- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomPack
őstag
Nyilván vannak olyan dolgok, amiket megszok az ember, és nem akar változtatni rajta. De nagy összegben lemerem fogadni, hogy az emberek többségének kényelmesebb a fényképeket gesztusokkal lapozgatni, mint mondjuk a nyílgombokkal. Tíz évvel ezelőtt ez még senkinek sem volt fontos. A gesztusvezérlést én ugyanilyen úttörő fejlesztésnek tartom.
-
TomPack
őstag
A navigációs sáv helyére felfelé suhintó gesztust szeretnék barkácsolni! Azért szeretném kikapcsolhatóvá tenni, hogy felfelé suhintásnál ne jöjjön elő!
A holdra szállás után 50 évvel ne kelljen már kapcsolókat nyomogatni a telefonon, amikor a legjobb-legegyszerűbb-legkézreállóbb egy érintőkijelzőn gesztusokkal navigálni.
Miért nem inkább a gesztusvezérlést koppintották az androidos gyártók a noccs helyett?! -
törölt tag
kali bácsi
, amit én írtam arra mit mondasz?
mitől lehet több órás differencia kijelzőidőben ugyanolyan használat mellett?
tehát egyszer 7,5 órám van, míg másszor jó ha megvan a 6. ugyanúgy wifi, ugyanannyi böngészés, ugyanannyi játék és a többi. ráadásul ugyanazon a helyen, szóval nem is volt más a térerő..etc. -
Vikooo
addikt
Bocsánat, hogy bepofatlankodok megint, P10 és P20 van itthon és most egy S6 -ot használok ideiglenesen.
Igazad van, az autó fényerő hosszú hónapokkal növelheti meg az AMOLED kijelző élettartamát illetve sajnos ez "kijelző lottó" ez az S6 a dobozból kivéve hibás volt (2015-ben) csereltettem a telefont, azota semmi beegesnek nincs nyoma pedig erősen social networking volt a felhasználói szokás. Azóta meg csak fejlődtek a kijelzők.
Szerintem a Huawei esetében se lehet sokkal rosszabbra számítani, a szellemkep pedig regenerálódik vagy regeneralhato bizonyos fokig.
-
Denonavr
csendes tag
Én sem félek ettől, én is auto fényerőn használom, bőven elég minden szituációban.
Korábbi LCD-s Lg G2-m meg sárgult, és ahogy olvastam ez nem csak LG betegség...
A Mate 10pro eddig minden tekintetben várakozáson felül teljesít, ugyanúgy, mint ez a topic
Nagyon nem bántam meg, hogy ezt választottam. -
-
-
-
gusthy
veterán
Az az alig nem annyira alig, és szerintem ha a felhasználók 10%-ánál fellép, az is gáz. Mindenesetre előtte, utána nem volt, a 142-vel meg volt, és azért a 142 fenn volt vagy egy hónapig. Persze mindenki annak megfelelően cselekszik, amik az ő preferenciái, ez, amit leírtam, a személyes véleményem.
-
gusthy
veterán
Ami a 142-t illeti, tényleg sokkal jobb lenne az előzőknél, ha nem lenne benne az app nyitási bug, ami viszont szerintem elég súlyos probléma.
A FullOTA problémát nem értem, a sima OTA se azt telepíti, akkor van jelentősége, ha nem az előző verzióról frissítesz, tehát nem 142-ről 145-re például. Egyenként csak annyi történik, hogy a nem változott rendszerfájlok is újból felmásolásra kerülnek, tehát picit gyorsabban kopik a háttértár. -
Gabesz25
tag
pont ez a problémám, hogy eddig ha viber-en telefonáltam, szépen ki volt kapcsolva a kijelző. most meg előjön ez vagy egy fehér sáv alul. viber nem frissült a napokban. kijelző üveg meg a kezdetektől rajta van. ma jelentkezett ez a probléma először. és zavar ha telefonálok és a fehér sáv világít alul.
-
Aryon87
félisten
Szerintem van ott valami nem telefonra való, problémás, fertőzött vagy hasonló jellegű külsős alkalmazás.
Erre mondjuk én is gondoltam, főleg azok után, miután már tranzakciót is végrehajtott a telefonja, és nem 5Ft volt az..
Magicbox: én anno az Avast telepítése közben nyaltam be PC-re egy trójait, 20 perc alatt megette a gépemet, alig tudtam levakarni róla. a NOD32 és MalwareBytes együttese mentette meg az adataimat nagy nehezen. Szal Avastot ne is lássak
-
bandigyerek
senior tag
Sőt! Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni alapon mondom, hogy ha lehetőséged van egy full ROM-ot feltenni, tedd azt, mert ha beszedtél valami olyan kis jófajta bacit, ami beette magát az alaprendszerbe, az FR nem szedi ki.
Úgyis aktuális a B145, ha tudod, tedd fel a FULL Rom-ot.Ja, bocs kali, nem neked ment, hanem staker-nak.
-
Wilika
aktív tag
A hívószámvisszaállós bugot egy másik itteni user is megerősítette.
Meg lehet, hogy a legtöbb embernek nem áll vissza (ki tudja mitől függ), viszont tudom, hogy ugyanazzal a simmel, másik telefonban vígan használom (bepróbáltam még többe is), és nem áll át, a Mate-ben meg igen. Akkor most hol a gond? :/
Tettek mezeje... épp azon vagyok, próbálom ezt a foshalmazt visszaadni, de nem ismerik el, hogy ezek hibák.
gusthy
Lásd az itteni vekengésemet;Ps.:
Visszakeresve, látom, hogy (#13706) ystuc és golyós (#13702) is ezzel küzdenek, csak még nem tudják. -
Wilika
aktív tag
Erre mondtam ugye, hogy ha mondjuk a facebook nem menne rajta, akkor már rágyújtották volna a huaweire a központjukat, ezért a huawei igyekezne rendbe tenni.
Nekem viszont "ez a faceboo-om" (tényleg többet használom, mint a fb-t), és egy tök alap android funkcióról van szó. Én egy Android telefont vettem.
Az meg, hogy egy csomó más "kisebb kellemetlenséget" meg "hibát" elnézünk, az meg a mi igénytelenségünk, amiben boldogan dagonyázik a huawei.
Meg persze, csomó ember, csak megveszi a marketingdumát, aztán Fb-CandyCrush-Fényképezés. Ott tényleg nem fognak nagy hibák előjönni. -
Tomtotom
senior tag
Hát holnap keresek egy papírt, talán szervizest még találok. Elhiszem neked, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy két azonos IMEI-t írt ki, anno Telekom-tól hoztam ki, dual sim-esként. Aztán lehet rosszul emlékszem, de még agyaltam is rajta, hogy így mi a fene értelme van. Ezért ne kövezzetek meg, lehet, hogy az agyam hagy ki, de holnap feltúrom a szekrényt 😀
-
törölt tag
Hmm... Csak fura, hogy az első fél évben soha nem nyíltak meg maguktól appok, nem lépett olyan oldalakra, ahova nem akartam. Most meg csak a zsebemben van, arcfelismerés kikapcsolva, feloldva nincs, mert nem érek úgy az ujjlenyomat érzékelőhöz és olyanokat csinál, hogy már néha fáj.
Sok oldalnál van ez, nem csak ph-n. -
freemanone
addikt
Pedig ez bug.... aktív "pocket mode" mellett, nem szabadna feloldania, ha a proxy sensor triggered állapotban van. Már tapasztaltam én is, és borzasztóan gáz.... főleg nyáron amikor elég ha az izzadt vékony nadrág anyagon keresztül a combomhoz ér és már sikertelen feloldási kísérletnek veszi. Ennek sem kéne hogy megtörténjen. Kikapcsolt pocket módnál szabadna neki csak ezt tenni.
-
fericske
addikt
Én inkább kihagynák egy új meglepetést, pedig bírtam a gyors beléptetést a valóban jó ujjlenyomat olvasóval.
Talán az XDA-n olvastam ugyanilyen eseteket, más telefonokkal is amúgy.
Volt akit fél év alatt 3x is megszopt@tott így a teló, aztán az volt a közös nevező, hogy a biztonsági beléptetést kiiktatva nem lesz baj vele.
Azért gondolkodni fogok még ezen.
A mutató ujjamat szkenneltem be, az meg mindig odakeveredik mikor megfogom a telót - amúgy a power gombra is sikerül rámarnom mindig mikor megfogom, jobb lett volna a tetején valahol talán -, aztán lehet kipróbálom a gyűrűs ujjammal.
Majd tesztelgetem, hogy kényelmes legyen feloldani is, de balesetszerűleg ne érjen hozzá az az ujjam.
Ha egyáltalán számít. Most nem ugrik be, hogy bármelyik ujjamra berezeg, mert akkor mindegy. -
-
Long1
csendes tag
Nekem nem az kell, hogy lője ki hanem, hogy a képernyőt kapcsolja le. A párom néha ezen a játékon alszik el és kijelző reggelig világítana ha én nem nyomnám ki
Ilyen jellegű beállítás nincs benne. Én más játékokat használok és kettőnél amit napi szinten nyomok tutira kikapcsolja a kijelzőt ha nem nyúlok hozzá. Utána ha vissza kapcsolom onnan tudom folytatni. Szóval fut még a háttérben csak a kijelzőt lekapcsolja. Csak ez a nyomi kocka póker nem.
Azért köszönöm a válaszod.
Írtam a game supportnak hátha mondanak valami okosat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest