Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
De én nem a 14 napos elállási jogomat akartam érvényesíteni, hanem hibás teljesítésre hivatkozva a garanciális készülék cserét. De a probléma főleg az, hogy lerázzák magukról az ügyeket, és midnenkinek azt hazudják, hogy az online rendelt dolgokat nem kell átvenniük, holott de.
-
Lackooo84
nagyúr
Erre csak azt tudom mondani, hogy téged is meghintáztattak, ahogy minket is akartak már anno a cooponnal vásárolt műszaki cikkekkel is. Már akkor sem akarták átvenni a meghibásodott fejhallgatókat, órákat stb. Ahogy akkor sem, én most sem hagytam magam. Na most ugyanezt bedobták nekünk is, a hódfejű ügyintéző rebbenés nélkül hazudott volna a pofánkba, hogy "webshopos terméket csak online lehet visszaküldeni". EZ NEM IGAZ! Saját Telekomos üzletben igenis kötelesek átvenni, és jegyzőkönyvet adni róla és intézzék ők a visszaküldést! Ez az egyik átbaszcsi, a másik az, hogy náluk csak a 14 napos elállás létezik, azt akarják ráerőltetni az emberre, csak velem ráfaragtak, mert tudatos fogyasztó vagyok, és mondtam, hogy akkor ha nem tudom érvényesíteni a garanciális javítási jogom (a 3 napon belüli azonnali cserét, nem a 14 napos elállást), akkor beleírok. Érdekes módon ott ülve az üzletben még a 1414-es kislány is meg akart győzni, én csak ellenálltam, hogy ez jogszabályellenes. Kérte, hogy tartsam, beszélt ah áttércsoporrtal, aztán szinte térdepelve kért elnézést, hogy nekem van igazam. Erről ennyit...
-
-
sting2
addikt
Az viszont jó hír!, csak elmerengtem azon, hogy mi lenne ha 10-15 plusz ezres rálocsolásával már ezek is képbe kerültek :
Honor 20 Lite 128GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
és ők már mindenben "vastagabbak" is, pl - frissebb készülékek.
Jó azt aláírom, hogy a 2 év tényleges gari az azért nagyobb összeget kóstál. -
Richie86
senior tag
Csendben halkan megjegyzem, hogy csak imádni lehet ezt a telefont. Pörög-forog, nem kérdez. Egyáltalán nem hiányzik a csúcsteljesítmény, pontosabban nem érzem azt, hogy középkategóriára váltottam. Amire nekem kell arra tökéletes. Imádom az akkuidejét is! Nekem hajnal 4-től este 11-ig kell szuflával bírnia, úgy hogy nyúzom rendesen, és kibírja. Az S8 ilyenkor már rég lemerült volna hajnal óta, ez még 48%-on van
-
Richie86
senior tag
Én is örülök nagyon. A sima P20-al is szemeztem, mert páromnak az van, szereti és nekem is tetszik. De az 66.000 lett volna, ez meg csak 36.000 volt (Telekom Magenta kedvezménnyel értendő mindkettő.) A családban van már egy másik Mate 20 Lite is, anyósom is azt használ. Azt is fogtam már és onnan tudtam, hogy nagyon szép/jó ez is, és úgy döntöttem, hogy nem ér meg nekem +30 ezret a P20. Tudom, az csúcs ez meg "csak" középkategória, de osztottam/szoroztam, és minek nekem bikább, ha ez is tökéletesen kiszolgál? Kinézetre meg prémium, aki nem ért hozzá, meg nem mondja, hogy nem flagship. Szóval nagyon nem bántam meg
-
Richie86
senior tag
Durva, de nem igazán érzek sebességben visszalépést!
Talán az S8 egy nagyon hangyafasznyit smoothabb, de csak ha nagyítóval nézem. Az is lehet csak az animációk közti különbség, vagy csak beleképzelemA lényeg, hogy nagyon jó, még egy csúcskészülék után is! A selfie kamerája pl. jobb, mint az S8-é. A hátlapi nyilván rosszabb, de pár tesztfotót lőve, nekem megfelel
Az akksiját már most látom, hogy magasan jobb. De egyelőre ennyi, kicsit több használat után szívesen leírom majd a tapasztalataimat. -
Forestjo
senior tag
A aksi erős, sokáig bírja.
A kijelző átlag feletti, nagyon szép. Nyilván nem lehet az AMOLED-hez hasonlítani, de az LCD-hez képest kiváló!.
A kameráról szerintem ugyanezt lehetne mondani.
Ami zavaró az az értesítési LED, amit csak sejteni lehet, hogy van. Megvan a diszkrét bája.
Ami nekem, az én készülékemen zavaró volt, az BT kapcsolat rendszeres, bár titka akadozása a fülesel. De ami érdekes, hogy ez már a P9 Lite-on is meg volt. Meg-meg szakág a kapcsolat. Nem csak nagy, gépeknél, melyek mágneses mezeje bezavarhat, hanem utcán is. Ez a Samsungon nincs. -
htc07
addikt
nekem fent van, semmi baj vele.
az akkuidő talán tényleg mintha kicsit rosszabb lenne mint anno a 8-assal, de én ezt betudom annak, hogy fél éves, és szinte csak quickcharge szoktam tölteni, ami azért nem éppen a legkíméletesebb módja annak, hogy kíméljük az élettartamát.
nálam kibír egy napot még simán, pedig heavy user vagyok (bár játszani nem szoktam rajta).
az meg, hogy 1-1,5 évente akkut kell esetleg benne cserélni, nekem belefér.
-
htc07
addikt
Vodánál nem ment még egy-két hónapja a volte ezzel a telóval, azóta átkerült a második sim-em telekomhoz, jelenleg ott sem megy (úgy tudom elég érdekes anomáliák vannak a T VoLTE hálózatán, ezért alaposan tesztelik a készülékeket, mielőtt engedik használni az átlag usereknek).
Egyébként is első körben a prémium és a népszerű telefonokra csinálják a konfigurációkat.
-
htc07
addikt
gondolom system appként megmaradtak upgrade után, de az újabb verzió telepítőcsomagja valamiért nem tartalmazza már.
biztosan vissza lehet rá hackelni valahogy.egyébként nekem pl. a zseblámpa az állapotsávot lehúzva a jobbszélső ikon már pár generációnyi telefon óta, pár nap alatt rááll a keze az embernek hogy hova kell nyúlni érte, ha úgy adódik.
B tervnek pedig ott a zárképernyőn alulról felhúzható menü, amiben szintén ott a zseblámpa is.
-
A 8.1-et akkor tudod rátenni, ha letöltöd a rollback romot és azt teszed fel. Utána pedig elkezdesz frissítgetni addig, amíg a megfelelő verzió nem lesz a telefonodra. Mondjuk azt nem tudom, h a huawei mikor melyiket tolja ki otán lehet, h 8.2 után nem a 9.01-et ajánlja fel hanem már rögtön a 9.1-et!
-
Pendragon911
aktív tag
Amikor jött a 9-es nekem, szintén akadozott, de hamar helyreállt és aztán rendben működött, kellett neki egy kis idő, de ezt írta is valaki, hogy ne lepődjön meg senki, ez normális dolog. Amikor feltelepült a 9.1, akkor viszont nem csinált ilyet. Úgyhogy szerintem hamar helyre kell álljon. Nekem nincs gondom a 9.1-gyel, az akksi idő sem igen változott, ahogy észre vettem, viszont kicsivel gyorsabb a rendszer.
-
Pendragon911
aktív tag
Mindegyik módon megpróbálhatod, ha az egyik nem ad be semmit, jöhet a következő. Nem tudni, hogy neked melyik módszer lesz a nyerő, de azt sem, hogy mikor. Mondjuk én nem szoktam lenullázni a telefont új frissítés esetén, eddig nem volt gondom ezzel, rendben működött az új rendszer.
-
htc07
addikt
tok-shopnál végigpróbálgatta a hölgy felrakni ami volt nekik készleten pár hónapja, de egyik sem állt meg rajta rendesen, csak az a fajta, ami oldalt "lelóg", mondtam hogy köszi de az undorító.
de próbálgasd ki ha gondolod, bár én csak olyan helyre mennék ezek után, ahol helyben felrakják és tudok reklamálni ha nem jó.
-
myk74
senior tag
Én is p9 lite ról váltottam. Nem bántam meg, mondom ezt úgy, hogy nagyon meg voltam elégedve a régivel. P9 lite ot a fiam használja már, továbbra is nagy megelégedéssel. Ez azért gyorsabb, gördülékenyebb, szebb nagyobb kijelző, és pazar az akkuja. Nekem bevállt, szerintem 2 évig megint el leszek vele.
-
-
Exian
addikt
Mobilfizetés alatt mit is értesz pontosan? NFC-s érintős fizetést, bankkártya helyett? Ha erre gondolsz, akkor ezt tudja, szoktam vele sokszor így fizetni. Ha másra, akkor passz, akkor kérlek részletezd.
Doboz: már nem emkékszem, de szerintem igen, Huawei féle matricával volt leragasztva.
Mate 20 Lite vs. P9 Lite témában nem tudok nyilatkozni, nem ismerem, majd talán más mond véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest