-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
VOLTCRAFT(1) #24413 üzenetére
Ez most nem pont neked szól, csak gondoltam megjegyzem, de ne szórakozzatok már!
Direkt degradáljátok a magyar nyelvet. vagy tényleg nem tudjátok, hogy kell "hejessen leirrnni eztet a szavat" is többek között? Konkrétan naponta futok bele, hogy így van írva a TAVAJ! -
válasz
VOLTCRAFT(1) #24422 üzenetére
A hivatalos úton (OTA/HiSuite) eszközölt frissítésnél nincs ilyen hibalehetőség, max azoknál, akik kérdéses forrásból töltik le a firmware állományt és alternatív módon telepítik, de ez mindenkinek az egyéni döntése és vállalása.
Olyan weblapokon is lehet fertőzés, amiket te biztonságosnak gondolsz, volt már rá sok példa, hogy gyártók, szolgáltatók...stb. oldalait fertőzték meg. -
válasz
VOLTCRAFT(1) #24420 üzenetére
Elég nagy bajt okozhat az is, ha megszerzik az e-mail címeidet és hozzá a jelszavakat, a teljes névjegyzékedet...stb., a készülék gyári visszaállítása ezeket nem teszi semmissé, ráadásul akár az is előfordulhat szélsőséges esetben, hogy utána soha nem férsz már hozzá adott e-mail fiókokhoz.
Van most olyan sebezhetőség is, hogy *.png állományba helyeznek el támadó kódokat, adott képeket pedig nem csak csevegő, levelező...stb. alkalmazásokban lehet átküldeni, hanem beteszik akár weboldalakra is, azok meglátogatásakor már kész is lehet a baj, mert emelt szintű jogosultságokkal le is futnak a kódok a kép le-, illetve betöltésekor. -
válasz
Nem kell ahhoz pénzzel kapcsolatos dolog, hogy egy sebezhetőség kihasználása problémát okozzon akár nálad is, anélkül is tudnak galibákat okozni, nem is akármilyeneket.
-
válasz
"Én nem használom semmilyen pénnzzel kapcsolatos dologra" akkor te teljesen biztonságban vagy. Ja nem...
-
petfoto
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #23091 üzenetére
+1
Parázok, nehogy felkússzon magától a Pite egy hűvös hajnalon..annak ellenére, hogy kikapcsoltam a frissítést.... Így jó ez, ahogy van... -
öcsi06
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #23094 üzenetére
Alapvetően nekem ezenkívül nincs gondom vele, bár még csak ismerkedünk, de ezt a funkciót már megszoktam az előző verzión. Ez legyen a legnagyobb bajom vele.
-
Musaka
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #23091 üzenetére
Itt tényleg jó sokan anyáznak hogy pitére frissíttek
-
bodeesz
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #20648 üzenetére
A jelenséget csak megerősíteni tudom, azt hiszem 4es szériás samsung tv-vel (többel is) ugyanez a jelenség. Sajnos megoldást nem találtam rá, én letudtam a bluetooth-hoz hasonló hibának.
-
D4ni
őstag
válasz
Én egész sokat nézek online filmet telefonról mirrior share-al kilőve tv-n. Soha semmi bajom nem volt eddig.
-
válasz
Szia,
Samsung tévével (UE48H6400) használtam úgy a Mate 10 Pro-t és nem volt gond.
Megpróbálhatod a tévé eszközkezelőjében eltávolítani a telefont, majd újra párosítani, hátha segít, vagy esetleg a telefonra rányomod a hálózati beállítások visszaállítását, a mobilinternethez szükséges paramétereket visszaállítja majd utána automatikusan a SIM kártya alapján, a wifi és bluetooth párosításokat kell csak újra konfigurálni. -
Blero2
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #14550 üzenetére
G2-m volt, szerettem, jó képeket lőtt telóhoz képest. De azért a Mate-hez nem lehet hasonlítani
Videóban viszont jobb volt ez kétségtelen -
válasz
Teljesen pontos összehasonlítást úgy nem lehet eszközölni, mert a fényviszonyok és más is eltérne, de a G2 pont nem a legjobb kamerás típus volt abban azt időben sem, most meg pláne távol áll Mate 10 Pro és társaitól.
Ha teszel is fel képeket, azok nem lesznek általános érvényűek a két készülék fényképezési képességei kapcsán, max azt fogják tükrözni, hogy miként fényképeztél akkor azzal és most ezzel, mert auto módban is sok befolyásoló tényező van - ezt nem csak erre a két telefonra értem, hanem bármilyen másikra is, elég megnézni a kapcsolódó topikokat, azonos készülékkel is készülnek jó és kevésbé jó képek attól függően, hogy ki, hogyan...stb. csinálja azokat. -
wwhy
veterán
válasz
Veri, hát persze. Főleg este. Hadd verje, ne törődj
-
gusthy
veterán
válasz
VOLTCRAFT(1) #14552 üzenetére
Itt van erről egy elég objektív összehasonlítási lehetőség, nézd meg saját szemeddel.
[link]Életem egyik örök kedvence volt és marad a G2, de a tények makacs olgok. Se fényerőben, se színhűségben, se dinamikatartományban, se sehol nem igazán van versenyben a G2.
És ez a teszt csak a fő kamerát teszteli.
-
yodamester10
őstag
válasz
Szerintem fuss neki még egyszer
Ez egy nagyon jó telo ott user hiba lesz
Én nem vagyok nagy fotográfus csak úgy lőttem vele egy képet este
[link] -
válasz
VOLTCRAFT(1) #14546 üzenetére
Hát, ezzel elég sok ellentétes tapasztalatot olvashatsz itt korábbról.
Nem kicsit örültem volna anno, ha a G2 és társai ilyen fényképeket készítettek volna. -
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
Bocsánat öt évvel ezelőtt kiadott LG G2--höz képest ...így még cikibb!!
-
válasz
Biztos is.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #13938 üzenetére
Basszus megvan a megoldás! Intelligens beállításoknál kikell kapcsolni a viselkedés érzékelést
! Teljesen logikátlanúl állítja nyitottá a telefont holott azt írja csak akkor válik zártá ha mozgást nem érzékel !! Öt perc után felvettem és továbbra is nyitva hagyta a telefont!
-
mumuss
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #13935 üzenetére
A nyitott lakat akkor van, ha felismeri az arcodat.
Megelőztek 🤣 -
válasz
VOLTCRAFT(1) #13935 üzenetére
A nyitott lakat akkor van ott, ha már felismerte az arcod...
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #13933 üzenetére
UI: Az ujjlenyomatommal feltudom oldani a telefont az működik. Csak az a funkció nem hogy csak azzal tudjam feloldani. Jelenleg bárki feloldhatja a képernyőzár az ami nem működik,mert szabadon kinyitható bárki számára. Ezt egy nyitott lakat ikon is jelzi
-
golyós
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #12477 üzenetére
-
válasz
VOLTCRAFT(1) #12477 üzenetére
Szia,
Beállítások -> Intelligens asszisztens -> Rendszer-navigáció -> Navigációs dokk?
atikó: Igen, pont azért írtam a felsorolásba, hogy az AMOLED is hiányozna, ha U11-em lenne.
Nem mindegyik tudja úgy, ahogy a Mate 10 Pro, hogy nem az átalakítóban van a DAC, hanem a telefonban és direktben analóg jön ki már az USB ype-C csatlakozón.
Linkeltem erről korábban YouTube tesztet is itt a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged