Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Én azon filózok, hogy esetleg nem veszek több Huawei Band / Fit karkötőt -ha mégis, akkor viszont csakis ezeket-, mert legközelebb beérem kevesebb tudással, de maximális kényelemmel a töltést illetően: veszek egy CASIO W-800H-t 11-13k-ért, használom amíg bírja -7-8 év legalább-, ezt kibírja a gyári elemével, aztán veszek egyet megint. És nem kell foglalkozni az időnkénti feltöltéssel némi infóhiány árán. A kérdés csak az, kibírnám -e tényleg kevesebb tudással, le tudnék -e mondani kvázi már alappá vált funkciókról.
Az biztos, hogy a jelenlegi tapasztalataim már elegek ahhoz, hogy a futásaim méréséhez elég legyen számomra ez a kis CASIO is. Például tudom fejből +/- 3 pontossággal, hogy mennyi kalóriát fogok elégetni km-enként. A pulzusomat is megmondom +/- 5 ütés pontossággal, stb.
-
Fred23
nagyúr
Ez egy olcsó kütyü, szerintem nem szabad túl sokat várni tőle. Ettől függetlenül tényleg lehetne benne normális úszás mód, illetve lehetne vízállóbb is.
Nekem élete során a mobilom volt 50+ fokos is párszor, és ott a ragasztás már jelentősen gyengülhet; ha ekkor beteszem a 20-25 fokos vízbe, nem csodálkoznék azon, ha beázna. Ez az okoskarkötő is simán lehet 40 fokos legalább, ha mostanában kimegy vele az ember a napra. Egy idő után tuti elveszíti a vízállóságát.
Persze az is lehet, hogy a Tiéd gyári hibás, mert másnak meg többet bír, nem tudom. De most már csak azért is nyomkodni fogom én is a gombot úszás közben, aztán meglátjuk, meddig bírja.
-
Fred23
nagyúr
Ilyened nincs?:
A víz persze el tudja állítani, de általában csak annyi történik, hogy néha húznom kell egyet. Nem mindig, mert a pulzus több képernyőn is ott van.IP-védett telómat is sokszor eláztattam már, és semmi baja, de olyat még sosem csináltam, hogy a felhevült telót teszem víz alá, és még ott nyomkodom is a gombjait. Elvileg bírnia kéne, csak szerintem ezt már jobb nem kipróbálni.
-
Fred23
nagyúr
Nem szoktam időt mérni, csak a pulzusomat nézem meg néha. Gomb nyomkodása pedig nem biztos, hogy jó ötlet a vízben, növelheti a beázás esélyét.
Ettől függetlenül azért most már kipróbálom én is ezt a gombozást, annyira azért nem féltem ezt a kütyüt. Kocogás idejét, sebességét mondjuk szoktam mérni, ott eddig nem okozott gondot a saját izzadtságom, de azt megfigyeltem, hogy mintha pontatlanabbul mérné a pulzusom, mikor már ki vagyok izzadva. És nem is mindig, csak időnként.
-
Fred23
nagyúr
Nekem ilyet még szerencsére sosem csinált, pedig rendszeresen úszok vele.
Szerintem lehet akár enyhe beázás miatt is. Az biztos, hogy sérülékenyebb az eszköz nagy hőingadozásban, nem is lehet jó ötlet például kánikula idején egyből vízbe tenni, mondjuk erre én se szoktam figyelni. -
osonte
őstag
Kipróbáltam azt is, hogy folyamatosan mérje, de utána kikapcsoltam. Most csak a folyamatos pulzusmérés van bekapcsolva és szinte mindíg amikor ránézek villog zölden a szenzor. Igen néha van, hogy nem minden percben mér, de általában igen. A Honor sokkal ritkábban mért, ráadásul a számlap is valamikor nem frissült, a Huawei nem csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest