- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Keeperv85 #2746 üzenetére
De jó, hogy újra itt vagy.
Neked milyen a 9.1? Akkuban.
Visszaálltam 8.2re. Akku jó. 4ó44p kijelző két napra, folyamat szinkron, gps wifi/4g és második este 34%.
Az zavar, hogy reggel este dobja a frissítésre az értesítőt. Pedig minden kikapcsoltam/engedélyt elvettem. Csak dobálja.
Xda-n is ezt erősítette meg egy poszt.. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Keeperv85 #1607 üzenetére
Főleg, hogy a héten rendeltem meg a telefont... Mindenkiben felmerül a kérdés, és akkor most mi lesz? Akkor ezek szerint hiába várjuk Telekom-osként a 9.0-s Emui-t? Vajon a szolgáltató mit tud ill. mit szándékozik tenni, ha egy nagy csomó ember vissza akarja adni a telefont, mert lényegében halott lesz, ha idővel nem frissülnek az alkalmazások, főleg, ha pl. a munkájához elengedhetetlen a Gmail vagy bármilyen Google szolgáltatás? Nyilván ezért nem a szolgáltató tehető felelőssé, de legelőször oda fordul az ember, már ha ilyen helyen vette a telefont. Minden esetre nem mondom vissza a telefont, de az a helyzet, hogy a Huawei-en kívül nem nagyon tudnék mást választani, ugyanis az első számú szimpatikus gyártó, a Sony alig ad valami értékelhető vagy megfizethető választékot, Samsung-ot pedig a márkával való régi "jó" barátságom miatt nem veszek. Marad a Xiaomi? Ne. Menjünk ennyire előre, talán még bízhatunk abban, hogy hogy akadnak még normális emberek, akik visszazökkentik az ügyet a helyes irányba. Ez a Donald Trump pedig...... De most komolyan?!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #1544 üzenetére
Szia nem kell hozzá semmilyen másik SIM kártya.
A Telekom talán a P9 Litet árulta függő telefonként. De abból se mindegyiket.
A Készülék ellenőrzése arról hogy független vagy szolgáltató függő, a következő képen történhet.
Megnyitod a tárcsázót, és beütöd a következő kódot:
*#*#2846579#*#*
Majd a bejövő oldalon rányomsz a 3. Network Information Query
menüpontra.A következő oldalon a 2 SIM Lock Info menüpontra
A felugró ablakban tudod meg állapítani hogy függő vagy független.
SIMLOCK_DEACTIVE Független.
SIMLOCK_ACTIVE Függő -
Exian
addikt
válasz
Keeperv85 #1509 üzenetére
Persze, van USB-C - Jack dugó átalakító, csak én speciel utálok minden plusz átalakítót. Meg persze már vannak olyan fülesek, amin rögtön USB-C dugasz van. Viszont nekem van olyan régi, de szuper nagy fejhallgatóm, amivel szeretek otthon hallgatózni, ilyenkor nem bánom, hogy csak simán benyomhatom a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest