Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
ClioRS #30475 üzenetére
Szia!
Hát, ez a görgetés akadás nálam is előjött a 10-el. Eddig még sosem láttam ilyet, ma már ott tartottam, hogy leteszem a földre, és páros lábbal ugrálok rajta
(Itt van még egy régi lenovo telóm, valami 5 ös androiddal, nos azon is néztem azonnal, hogy akad-e ugyanaz az oldal. Mondanom sem kell, hogy akadás nélkül tekergettem le-fel az oldat, miközben a volt zászlóshajó meg csak gondolkozott....)
A másik, amit jól elrejtettek előlem, az a hívások felvétele. Jelzi hívás közben, hogy aktív a hívásrögzítő, sőt ki-be kapcsolható is, mint eddig volt, de ha megzavarodok sem találom sehol sem a rögzített felvételeketAhogyan egy kolléga is jelezte már itt, hogy eltűnt a 3 pötty alatti menüből a "rögzített hívások" menüpont. Se TC vel, se X-plore val nem találom.
Még az a szerencse, hogy erre a telóra már nem kapjuk meg az újabb androidot, mert szerintem akkor, már telefonálni sem lehetne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest