Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ez a sz*r nektek is megjelent? hogy lehet opt-outolni és eltüntetni a főképernyőről? rákérdezek: sehogy?
-
csabi98
tag
bsh: Ez jó hír,hogy nem gyűjti a karcokat az évek során sem. Nem tudom ezek el vannak e látva valamiféle védelemmel a karcok ellen mint mondjuk telefonoknál a Gorilla Glass védelem..??
E72Pali: Ez valami olyasmi lenne ahogy látom,mint a telefonoknál a 360fokos szilikontok?
Egyébként amit még nemtudok: Mindenhol írnak az 50M-es vízállóságról(még a dobozán is rajta van!) Valaki esetleg ezt tesztelte már sima (nem sós és nem tenger) vízben..? Mennyire bírja?
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Honor Band 6 típusú okosórát. Neki külön topikot nem találtam,csak a Huaweinek ezért is írtam ide! (Elvileg ugyanaz mint a Huawei Band 6-os társa,sőt Samsung telefonom van és a Honor Health fel sem ismeri,de viszont a Galaxy Store-ból letöltött Huawei Health appal tökéletesen működik szerencsére!)
Szóval a rajta lévő gyári kijelzővédő fólia helyett szeretnék rá valami komolyabbat.Kérdés hogy ami Shein/Aliexpress oldalon kapható rá (hydrogel) az a teljes kijelzőt védi (a lekerekített részt is) vagy csak annyit mint a gyári fólia? Valakinek van esetleg ezzel bármiféle tapasztalata?
-
bsh
addikt
hát ja, de nem vagyok telhetetlen, egy "egyhetes" kütyüt már bevállalnék azért.
de a watch fit 2-nél azt írják, hogy az üzemidő intenzív használat mellett akár 7 nap, ami heti 60 perc edzés. lol hát az nagyon aktív tényleg, nekem az a napi minimummondjuk kíváncsi lennék, hogy ezek közül mi zabálja az akksit:
Intenzív használat: Akár 7 nap
Az alapértelmezett beállítások hazsnálatával, heti 30 perc Bluetooth hívás, heti 30 perc hanglejátszás, pulzusfigyelés és a HUAWEI TruSleep™ engedélyezve van, heti 60 perc edzés, üzenetértesítés engedélyezve (50 SMS, 6 hívás, és napi 3 riasztás), és a képernyő naponta 500-szori bekapcsolása.mert én ezek közül csak a pulzus, truesleep és napi min. 60 perc edzés gps-szel használom. vajon így kibírna egy hetet? aligha. gondolom pont a gps zabálja a legtöbbet.
-
Fred23
nagyúr
Én azon filózok, hogy esetleg nem veszek több Huawei Band / Fit karkötőt -ha mégis, akkor viszont csakis ezeket-, mert legközelebb beérem kevesebb tudással, de maximális kényelemmel a töltést illetően: veszek egy CASIO W-800H-t 11-13k-ért, használom amíg bírja -7-8 év legalább-, ezt kibírja a gyári elemével, aztán veszek egyet megint. És nem kell foglalkozni az időnkénti feltöltéssel némi infóhiány árán. A kérdés csak az, kibírnám -e tényleg kevesebb tudással, le tudnék -e mondani kvázi már alappá vált funkciókról.
Az biztos, hogy a jelenlegi tapasztalataim már elegek ahhoz, hogy a futásaim méréséhez elég legyen számomra ez a kis CASIO is. Például tudom fejből +/- 3 pontossággal, hogy mennyi kalóriát fogok elégetni km-enként. A pulzusomat is megmondom +/- 5 ütés pontossággal, stb.
-
bsh
addikt
válasz
BandiHUN #488 üzenetére
nekem is jó, csak a szíja már belül annyira kopott, hogy kilátszik a belső "szivacsos" szerkezet, amibe úgy beleragad a bőr/piszok/stb., hogy ki sem lehet mosni belőle, semmilyen mosó/oldószerrel nem sikerült, sikálás kefével, dörzsike, stb. gondolom baktériumok melegágya.
-
BandiHUN
veterán
Nekem az Appgallery van fent, ami a Huawei store-e, onnan letöltve a Health, ott frissítik+néhány app előrébb jár ott verzióban, de nem fontos másra használni... +onnan kell leszedni a HMS Core-t, nekem az kellett Xiaomi-n, hogy tudjak óralapokat venni.
Egyébként jó kis óra, ezt használom strandolni(termálvizet is bírja) +horgászat, ilyenek, 5. éves, akksi rendben, igaz már régen nem fő karkötő... De megtartottam a strapabírósága+a stabilitása+a nagy hatótávja miatt. -
bsh
addikt
sziasztok.
valószínűleg telefont fogok váltani, de nem huawei lesz. az új telón akkor petal health lesz. az ugyanúgy huawei id fiókot használ? és ha azon belépek, akkor megmarad az összes eddigi huawei health-es adatom? vagy ezeket helyileg tárolja az app a telefonon? ha igen, át lehet őket vinni valahogy másik telefonra? -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell párosítani Samsung telefonnal? Amit találtam a neten meg a YouTube-on, hogy telepítsem a Huawei Healt appot de ezt nem találom a Play Áruházban. -
Fred23
nagyúr
Huawei smart wearable survey másnál is megjelent?
Megírtam nekik, hogy az időzítőnél nekem nagyon hiányzik, hogy nincs 45 perces opció. Ennek hiányát se a 30 perces, se az 1 órás nem pótolhatja. Ti miket írtatok, ha kitöltöttétek?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Victoryus #478 üzenetére
Rendelj új kábelt szerintem, Aliexpressen filléres dolog lehet. Nekem a pici réz kontaktok szoktak berakódni az órán, azt szoktam fogkefével kitakarítani, késsel picit megkaparni. 3 éves a cucc, simán megy 3 hetet, rengeteg thermálvizes úszáson túl van, stb, és semmi baja. Viszont én PC USB-ről töltöm mindig, az elég stabil valami, a gép tetejére csal ledobom, fent van 2 órát, ennyi. Viszont 30% alá nem nagyon engedtem, a líthium akksikra nem hat jól a kis töltésszint. Telóban, stb. se.
-
Nem sikerült teljesen feltölteni, nem bírtam kivárni. 3.5óra alatt 18->84%. 3 töltőt próbáltam ki, telefont mindegyik gyorsan tölti. Az óra egyébként nem merül gyorsabban, mint eddig. Lehet a saját kábelével van valami gubanc, vagy a csatlakozóval. Ránézésre tiszta, mikroszálas törlőkendővel is áttöröltem, meg szivaccsal
-
kb.1 éve hordom rendszeresen. Eddig 30 perc alatt feltöltötte a Redmi 12 töltője, most meg 2 óra alatt 10%. Töltés animáció megy ha benyomom a gombot, mint eddig. Csatlakozók tiszták.
1 évet bírt az akkumulátor?.Az elég gyenge... -
Dolphine
addikt
válasz
sharkypeti #473 üzenetére
Gyári visszaállítást próbáltad?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Megzavarodott, és közben én is! Állandóan kikapcsol, újraindul, kéri, hogy friissítsek, de már nincs mit, túl vagyok rajta, megint újraindul stb és ezt kb óránként csinálja már napok óta.
Mit lehet tenni ilyenkor? 🤔 -
Dolphine
addikt
Újabb kérdés!
Olyat tud az óra, hogy két külön eszközzel is párosítsam?
Most egy tablethez van rendelve, de szeretném telefonhoz is. Természetesen nem egy időben gondoltam. Ilyet lehet, vagy előbb factory reset és utána párosítsam a telefonnal? Tehát két külön eszközt tud kezelni? Nem egy időben? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ma megérkezett a Honor Band 6. Két dologra nem jöttem rá!
1. Csak folyamatosan pulzusmérés van, vagy lehet indítani is?
2. Hogy tudok edzésformát választani? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés, nagyon új vagyok így elnézést érte.
A karkötőt sportolás közben lehet önállóan használni? Tehát muszáj állandóan BT-n kapcsolódnia a telefonhoz vagy elég csak szinkronizálásnál?
Az a terv, hogy edzőteremben használom a karkötőt, majd itthon szinkronizálom az appal.
A karkötő pontosan Honor Band 6.
Válaszokat előre is köszönöm! -
BandiHUN
veterán
Elég az Egészség, a HMS akkor kell, ha pl. vennél óraszámlapot. Mondjuk a huawei Appgallery se árt, nem tudom, honnan vetted az Egészség appot, de Playen nem is frissült+utolsó infóm, hogy le is lett szedve a Playról. Nekem is onnan volt, hirtelen elkezdett nemmegnyílni, de az óra attól ment tovább+a Playban sem találtam. Appgallery-ből tettem fel ugyanazt a verziót, az jó.
-
HKorn
veterán
Samsung A13-al megy minden gond nélkül az óra? Feltelepítem a Huawei Egészség appot és műkszik, vagy kell mókolni HMS-el is?
-
coolpet
senior tag
Már vettünk Mediában egy Amazfit Band 7-et
-
e72pali
tag
Szia!Nekem is band 5 volt...Honor....most váltottam Band 6-ra a kijelző mérete véhett hogy ne vakoskodjak!Szerintem jó választás a Honor minden téren,én Galaxy A71 készülékkel használom,bár szerintem Honor telefonnal a nekünk rejtett opciók is működnek mint pl. a fotózás.....1 hetet bőven kibír 1 feltöltéssel és Magyar menüs nem úgy mint a xaomi,bár most azt is frissítették Magyarra....🤔
-
coolpet
senior tag
Szia. Ua a teló, A52s 5g. Viszont a Band 7re lettem volna kíváncsi, mert arról írtak sok rosszat. A top 5 aktivitásmérők között nincs is Huawei vagy Honor, viszont van Xiaomi és Amazfit
-
Apaxp
senior tag
Szia!
Nem írtad, hogy milyen telefon típushoz vennétek.
A lényeg hogy ha huawei/honor telóhoz, akkor rém egyszerű a huawei egészség app telepítés és óra használat.
Ha más típusú a telefon, akkor sincs nagy gond. A lényeg ilyenkor hogy nem a google play áruházból kell telepíteni az appot, hanem az appgalleryből. Kelleni fog a hms és egy huawei fiók. Ha ezek megvannak, akkor óra párosítás és minden működik.
Nálam samsung a52s 5g telefonnal van párosítva a huawei band5. Amióta megvan azóta csak töltöm 10-12 naponta és ha frissítést kapott, csak akkor volt újraindítva. -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Páromnak nézegetjük az okoskarkötőket, és jelenleg ott tartunk, hogy Huawei Band 7 az AOD és kinézet miatt.
Viszont annyi rosszat olvastam az előző hasábokon, hogy ez valami katasztrófa.
Appal gondok vannak, az órával gondok vannak, párosítási, értesítési gondok. Akkor most érdemes beruházni rá?Egyébként csak viszonteladói oldalakat találtam, ilyen innen onnan összevadásszuk EMAG, ALZA stb. MM és Euronics meg 25k?
Nincs egy normális Huawei shop, mint a Xiaomi-nál az MStore?
Honor ugyan ez a szitu.Nem nagyon szeretnék problémába ütközni, főleg a párom nem akarom szivatni vele, szóval most már rendeződtek a dolgok és jó lett a termék, vagy inkább mást (Mit) nézegessünk?
Köszönöm!
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra a Honor band 6 órám megállt értesítéseket adni. Sőt, felemelésre sem kapcsolja be a képernyőt :( Legfrissebb firmware van rajta, 2 napja tettem fel (esetleg lehet ez az ok?).
Ha hívnak és közben megnyomom a gombot, jelzi a hívást.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Dimond G
senior tag
Frissítés!
10.3.1.20Telefon: Iphone 13 pro
Van ennél frissebb?
-
e72pali
tag
Szia! A régi jelszóval tudsz vissza szinkronizálni, vagy is meg kell keresned mivel jelentkeztél be és jelszót kell módosítani.... Nekem is a gyerekem csinálta mert 2 hétig csak kínlódtam, feladtam megvártam hogy haza jöjjön hétvégére adtam neki programot.... Ja nekem ez Band 5-nél volt de szerintem ugyan ez az opció+nekem is Samsungom van....
-
Batib
őstag
Igaz Honor Band 6, de talán itt kapok rá választ.
Most vásároltuk, s installálás után párosodott egy Samu telóval. Minden oké, csak az alvásfigyelés nem megy a telón. (Honor Health az app) Az órán megy.
Elkezdtem kinlódni vele, leválasztottam a bandot a telóról.
Azóta nem sikerült ujra párosítani.
A karperecen volt gyári visszaállítás, az appot ujra telepítettem. Próbáltam vagy 40-szer, nem látják egymást.
Van tippetek mi lehet a baj?
Más app nem érhető el a appboltban.
Néztem tutorialokat, leírásokat stb. Egész máshogy néznek ki az appok. -
Bibby
addikt
Eddig edzés közben nem jöttek meg az értesítések, csak a hívásokat jelezte ki. A legutóbbi frissítéssel azonban már megjön minden értesítés is. Elhiszem hogy ez sokaknak jó, de én örültem hogy edzéskor volt ez a "ne zavarj" mód... Valaki nem tudja, nem kikapcsolható ez? Az lenne a legjobb ha szabadon eldönthetném.
-
Apaxp
senior tag
válasz
BandiHUN #441 üzenetére
Ezeket én tudom.Egy éve használom az órát.
Én csak válaszoltam sharkypeti kérdésére. -
BandiHUN
veterán
A HMS Core is kell, legalábbis ahhoz, hogy számlapot tölts/vegyél, de a zenelejátszót szépen vezérli, én Youtube Musiccal használom, szépen átjön mi a hallgatott zene, állít hangerőt, léptet... talán beletekeréssel tudhatna többet, de végülis csak melóban használom háttérzenére, sosem dobja el a kapcsolatot+vettem 1-2 több információs számlapot, persze szépeket. Mondjuk sokat kell turkálni olcsó, de jó számlapért, de el lehet tenni kedvencekbe, ami tetszik, mindig vannak akciók.
Én a Health appot ApkMirrorról szoktam leszedni, ha van Huawei Store, utána magától szól, ha van update. Bétákat is érdemes nézni, általában van valami extra bennük, annyit érdemes, hogy a Health-ot betenni automatikus indulásra, energiatakarékosságból kivenni, és lelakatolni, hogy ne zárja be soha a teló. Akksit nem eszik, gond nélkül reconnectel hatótávba visszaérve is legalább egy éve. Xiaomi Mi9T a telefon.
-
Apaxp
senior tag
válasz
sharkypeti #439 üzenetére
Samsung a52s 5g telón a huawei egészségben bekapcsoltan a zenelejátszást, utána elindítottam az online rádió appot és onnantól vezérelhettem az órán. A telefonon leállítottam az appot, kiléptem belőle, de ahogy az órán indítottam a lejátszást, rögtön indult. Az appban kedvencekben kb 15 online rádió van, és az előre hátra gombokkal simán lépked.
Valószínű hogy nem lesz elég a huawei egészség telepítése, kelleni fog a HMS core is. -
punky10
addikt
válasz
sharkypeti #437 üzenetére
A Huawei Egészség alkalmazást kell feltelepíteni,és kompatibilis lesz.Annyi hátrány,hogy a kamera és a zenelejátszó karkötőről indítása nem fog működni,ez csak házon belül(Huawei,illetve Honor telefonokkal)megy.
Most nézem,a Play áruházban már nincs fenn.A Huawei saját áruházából letölthető,vagy egy Huawei(vagy Honor)készülékről lementhető.
-
sharkypeti
aktív tag
Üdv! Ha esetleg van valaki aki tudja, árulja már el legyen kedves, hogy a Oneplus telefonok (konkrétan a Nord 2) kompatibilis a Honor (Huawei) Band 6 okoskarkötővel?
Köszönöm előre is a választ! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Iphone telóval mennyire működik? Vannak funkciók amik nem elérhetőek ios alatt? -
Apaxp
senior tag
Friss firmware jelent meg 11.1.6.12
Iphone kompatibilitást kapott néhány dologhoz.
Valamint kapott plusz alkalmazást -
VesaLocalBus
újonc
Sziasztok
Honor 50-em van, letöltöttem a Honor Health app-ot.
De nem hajlandó látni a Honor Band 6-ot.
Ez miért lehet?
Elvileg a legfrissebb szoftver van rajta
10.3.1.16Köszi
-
Fecó 11
tag
Sziasztok! Nálatok is megőrült az óra? Csak 12 órás beállítás van, illetve nem lehet letölteni más felületet! Már visszaállítottam, újraindítottam....stb. Ma jött frissítés de nem oldotta meg
-
huan
őstag
Sziasztok,
Az beállítható, hogy kézmozdulatra ne kapcsoljon be a kijelző, csak koppintásra, vagy gombnyomásra? -
donnie.d
aktív tag
Az első telefonom P8 Lite volt. Ekkor ismerkedtem meg a Huawei Health alkalmazással, amely bevallom azonnal a kedvencem lett a sokrétűsége és egyszerű kezelhetősége miatt. Egyetlen egy dolog volt, ami zavaró volt nekem az pedig az, hogy a mérések akkor voltak pontosak, ha be volt kapcsolva a mobilnet.
Továbbra is Huawei telefonjaim vannak (P9 Lite, Mate 20 Lite, P30, P40 és végül P50 Pro), s egyikben sem csalódtam. Viszont a Health alkalmazás lépésszámlálójánál nem éreztem azt, hogy pontosan mérné az időt. Így többször gondolkoztam egy okosórán, aztán elolvastam az itt írtakat, teszteket, és végül tegnapi nap beruháztam rá.Félve vásároltam meg, de bevallom nekem megtetszett. Az külön tetszik, hogy könnyű volt beüzemelnem, valamint nem kell folyamatosan párosítva lenni a telefonhoz, mert az órán belül el lehet indítani az edzést, s aztán nap végén csak BT-vel szinkronizálni kell az applikációval.
Nem tudom mennyit fog kibírni az akksija, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog szuperálni. Eddig bevált. -
-
etooo
senior tag
Mármint mit értesz az alatt, hogy nem jeleníti meg az értesítéseket?
Ezt épp kicsivel fentebb írtam:
Ami nekem nyűg: értesítésnél nem villan fel a kijelző, csak rezeg, és karemelésre mutatja, vagy kijelző érintésre, de pl AOD mellett utóbbira is csak a főképernyőt adja vissza, nem az értesítést, bár remélhetőleg ez javítva lesz.
Huawei Health témához: én letöltöttem play-ből, majd talán első indításnál már ki is írta, hogy régi verzió, letöltene egy újat, letöltötte, felraktam, működik. Semmilyen más Huawei-es app nem települt. -
bsh
addikt
válasz
DeFranco #411 üzenetére
valahol olvastam régebben, hogy a gugli miatt ugye a huawei nem használhatja (nem frissíthet már) a google play-ben, és ott egy ezeréves app van, ami az új eszközökhöz nem is jó már. valamint hogy az a verzió felrakja a huawei ökoszisztémát, az appgalery-t meg hasonló hozzá tartozó szolgáltatásokat is. (amik huawei telefonon alapból fenn vannak) és hogy nem huawei telefonokon csak a szopás van az egésszel, az ilyen társításoktól kezdve minden szar. és ezért egy kerülő utat választva egy új cégnévvel és új néven: Petal Health rakták fel az appot a play store-ba, és ez nem is igényli a huaweis szolgáltatásokat és nem huawei telefonon is jól működik. hogy ez azóta változott-e, azt nem tudom. de egy próbát megérhet, vagy utánaolvasni legalább.
-
RBJ
addikt
Igen. Nekem is ezt csinalta nem tudott letölteni semmit .
Amúgy elég gáz az egész. Pont amiatt vettem huaweit, hogy minosegibbnek gondoltam, mert volt 6 om azt is elhagytam, utana xiaomi most hagytam el a hülye szíj megoldása miatt, mindig kicsatolodott most meg ez
Nem jeleníti meg az értesítéseket. Tiszta gáz. Regebbi app nem nem oldja meg?
Lehet xiamoi band 7 pro lesz a befutó. -
Termi92
tag
Úgy érted a a 12.1.6.300-as apk verziót? Azzal is próbáltam mindhárom készüléken, ugyanaz az eredmény... már a Huaweit is felhívtam, elkértek egy csomó haszontalan információt, majd negyed óra után közölték, hogy tudnak a hibáról, náluk vannak szerver gondok.... Tegnap este sikerült egy készülékhez párosítani a karkötőt, de másik kettő még mindig ugyanazt csinálja, szóval a hiba 100% nem az én oldalamon van, egyszerűen csak semmit érők a huawei szerverei. (legszívesebben Mi bandet vettem volna újra, de azt meg a mágneses töltő miatt nem tudom hordani, munkahelyemen össze szedi az összes fém forgácsot, és kidörzsöli a csuklóm)
-
RBJ
addikt
Band 7 nem mutat semmi értesítést csak rezeg. Nem találom
Hol lehet elallitva. Tipp?
Redmi helyet vettem mert elhagytam. Lehet jobban jartam volna xiaomi band 7 el. -
Termi92
tag
Komolyan mondom rohadj meg Huawei... napok óta nem lehet egy nyomorult karkötőt szinkronizálni a healt alkalmazással (már 3-szor újra raktam telefont (Xiaomi note 10 pro), 3 különböző telefonon is próbáltam (Xiaomi Note 10 pro, Samsung A52, Nokia G10), mert azt írja "Nem lehet lekérni az erőforrás-csomagot.".... próbáltam a verziót huawei oldalán, próbáltam a google play store verziót, próbáltam a béta verziót is... próbáltam wifi-n, próbáltam mobilneten, 2 különböző szolgáltató kártyájával...ugyanaz az, pedig egy héttel ezelőtt még működött....B*SZÓDJ MEG te nyomorult kínai f*s.... Ilyenkor vissza vihetem a boltba, a fejükhöz b*szhatom ezt a sz*rt???
-
etooo
senior tag
válasz
DeFranco #401 üzenetére
Szia,
a szenzorokról nem tudok nyilatkozni, mert nincs összehasonlítási alapom, de itt elvileg elég alaposan tesztelik őket: [link]
Az app hozzá a Huawei Health, ez tud magyarul és a kezelése sem bonyolult szerintem.
Amivel számolni kell, hogy ha vannak értesítések, megy minden mérés, és az AOD is, akkor az üzemidő olyan 4 nap körül várható. (bár még csak pár töltési cikluson vagyok túl, akár javulhat is)
Ami nekem nyűg: értesítésnél nem villan fel a kijelző, csak rezeg, és karemelésre mutatja, vagy kijelző érintésre, de pl AOD mellett utóbbira is csak a főképernyőt adja vissza, nem az értesítést, bár remélhetőleg ez javítva lesz.
illetve értesítésben az emojikat nem tudja megjeleníteni, de ezzel még együtt lehet élni (igaz tehetne legalább egy négyzetet vagy bármit a helyükre, hogy ne csak az üresség legyen). -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok, kinéztem ennek az órának az utódját (huawei band 7), Édesanyámnak venném, sport funkciók nem szempont, de pulzus, véroxigén, alvásmonitorozás igen, értesítéskezelésre szerintem lesz alap igény.
Azért döntöttem emellett az óra mellett (amazfit bip u volt az alternatíva), mert ebben van AOD és magyar nyelv.
Mivel annak az órának nincs még topicja, de valószínűleg a főbb funkciók és a szoftveres környezet megegyezik itt kérdeznék:
Nekem egy amazfit bip u órám van, azzal elégedett vagyok, elég fejlettek a szenzorai, okos a mérés, szeretném ha a band 7 is ezt hozná.
Mennyire pontosan mérnek a szenzorok (pulzus, spo2), mennyire jó az alvásmonitoring?
Milyen appal érdemes összekötni a telefonnal, azt honnan érdemes letölteni? Play áruház vagy van valami más forrás (valamelyik magyar youtube review videóban ajánlottak ilyet)? Az app mennyire érthető, mennyire könnyen kezelhető?
Van-e bármilyen olyan keh, nyűg, típushiba amit mérlegelni kell a vásárláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest