-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusihusi #4009 üzenetére
Az érdekes lenne, mert bizonyos feltételek mellett (például új vagy problémás előfizető akar részletre, vagy legnagyobb díjcsomagokra 0 Ft-ért vagy nagyon olcsón telefont kihozni) mind a három szolgáltató ilyen.
A sok csalónak köszönhető, akik sokszor meglépték ezt, a telefont eladták, a részleteket és/vagy a drága havidíjat meg nem fizették. (Az még durvább, amikor hajléktalanok nevére vetették így tömkelegével, akik kaptak érte mondjuk 5000 Ft-ot.)
A Mate 10 Pro kihozható 0 Ft-ért a legdrágább díjcsomaggal, részletet sem kell rá fizetni, tényleg 0 Ft az ára, csak azt a drága díjcsomagot 2 évig.Pepeninho: Szia, Üdv a csapatban, gratula és használd egészséggel!
-
Tybike81
őstag
válasz
pusihusi #3618 üzenetére
Az a gond a Mate 10el, hogy mindenki lehúzza most a kamera miatt. Anno ex S7E-s létemre ugyan ez volt az S7E-el. Mindenki porig alázta majd mikor kapott egy frissítést és jobb lett a kamera illetve elérhető árban lett hirtelen mindenkinek az lett. Reméljük a Huawei frissít a kamera szoftveren és abba marad a blamálás.
-
SystemNorbi
tag
válasz
pusihusi #3400 üzenetére
Jaj ne kelljen már mindent "szájbarágósan" leírni... Meg ne rendeljen esetleg a nevedre meg a címedre?
Itt a link amit én is követtem [link] Ha van a közeledben Coop akkor felöltözöl lemész csináltatsz egyet. Ennyi....
Ha nincs, akkor meg a facebook tudod a "nyitott könyv" sok-sok ember van fent.
Kiírtam, hogy ha valakinek van ilyen kártyája legyen szíves privátba küldje át nekem, csak egy kedvezményhez kell. 10 perc alatt 4 ismerős küldött. Ennyire egyszerű.Egy kicsit gondolkozni is kell...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
pusihusi #3061 üzenetére
Valahol érthető, hogy mindenki a legjobbat szeretné venni a nem kis pénzéért. Ezért kérdez, ezért lehet csalódott, vagy lehet elégedett, ha ügyesen választ.
De egyszerűen nem létezik olyan, hogy legjobb smartphone, így csakis a "számomra legjobb kompromisszum" megtalálása lehet célravezető.
Nekem jelenleg ez a legjobb kompromisszum, akkor is, ha nem mindennel vagyok tökéletesen elégedett.
Kicsit elkalandoztam... -
válasz
pusihusi #2487 üzenetére
Hidd el, rendeltek hozzá, mondta nekem is az üzletvezető, amikor érdeklődtem, az más kérdés, hogy a beszállító mikor tud/fog szállítani.
Bejártam már toronyát és boronyát az elmúlt 2 hétben, de számomra megfelelő tokot sehol sem találtam erre a készülékre, pedig biztos akarnák máshol is forgalmazni, mert több helyen is mondták, hogy nem én vagyok az első érdeklődő, de még nem kaptak hozzá. -
válasz
pusihusi #2479 üzenetére
Én nem egészen így látom, eredeti/gyári Huawei töltőfej + USB kábel sincs sehol 2/3 áron, de vettem már sok más dolgot is (okosóra, fejhallgató...stb.), amik kupon nélkül is sokkal olcsóbbak voltak, mint más üzletekben.
Külföldről lehetne talán olcsóbban rendelni, de akkor meg izguljon az ember, hogy eredetit kap vagy sem, meg a garancia sem az igazi, ha van egyáltalán.
Nyilván, ha valami olcsóbb máshol és korrekt, megbízható üzletről van szó, akkor ott veszem meg a terméket.
A sorban állást nem értem, megrendelem a webshopban és házhoz hozza a futár, vagy ha nem akarok vagy tudok akkor épp akkor itthon ücsörögni, úgy átveszem üzletben, amihez előre időpontot foglalok az alkalmazásban és nem kell feleslegesen ácsorognom ott sem.
A vásárlás módjának a függvénye is a kupon felhasználási lehetősége, aki üzletben veszi a készüléket, az akár már akkor és ott is levásárolhatja, de aki online vásárol, annak úgy is lehet felhasználni.
Volt amúgy korábban sokkal nagyobb készlet, csak mióta van ez a COOP akció, azóta nézek be ritkábban, mert gyakoribb a hiány, mivel szinte rendre kirabolják a webshopot, elég néha itt benézni az apróra, valakik tízesével árulják az úgy vásárolt cuccokat...Endrijunge: Neked a Vodafone-tól van a telefon, ugye?
Az összefoglalóba beírom akkor az újabb elérhető firmware verziót. -
zoleeno1
veterán
válasz
pusihusi #1880 üzenetére
Van ra egy gomb szoftveresen is, gyarilag, amit ki lehet rakni a kepernyore, ha raboksz lezarja a kijelzot es mukodik vele az ujjlenyomat olvaso is, mert a legtobb ilyennel nem szokott.
voncci: hat...szerintem a +2 ora SOT igen is rengeteget jelent, mennyit szeretnel pluszban? 10-et?
beyruth82: meretben pontosak? Mert rendeltem en is, ilyet is, de nem jött még meg. Megjott viszont valami par 100 ft-os, sima uveg, ami kb 3mm-el volt kisebb, mint a kijelzo
fel se raktam... Meg uton van a nillkin uveg is, az lesz a tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged