- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
A telefonomat a vodától vettem, de pannonos kártyával használom. Szerintem az elsők között jöhetett meg a 232.
Csak pár gondolat:
- Ha szolgáltatótól vásároltad, akkor vidd be, hogy frissítsék fel az agyát. Lehet, hogy meggyógyítja.
- Ha üzletben/neten, akkor a Huawei központnak e-maill, telefon, biztosan tudják a megoldást IMEI szám alapján.
Már volt alkalmam felhívni őket, mikor az órákról kérdezősködtem, teljesen normális, ügyfélbarát a hozzáállásuk.
-
mirci18
addikt
Eddig is ezt tapasztaltam.
Nekem ugyanis a többiek által posztolt üzemidők sosem jönnek össze.
Nem repülő módozok Wifit nem kapcsolgatok. Nem sötétítem le a kijelzőt. Az appok részint kevésbé vannak optimalizálva.
De azt látom hogy ez a telefon tudja az eddigi legjobb üzemidőmet.
Így is naponta töltenem kell de sokat kibír így is. -
-
hangyász2
aktív tag
A 299-et szerintem senki, azt buherált HiSuite-tal tettem fel, és azért szedtem le, mert januári biztonsági frissítés, tuti nem jött volna még rá koraibb csomaggal 10-es.
Amúgy össze vissza frissít. Most OTA 164-ről 215, majd 266, és végül rendes HiSuite-tal 291, és a 10-es. Most 245 nem volt.Mikor megvettem, 215-ről 245, és utána 266 nem jött OTA, és a 266 meg 291 ment fel HuSuite-tal.
-
Pendragon911
aktív tag
-
hangyász2
aktív tag
Bárki bármit mond, a Huawei frissítési metódusának útjai kifűrkészhetetlenek. Nekem kb. 8 év alatt sem sikerült semmit megállapítani. Mindig jön a kamuduma, hogy IMEI alapján, és ennyi. Persze mikor az átbrandelt is kap frissítést, már bukik az elmélet, máskor meg egyes készülékek, sőt egyes típusok ragadnak meg buildeken teljesen érthetetlen módon, kiadott ROM-ok ellenére. X-akta.
Nem tudom, miért nem lehet helyi frissítéssel feltenni őket, ha már a BL úgyis zárt. -
hangyász2
aktív tag
Nem stabil verzió volt. A hicare-es korai frissítés a Huaweinél kb. olyan, mint a Windowsnál az RC. Nem béta, de nem is a végleges, Kiadás előtti. És itt nem stimmelt minden, ahogy itt a topikban is írták. Szóval visszavonták január végéig elvileg. A 9.1 meg 291-ig frissült, és FF-ben látszik, hogy mind a két főverziót szépen folyamatosan kalapálták a rollbackkel egyetemben. Nem véletlen, hogy 2020 Q2 a hivatalos dátum. ha előbb jön, akkor ajándék. Szinte minden évben így megy ez.
-
htc07
addikt
semmi baja nincs a tizesnek, csak vannak emberek, akiknek rögeszméje, hogy minden frissítést csak azért adnak ki, hogy egyre rosszabb legyen a felhasználói élmény, mert az ugye lojális és márkahű vásárlókat eredményez.
vegyetek egy motorola defy-t android 2.3-al, aztán jónapot.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Gömbike
senior tag
Az értesítési led ezért van. Rá szoktam nézni és ha villog felnyitom a tok tetejét.
Nekem úgy van beállítva, hogy ha felemelem a telefont, akkor a tokra kiírja az időt, látom hogy kaptam e értesítést , abból mennyit, valamint a lépésszámot.
A következő telefonom is csak okostokot kezelő lehet.
-
Exian
addikt
Igazából erre van: hívásnál nem kell kinyitni a tokot, fel lehet venni a tokon keresztül. Meg én néha az órát szoktam megnézni kinyitás nélkül (megnyomom a bekapcs gombot és akkor mutatja). Más haszna nem nagyon van, de a nyitás nélküli hívás felvétel (avagy elutasítás) pont elegendő nekem.
-
-
bubus66
nagyúr
Attól, még a 9.xx műkődik mert 10-es. A legtőbb 9.1-es műkődik a 10-esen, persze vannak kivételek.
<title>yexuecolorO1</title>
<title-cn>夜雪流光</title-cn>
<author>MIUI</author>
<designer>战士</designer>
<screen>FHD</screen>
<version>10.0</version>
<font>Default</font>
<font-cn>默认</font-cn>
<uid>5de642b4dd400</uid> -
-
-
adamzget
csendes tag
Nálam állandó ikonok a VoLTE, térerő, Wi-fi, ébresztő, rezgő üzemmód (ez utóbbi a jobb oldalra "csúszott", mert beállítottam, hogy az aksi százalékot az ikonon belül mutassa). Ezek mellett még van egy üres helyem, amire bármi értesítés jön ígyis-úgyis lehúzom az értesítési sávot, teljesen mindegy, hogy ikonból csak egyet mutat. Lezárt képernyőnél minden értesítés látszódik a képernyőn is. Ha meg épp használat közbe jön, akkor az esetek 90%-ban egy kis ablakban megjelenik az értesítés. Azért ez nem egy olyan dolog, amit ne lehetne tudni már vásárlás előtt is, főleg, hogy elől dupla kamera foglalja a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest