Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Az első telefonom P8 Lite volt. Ekkor ismerkedtem meg a Huawei Health alkalmazással, amely bevallom azonnal a kedvencem lett a sokrétűsége és egyszerű kezelhetősége miatt. Egyetlen egy dolog volt, ami zavaró volt nekem az pedig az, hogy a mérések akkor voltak pontosak, ha be volt kapcsolva a mobilnet.
Továbbra is Huawei telefonjaim vannak (P9 Lite, Mate 20 Lite, P30, P40 és végül P50 Pro), s egyikben sem csalódtam. Viszont a Health alkalmazás lépésszámlálójánál nem éreztem azt, hogy pontosan mérné az időt. Így többször gondolkoztam egy okosórán, aztán elolvastam az itt írtakat, teszteket, és végül tegnapi nap beruháztam rá.Félve vásároltam meg, de bevallom nekem megtetszett. Az külön tetszik, hogy könnyű volt beüzemelnem, valamint nem kell folyamatosan párosítva lenni a telefonhoz, mert az órán belül el lehet indítani az edzést, s aztán nap végén csak BT-vel szinkronizálni kell az applikációval.
Nem tudom mennyit fog kibírni az akksija, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog szuperálni. Eddig bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen routert?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Amazfit Balance fekete, Euronics számla, posta az árban
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest