-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemNorbi
tag
Nekem nincs előfizetésem és nem is hiszem, hogy valaha lesz...
Megakart győzni a telekom, hogy 0Ft-ért adja nekem a Huawei mate.10 Pro-t csak legyek előfizetéses.
19.990ft os csomag esetén kaptam volna meg "ingyen" 😂
Azaz 24x20000=480.000FtKp-ra a Media Marktban 224.490Ft ért vettem meg, és 3 havonta feltöltöm a kártyám 5.000Ft-tal amiből a netem is meg van...
-
thebeegee
tag
Vodánál nekem 190 ezer volt a készülék, 0Ft-tal jött ki, a 190 ezret osztották el 21 felé, ez a készülék törlesztője. Viszont a havidíjból elengedtek havi 3 ezret (Family kedvezmény). Az két év alatt 72 ezer. Akkor most nekem 190 ezer vagy 118 ezer volt a telefon? Ha nem hozok ki telefont akkor eszem ágában nem lett volna két évre aláírni, így én úgy számolom, hogy a telefon végülis 118-ba fájt. (3 ezres havidíjú Go Extra 6 ezer helyett)
-
Nem tudom hogy működik a tmobilenál de feltételezem hogy ugyan úgy ahogy a vodánál.A vodafonenál márpedig ha 0 forintra hozod ki a telefont akkor csak a telefon havi törlesztő részlete lesz magasabb. A csomag havi díja nem. Én 50 ezer forint kezdő részlet befizetésével hoztam ki és a részletem pont annyival kevesebb mint amennyivel több a 0 forintos kondtrukció 2 év alatt kifizetett többlete. Tehát a telefont ugyan úgy 250 ezer forint így is meg úgy is.
-
Szia,
Üdv a csapatban, gratula és használd egészséggel!
1 - Alapban visszaveszi a felbontást, de ha olyan a szituáció, például meghatározott felbontású játék, videó, fénykép...stb. kerül terítékre, ahol igény van a jobb felbontásra, akkor automatikusan felnyomja maximumra
2 - jelen állapotban nem lehet külön konfigurálni, csak be- és kikapcsolni
3 - külsős alkalmzással elérhető csak egyelőre
Az iOS más világ, bár én szeretem azt is, gyakran van iPhone-om is.Porthoszx: Rosszul látod szerintem, ráadásul mások csak azon hozzászólásait hozod fel, akik a te szemszögedből nézik, sokan leírták pedig, hogy a korábbi, jó fotós képességű telefonjaik után is elégedettek ezzel, de azokat valahogy ignorálod, viszont én azon és főként a saját tapasztalatom miatt sem írhatom, amit te belelátsz és elvársz.
Mindegy, elengedted, mások is, én is, ne erről a vitáról szóljon a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged