- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
ClioRS #30475 üzenetére
Szia!
Hát, ez a görgetés akadás nálam is előjött a 10-el. Eddig még sosem láttam ilyet, ma már ott tartottam, hogy leteszem a földre, és páros lábbal ugrálok rajta
(Itt van még egy régi lenovo telóm, valami 5 ös androiddal, nos azon is néztem azonnal, hogy akad-e ugyanaz az oldal. Mondanom sem kell, hogy akadás nélkül tekergettem le-fel az oldat, miközben a volt zászlóshajó meg csak gondolkozott....)
A másik, amit jól elrejtettek előlem, az a hívások felvétele. Jelzi hívás közben, hogy aktív a hívásrögzítő, sőt ki-be kapcsolható is, mint eddig volt, de ha megzavarodok sem találom sehol sem a rögzített felvételeketAhogyan egy kolléga is jelezte már itt, hogy eltűnt a 3 pötty alatti menüből a "rögzített hívások" menüpont. Se TC vel, se X-plore val nem találom.
Még az a szerencse, hogy erre a telóra már nem kapjuk meg az újabb androidot, mert szerintem akkor, már telefonálni sem lehetne rajta."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest