- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Azt én megértem, hogy háromnál több törlesztő nem futhat, de erre a készülékre nem lenne negyedik törlesztő, mivel 0 Ft.
Egyébként ez a max. 3 nem csak pl. a mobil előfizetésekre vonatkozik?
Mert ahogy előbb is írtam volt már nekem egyszerre öt is, három a mobil előfizetéseimen, kettő meg az otthoniakon. -
zebede
őstag
Hát nagyon úgy néz ki hogy ráér.
Mert ránéztem a Tés webshopra és a rendelés végén a 0 Ft-os telefonra 124k mobilelőleget kér.
Mondjuk biztos közre játszik, hogy pár hete, szintén szerződés hosszabbítással, szintén nulla forintért kihoztam az asszonynak egy samu s7 edget.De ez az előleg kérés akkor is kicsit mellbe vágott, így 10+ év telekomos múltal, 5 mobil és 3 otthoni előfizetéssel Magenta 1-esként, aranykártyásként, úgy hogy soha nem voltam elmaradva egy fillér fizetni valóval sem.
Olyan mintha a T nemszeretné hogy szerződést hosszabbítsak.
Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy van 3 eszközre részletfizetésem is náluk, de ez a nyolc előfizetésre egyáltalán nem sok, volt már olyan is hogy öt volt egyszerre gond nélkül.
Egyébként is ezeket mindig kiszoktam fizetni, amikor 20-30 ezer forint körülre csökken a fenmaradó összeg, de nem is értem hogyan befolyásolhatnák ezek a jelen esetben nulla forintost vásárlást.De mindegy, holnap még futok egy kört a 1430-al és ha ott is így beszélnek nem hogy M10 pro nem lesz, de még a Tés jövőmön is elgondolkodom.
-
zebede
őstag
A mostani 6080 mAh-ás Oukitel K3 kínai telefonom produkál nálam 6-8 órákat.
Ráadásul az Oukitel 5,5 colos, a Mate 10 pronak meg 6"-os kijelzővel picivel még kisebbek is a fizikai méretei és jóval könnyebb is.Igaz nem szoktam magamnak 260k-s telefonokat venni, igazság szerint pár éve meghúztam egy 50-60k-s határt és rámentem a kínai rendelésekre, de most a nejemnek hosszabbítható az előfizetése és elvileg 0 Ft-ért hozzámvágja a telekom, annyit meg megér
, ha tényleg hozza ezt az üzemidőt.
Meg a Mate 10 desktop modját is nagyon ki tudnám használni, ha tényleg olyan mint elképzelem, csak nem nagyon találok róla elég infot, pedig áttúrtam már egy csomó yt-videót is.
-
SystemNorbi
tag
Hát nem tudom, de szerintem nem indokolja semmi, hogy 100MB legyen egy sebesség teszt. Meg nem is volt régen.
Nekem meg sokszor olyan érzésem, van hogy nem akar merülni a telefon. Ami amúgy hülyeség, de a másik telóhoz képeset mégis ennyire más. Aktív használat során 11 óra illetve 11 óra 30 perc is volt már a kijelzőidő.
Kb 50%-os fényerővel. -
SystemNorbi
tag
Megmondom őszintén, nem tudom mitől függ, de tény és való, hogy ha most nyomnék egy restartot, akkor lenne tárgyfelismerés.
Nekem annyira nem hiányzik, de valóban igaz, hogy ez okozhat képfeldolgozási anomáliákat.Érdemes lenne minden nagyobb rossz képet készítőnek megnézni, hogy nekik működik-e.
-
hacki87
senior tag
-
S e t h
nagyúr
Lehet én gondolom rosszul, de szerintem nem az a feladata a topikgazdának, amit te megfogalmaztál.
Nem a többség érdekét kell szem előtt tartva rendet tartani, mert ennek analógiájára ha 10 megnyilvánulás 6 - 4 arányban oszlik meg egy probléma vonatkozásában, akkor te a 6 mellett foglalsz állást, akkor is ha mondjuk te a 4-betartozol, mert hát a többség ugye.
Példaként tudnám említeni a OnePlus5 telefon esetében a jelly effect jelenséget, ami miatt sokan panaszkodtak és még többen úgy tartották, hogy fel van fújva. Hogy foglaltál volna állást? A topik békéje érdekében rendre utasítod aki ír róla?
A személyeskedésig fajuló vitát kell megelőznöd, nem magát a vitát.Nem az a gond ha itt a fórumon 1-1 topikban megjelennek a kritikus vélemények is, hanem az ha vki ezt nem képes helyén kezelni és még a topikgazda is nyíltan, időnként az objektivitást nélkülözve foglal állást.
Ezt alapozom főleg a mondandód második felére, amit eddig szinte csak elvakult iphone fanoktól olvastam a fórumon:
- ha nincs ilyen telefonod mit keresel itt, mit okoskodsz?Én azért látogatom többek között ezt a fórumot is, mert kiváló készüléknek tartom a telefont és gondolom sokan azért is látogatják, mert képet szeretnének kapni pro és kontra mielőtt vásárolnak és kissé visszatetsző, amikor a topikgazda minden kritikára azonnal rárepül és szinte próbálja önmagának igazolni a vásárlásának helyességét.
Nincs hibátlan telefon, ez sem az. -
mjani1172
addikt
Mivel az előzményekből úgy gondolom ezt főleg rám érted,visszanéztem a hozzászólásaimat és nem értem miről beszélsz.
1 olyan hozzászólásom volt összesen ahol azt írtam nem jók a fotók.És azt is a tesztre írtam, normális stílusban.Ez olyan nagy baj? Akkor írd ki kérlek, hogy minden kritika tiltott, és nem szegem meg a szabályzatot.
Ezeknek a fórumoknak az lenne a célja hogy a felhasználók megbeszéljék a tapasztalatokat, igen, a negatívat is.Még akkor is ha nem valós.De az, hogy van itt egy pár tag aki borzasztó stilusban nyomja az vicces, de hogy te finoman,irodalmi stílusban tüzeled őket, topicgazda létedre, inkább szomorú. -
SystemNorbi
tag
Pontosan. Nagy hiba lenne az összefoglalóban hibának megemlíteni pár ember miatt. Akinek nem tetszik és elfogadhatatlan hibának véli, az jezi a gyártó felé és, majd fog rá választ kapni.
Nem fogok tovább senkivel vitatkozni, mert csak magam idegesítem fel és lehet, hogy másnak is ingerültebben válaszolok.
Az biztos, hogy ha kell 100 képpel cáfolom továbbra is a sárga és pocskondiázó képeket.Voltak valós rosszabb képek, de amikor már direkt azon dolgozik valaki, hogy szar képet tudjon feltölteni, az már gáz...
-
SystemNorbi
tag
Nekem ezek a képek teljesen megfelelnek. Bár ettől függetlenül én is várom a frissítést rá, mert a felismerő algoritmus nem akar működni. Restart után fel ismer mindent, de aztán fél órára rá már nem jelennek meg a piktogramok. Igaz mondjuk, hogy ha ilyen képeket készít nekem mindegy, hogy felismerte-e vagy sem. Inkább csak azért zavar, mert finnyás vagyok.
-
zoleeno1
veterán
-
SystemNorbi
tag
Igazából annyira nem érdekel, csak amikor hazudik valaki, vagy meghazudtol arra szoktam reagálni így! Na meg azt utálom, amikor valaki szívességet kér, és ha nem rögtön teszed meg, akkor felháborodva követelőzik!
Azt mindenki tanulja már meg, hogy (már akinek meg kell csak annak szól) amikor szívességet kérsz, ne háborogj mert egyrészt senki nem köteles itt semmire! A másik meg, hogy amikor van rá ideje vagy valakinek, az vagy megteszi amit kérsz vagy nem! Ha nem akkor sincs jogod háborogni...
-
spawn21
veterán
Olyan gyerekes érvek vannak itt felsorolva.
Nem mondta senki sem, hogy olyan szar a telefon. De hogy dual kamera miatt nem veszek valamit
Na de, kinek mi.Akuban alig marad el. Nekem ott átlag 5-6 óra KI volt, itt szerintem 7 lesz az átlag. Ez tök jó. Kijelző arány nem érdekel. Szeretem az i8pluszom is. Ez most új, ezért marad
-
lge73x
tag
Ne felejtsd, ez egy igen frekventált helyen van, millió felhasználó, valószínű valahol kertvárosban jobbak az eredmények! A Telenor amúgy is a korlátlan nettel, kicsit maga alatt vágja a fát- többen torrenteznek rajta, így nem csodálom, hogy kisebb a gyakorlati sebesség.... Egy éve, vidéken nem volt ritka az állandó 80-90 Mega, most általában 30-40!
-
lge73x
tag
Kedves fórumtársak, köszönet mindenkinek a nagy 4G+ körüli infóknak!
Lassan kezd felszállni a füst e téma körül.Amit eddig tapasztatam:
BLA-L29 8.0.0.127 (C432)- két kártyás EU/Global típus
Telenoros SIM-et használok- van egy céges(business) és egy Hipernet Home L-es előfizetésem.
Párhuzamos tesztelésre a régi Samsung Galaxy S8-at használtam- Amennyiben mindkét SIM-et használom, 4G+ szolgáltatás nem működik, nincs + szimbólum kijelzés, de valójában sem kapcsolja össze a hálózatokat (jelen esetben B20 és B3 cstornák)
-Amennyiben csak SIM1 van használva (SIM2 üres), megjelenik a kis 4G+ jelzés.Ami a sebességteszteket illeti, a csatolt képek elárulják, a tesztek a Keletinél készültek, no comment:
4g+ kapcsolt hálózaton: (S8/Mate10Pro)
Több alkalommal is megismételtem, S8 mindig sokkal jobban teljesített, tehát van még mit csiszolni a szoftveren (legalább is, remélem nem hardwer jellegű)sima 4G hálózaton (S8/Mate10Pro)
Mindenkinek Békés Boldog Ünnepeket!
-
lge73x
tag
Vodafone- t Keleti, Blaha, Ferencziek tere körül próbáltam, nem volt + szimbólum, de az S8-on sem, ezért gondolom a prepaid-os SIM-en esetleg tiltva van!
Azt már próbáltam, ha a nagysbbeségű mód ki van kapcsolva max 15-20 ig emelkedett, ha bekapcsolva van (de hát ez az alapbeállítás) az LTE nagysebességű mód akár 70-80-at is mértem!
Környezetemben sajnos csak microSIM-esek vannak, így nem tudok tesztelni.
Huawei ügyfélszolgálat az atlagos bla-bla-bla eljárásokat (indítsam újra, hardreset stb-persze ezeken már rég túlvagyok) javasolta, majd azt hogy küldjem be szervizbe! Ezt egyelőre el szeretném kerülni, ezért is írtam ide, hátha van valaki aki Telenoros és esetleg felfigyelt a 4G melletti + jelre, de Rajtad kívül senki sem reagált erre! Még egyszer nagyon köszönöm hozzászólásodat/segítségedet, Békés Ünnepeket! -
lge73x
tag
Kedves kali! Egy pillanatig sem kételkedem szavaidban, sőt köszönöm rendkívüli segítőkészségedet! Maximalista vagyok, és elvárom egy negyed milliós készüléktől, hogy kifogástalanul működjön. Valószínű a felhasználók zöme azt sem tudja mi a 4G+/LTE-A, az igazság az, hogy valóban a 4G általi átlag 40-50 mega is bőven elég a mindennapokban!
A Vodafone-os SIM-em feltöltőkártyás, netem nagyon kevés, és mint tudjuk a speedtest akár 200 Mb is megesz egy tesztelés során...., tehát ezen nem tudom próbálni!
Első az S8-as, másik a Mate 10 Pro -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
-
lge73x
tag
Visszatérve a 4G+ ra, sikerült ismételten tesztelni a szolgáltatást. A BL29-es 2 SIM-es 127 es (C432) firmware-val a hálózatkapcsolás nem működik. Régi Samsung S8-készülékben Telenor hálózaton, kijelzi a 4G+ szibmólumot, Speedtest Telenor szerverhez mért sebesség 185 Mbs! Kicserélve a kértyát a Mate 10 Pro-ba, ugyanott, ugyanazokkal a feltételekkel csak 90-85 Mbps! Teszt többszörösen megismételve, végeredmény ugynaz, szóval vagy az én készülékemmel van vmi, vagy ez a típus/sw nem kezeli a 4G+-ot!
-
törölt tag
Nézd én ezt tök máshogy látom. Ilyenkor csak annyit kéne irnod, hogy igen, ekkora különbség van a két telefon között (más megtette helyetted).
Ehelyett, te folyamatosan a fotós képességeit próbálod meg abuzálni, ami számomra eléggé furcsa, főleg hogy nem egy DSLR topicban vagyunk és te vagy a topicgazda.
De én ezt most már elengedtem, aki elégedett a telefon kamerájával, az elégedett, aki meg nem az nem.
-
törölt tag
"Nem teljesen azonos a két kép tárgyi tartalma, láthatóan eltérnek a fényviszonyok, mások a szögek és még lehetne sorolni, ezért nem véleményezem inkább, ha nem gond..."
Jaj istenkém... Teljes albumokat töltöttem fel néhány hozzászólással korábban, azonos helyről azonos időben készültek... Tudom azokat sem lehet összevetni mert eltelt vagy 5 mp a két kép között és hát akkor az már nem jó...
Tessék csak neked:Totálisan színhelytelen képek. Tudom nem lehet őket összehasonlítani mert kb. fél perccel később készültek és eközben valaki átfestette az épületet nyilván, meg a fű is kizöldült.
A többihez meg annyit, hogy én magam részéről már rég lezártam a fotózást, csak épp megint elkezdted forszirozni hogy a színhelytelen képek azért készülnek mert az illető nem ért a fotózáshoz. Hát nyilván automata módban aztán borzasztóan a fotóstól függenek hogy a telefon nem találja a színeket...
És csak úgy érdekesség képen, nekem pedig többen irtak privátban hogy mennyire egyetértenek velem a fotók kapcsán, és sérelmezték hogy ebben a topicban nem lehet megszólalni a telefon kamerájának hiányosságairól, mert többek közt a topicgazda is azonnal nekikugrik hogy nehogy már rosszat merjenek irni a kameráról...
És azért egy 250 ezer forintos telefonnál hagy legyen már az az elvárásom hogy jó képeket csinál automata módban is, nem egy 30 ezer forintos noname készülékről beszélünk.Részemről ezzel a fotós témát lezártam, megértettem, ebben a topicban tilos rosszat irni a telefonról (nem gondolom hogy ez az irány a célszerü, de hát te vagy a topic gazda).
-
ForRedGlory
félisten
Ez nem ellened szól, de ezzel még lógtam. Szóval DXOMark.
- Apple iPhone 8 Plus reviewed: The best smartphone camera we’ve ever tested
- Samsung Galaxy Note 8: The best smartphone for zoom
Összehasonlító videó: [link]
Ezek után érdemes megnézni a cikkek alján lévő rész pontszámokat.. Ennyire hiteles a DXOMark.
Disclaimer: a cikkek alcíme nyilván nem aktuális már feltétlenül, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egyesek hitelesnek gondolják a DXOMarkot. Még, ha részben úgy is van, ahogy, normál használt mellett totál más az eredmény.
-
törölt tag
Nekem meg a szemem a mérvadó. Annak a tesztnek hiszel aminek akarsz, én viszont valós képeket tettem be párhuzamosan fotózva M10P-vel meg G4-gyel, pont ugyanúgy.
Kültéren, a G4 porba alázza az M10P-t ha megnézed a képeket egyszerüen nincs miről beszélni. Nem egy kategória.Ettől még védheted a kamerát, csak annál több nyávogó embert fogsz itt hallgatni, minél több olyan veszi meg akinek fontos a jó kamera és azt hiszi hogy ebben az van. Objektívnek kell lenni és ennyi.
Én a G4 topicban is elmondtam mindig hogy pl. ne vegyél G4-et garancia nélkül, mert bootloopos lesz rákeféltél és nagy eséllyel az lesz. Meg azt is hogyha üzemidő kell, akkor felejtsd el, mert hallgatni fogjuk a nyávogást hogy fél napot sem bír ki. -
törölt tag
Oké nem akartam már több képet, de csak hogy alátámasszam amiről beszélek:
ezt ma délután fotóztam automata módban.
M10P:
A panelen, azok a csíkok narancssárgák bakker.Mégpedig ennyire narancssárgák (ez G4-gyel készült):
Ezt ennél többet nem lehet ragozni. Ugyanis ezen nincs mit elrontani. Megállok, előveszem a telefont, automat a mód, lenyomom a gombot, és készül egy totál szinhelytelen kép. Ugyanez másik telefonnal, gombot lenyom és voalá, azok a színek vannak rajta amik a valóságban. Itt nincs bemozdulás, nappal szembe fotózás stb.
Ha ez szerinted user error, akkor nincs miről beszélnünk... -
törölt tag
Na azért ne tegyünk már úgy mintha minden rendben lenne ezzel a kamerával csak mi vagyunk a bénák.
Mert nagyon nincs igy (hacsak a huawei nem szerelte kétféle kamerával a telefont, éppenséggel ezen sem lepődnék meg az ufs-es dolog óta).Ha megnézed a pár hozzászólással korábban linkelt közönségszavazós tesztet ahol az M10P tökutolsó lett (meg is említik hogy nem gyengébb mint a társai hanem egyszerüen nincs egy kategóriában a többi tesztelt készülék kamerájával), ugyanazok a hibák jelentkeznek a képeken mint nálam. Az ég nem kék hanem lilás, a fü nem zöld hanem szürke és jellemzően minden pasztelszürke.
Szóval próbáljunk meg objektivek lenni, én magam részéről leírom azt is hogy mi pozitiv a telefonban, de azt is ami gyenge. Márpedig ez a kamera gyenge kültéri fotókban, egyszerüen nem találja a színeket. Amit persze lehet hogy később orvosolnak egy frissitéssel.
Mindemellet, a telefon nagyon pöpec, nekem nagyon tetszik, brutál gyors és hatalmas az üzemideje. Ezeket fontos elmondani, mert ha valakinek a kamera másodlagos, akkor nem fog csalódni a telefonban. Ha meg fontos, akkor meg ne dobjon ki 250 ezret az ablakon.
-
ForRedGlory
félisten
"akiknek nem megy a fotózás auto módban (sem),"
Az auto módhoz nehogy már tudás kelljen.
Ha nem sikerült a kép automata módban akkor milyen esetben user error? Leszámítva, hogy bemozdul...
(#3433) beyruth82: manual azért döntő többségben jobb, de mint írtam nem vittem túlzásba. ISO 100, a rekesz meg amit elsőre gondoltam, hogy jó lesz. Aztán mivel siettünk, nem próbálgattam végig a beállításokat, plusz nem is érdekelt annyira, hogy "pro" legyen. Csak kiváncsi voltam, hogy milyen a csoda automata módban.
-
nylacika
aktív tag
Kár volt elkiabálni. Újraindítás után első alkalommal megy minden, azonban utána ismét a szokásos probléma. Biztos, hogy a két net akad össze, mert egy kártyával tökéletesen működik. A T nem bírja a T-t...
Ki lehet valahogy kapcsolni a 2. kártya mobiladatát? Mert ezt valahogy sehol sem találom, csak együtt a kettőt...
-
hacki87
senior tag
Arra esetleg van mód, hogy a gyári időjárás app ne a gps-t használja hanem mondjuk wifi és 3/4G adat alapján mondja megy hol vagyok és milyen az idő? mert ma pl egész nap otthon a házban leszek és ott ugye elég sokáig keresheti a GPS jelet és ezért lehet jobb lenne ha máshogy oldaná meg a helyzetét.
-
nylacika
aktív tag
Most talán alakul. Kiszedtem mindkét kártyát, csak a netest tettem be, működik. Utána betettem a másik kártyát is és most így is működik. Remélem így marad, valami nagyon összeakadhatott, mert ezt már vagy 10 alkalommal megcsináltam és nem volt jó. WIFI-n ment, nem volt gond. A két T nem fér el egy csárdában...
-
álarc
aktív tag
Igen a valóság lehangoló néha. Képeknél utómunkával érik el a profik a tetszetős színeket. Ha így nézzük jobban tetszhet valakinek pl. a samsungos túlszaturált, mélykék égbolt. Nem bántani akarom az adott márkát! Elég neutrális színei vannak a 10 pro nak. Zaj is elfogadható. Szóval jó kamera, legfeljebb dolgozni kell utólag. Erre akár ott a RAW formátum.
-
Talán pont ezért objektívebb mert a legtöbbünk amatőr szemmel nézi nem szakemberként mint a doxmark.Lehet, hogy ezernyi izgalmasabbnál izgalmasabb beállítási lehetőség van amit kb az átlag felhasználók 0,00001%-a ki is használ és nagyra értékeli de bizony a többségünk ahogy kiveszi a dobozból úgy használja a telefon kameráját és az így lőtt képek laikus szemmel nézett minőséget értékeljük.
-
Tybike81
őstag
Lehet akkor nem a telefonon kellene vissza nézni? Az egész telefon tetszik, csak a kamera auto módjával nem vagyok kibékülve. Esetleg lehet nem kellene minden képet nagyítanom és a hibákat keresni?
Most agyalok, hogy cseréljem S8+ vagy Note 8ra. De szombaton az MM-be kipróbáltam a Note8-at és az mondjuk még pixelesebb volt totál nagyításnál mint a Mate10. Esetleg most ezek a semmi szürke idők befolyásolhatják, vagy este az otthoni képeknél a lámpa fénye a képeket? -
lge73x
tag
Köszönöm szépen a gyors választ! Megnyugtató, ha csak a kijelzéssel van probléma! Két telenoros SIM-em van, egyik S8-ban volt, masik a Mate 10 pro-ban. Speedtest-en probáltam kb 2 alaklommal, S8 120M, Mate 60 körül volt. Sajnos, ahol lakom csak sima 4G, így ujabb tesztet most nem tudok csinálni, de mindenképpen megnyugtató, ha mondjátok, hogy 4G+ nem írja ki! (Megjegyzés, több éves HTC és Samsung után most van első Huaweiem!). Köszi még 1x az infót
-
DrJaka
aktív tag
Nem, gyári a Launcherem. Illetve ha ez számíthat a témám is a saját témaáruházból van.Például, hiába van engedélyezve hogy a lépéseket mutassa a zárkápernyőn, az sem látszik.Meg is van!
A téma volt a ludas, megváltoztattam, és most a lépések is látszanak, illetve előjött "az értesítések bekapcsolhatják a képernyőt" is
-
Pimpa
tag
Próbáltam másik két telefonnal is - Samsung, Concorde - s azok sem tudtak a netre lépni. Így már biztos hogy a Mate10 a ludas.
Itt nem a kapcsolattal van gond, hogy csatornákat próbálgassak - megtettem és semmi hatás - hanem hogy a felépült kapcsolaton keresztül nem jön át a net. Így menni fog a levél a Huawei felé. Szoktak válaszolni, máskor is írtam más gyártónak. -
voncci
aktív tag
Tegnap, tehát a frissítés óta nem telepítettem semmit ergo ezzel nem lehet összefüggésben a romló üzemidő. A korábbi telefonokról meg annyit, hogy ez köztudott, hogy a gyártók érdekében az áll, ha Te mindig az úi az aktuális modellt vedd meg . Én S7 Edge-ről jöttem és ott is ugyan ez volt a helyzet. Minden egyes frissítésel romlott az üzemidő és nem csak ez, hanem egy csomó más dolog is. S8-at ki is hagytam a gyengébb aku miatt. Nálam nagyon fontos az üzemidő! Sokat utazom, így nem tudok állandóan konektort keresni. Az új csúcs mobilok közt is az aku vegett döntöttem a Mate 10 pro mellett. Erre már itt is kezdődik a dolog. Az meg, hogy eddig még csak ketten jeleztük a problémát, betudható annak is, hogy csak tegnap jött a frissítés. Úgyhogy még szerintem lesznek további jelentkezők is.
-
nylacika
aktív tag
nekem csak az a bajom ezzel a rosszabb akkuidővel, hogy a vásárlás óta nem buheráltam semmit sem a telefonnal, nem csináltam vele semmit sem az ég világon, mégis ugyanazok az appok, ugyanazok a beállítások jobban húzzák a rendszert... na persze az is lehet, hogy egy olyan alkalmazás a hibás, amit nem optimalizáltak az oreohoz és sok ember használ...
-
Pimpa
tag
A Oneplus 3T telefonra akarom most mert arra majd csak januártól terveztem mobilnetet aktiválni valamelyik kártyán.
Akkor a történet újra:
Megvettem a telefont, nem jó a megosztás.
Jött egy frissítés, telepítettem s jó lett
Majd másnap újraindítás után megint rossz lett, s azóta nem jó.
Próbáltam 2.4 és 5Ghz-n is, a Oneplus ismeri mindkettőt, de nem jó.Akkor itt vannak a telefonfotók:
Mate:
[link]Oneplus:
[link]A Mac címből látszik, hogy a Oneplus csatlakozik
-
Pimpa
tag
Próbáltam már 2.4 és 5 GHz-en is, nem oldódott meg. Szerintem megírom a Huawei-nek hogy ezen a verzión a Hotspot bizonytalan.
Billentyűzetből meg valóban azt rakom fel amit akarok, de a Google verzióban meg nincsenek nyílbillentyűk, ami a SwiftKeyben van, nagyon hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest