazzák Európában a Huawei készülékeket/eszközöket.
Amennyiben nem létjogosultság a GApps, akkor minden további nélkül teljes mértékben ki tud szolgálni (bár a GApps problémára is vannak már kerülőutak, megoldások...)."Ha egyszer a Huawei visszatér hozzánk..."
Tényleg nem bántásból írom, és csak lehet hogy én maradtam le valamiről, de mit jelent pontosan, hogy "visszatér hozzánk"?
Jelenleg is elérhető Mo.-n a Nova sorozat és például a P sorozat is.
Megemlítve például a P50 PRO-t, elég tetszetős darab, amelynek ráadásul a flagship készülékek között is például elég kiemelkedő kamerája van a mai napig, de más egyéb dolgokban sincsen túlságosan lemaradva a konkurensektől.Válaszolva arra, hogy mire váltanék ha váltanom kellene. Tökéletesen egyetértek azzal, hogy a kategóriában sok mostani telefon sem nyújt sokkal többet ennél.
A jelenlegi piacot nézve vagy maradnék a Hua-nál és váltanék feljebb kategóriát, vagy valamelyik középkategóriás Xiaomit választanám. -
Tottinho
tag
-
Exian
addikt
válasz
Gömbike #3360 üzenetére
Jah tényleg, ha felemelem, nekem is aktív lesz a kijelző a tok alatt.
snooze: ilyesmit nem tud és én nem találtam még rá 3rd party appot sem. Mondjuk nekem mellékes, már sokszor jeleztem, hogy okosórát használok, amin mindent látok, alig nyúlok a telefonhoz, mert minden értesítést látok az órán.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
válasz
Gömbike #2823 üzenetére
Szerintem próbáld ki, teszteld pár napig, visszaküldheted próba után is, nem csak bontatlanul. De persze te tudod.
A gond akkor van, ha mondjuk 2 hétig megy probléma nélkül, majd utána kezdi a vacakolást. Szóval lehet, hogy még is jobb nem próbálkozni vele, ha már ilyen infó van a gyártó felől...
Kellemetlen :(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest