Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Eddig edzés közben nem jöttek meg az értesítések, csak a hívásokat jelezte ki. A legutóbbi frissítéssel azonban már megjön minden értesítés is. Elhiszem hogy ez sokaknak jó, de én örültem hogy edzéskor volt ez a "ne zavarj" mód... Valaki nem tudja, nem kikapcsolható ez? Az lenne a legjobb ha szabadon eldönthetném.
-
-
Bibby
addikt
Érthető a kritikád, de legyen ellenpélda is:
Nálam ezekből nem sok tapasztalható.
A kapcsolódási problémának biztosan köze van a telefonhoz.
Tegnap edzeni mentem, otthon felejtettem a telefont. Még a bejárati ajtón sem léptem be, a csatlakozás megtörtént és az edzési naplót szinkronizálta. Ez az általános.
Az alvás minőségében valóban lehetne nagyobb szórás, mert nálam is 75-88 pont közé teszi minden alvásomat. Ugyanakkor a lefekvés, felkelés és ébredések szinte mindig teljesen pontosak.
Stresszmérésben egyetértek, nekem sem jelez semmi értelmeset.
A számlapok is elég gyérek, van kb 4-5 amit használok, ilyenért biztos nem fogok fizetni. -
Bibby
addikt
válasz
Sántha Lajos #228 üzenetére
Azért tudta kiírni azt a sok adatot, mert gps-szel mérte. Anélkül nincs útvonal, meg minden más is sokkal pontatlanabb.
Ha főleg futás miatt vennéd, és nem vinnél telefont, akkor kicsit többet kell rááldozni, a huawei watch fit tartalmaz gps-t.
Vagy a huawei band 4 pro, de az egy régebbi széria, nem biztos hogy megéri. -
Bibby
addikt
válasz
Skynet258 #219 üzenetére
Sajnos nem. Már évek óta fennálló szoftveres hülyeség, amivel egyáltalán nem foglalkozik a huawei.
Vagy kikapcsolod a truesleep funkciót, és semmire nem jó alvás adatokat kapsz, viszont intelligens módon ébreszt megadott intervallumon belül, vagy truesleep esetén teljesen mindegy mit állítasz be, a megadott időpontban ébreszt. -
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
válasz
beyruth82 #63 üzenetére
Szerintem csak a méret/kijelző méret, meg tényleg nagyon kicsi szoftveres eltérések.
Akiek nagyobb kell az olyat vesz. Meg némileg dizájnban is más, szerintem a huawei verziók szebbek mint a honorok.
(Én pont watch fit-et cseréltem erre, mert gps nem kell de nekem kényelmesebb méret.) -
Bibby
addikt
Kipróbáltam, nálam jól működik. Belépek a szabadtéri futáshoz, felül elkezd szürkén villogni a gps keresés, és ki is írja hogy még nincs jel, ennek ellenére indítom vagy megvárom? Fél percen belül beltéren is megvolt a jel a telefonról. Nekem huawei telefonom van egyébként (bár pont pixelre akarom cserélni
)
Sajnos ötletem nincs mi lehet a problémás nálad. Telefonon meg sem jelenik a felső sávon hogy gps-t keres? -
Bibby
addikt
Meg még két dolog: ezt is sokszor olvastam már, hogy a rezgéses ébresztés mély álomból nem kelt fel. Már akit. Nálam tökéletes, egyénfüggő.
A másik meg az ár, 24 ezer forint a legdrágább helyen, most épp 20-ért megvásárolható hivatalos nem dzsunka boltokban, több helyen is. -
Bibby
addikt
"Az edzésfajták listája elég kurta: van kinti-benti futás, gyaloglás és kerékpározás, elliptikus tréner, medencés úszás (támogatott a sós vizes is 5 ATM védelemmel), ugrókötelezés, evezőgép, általános sporttevékenység és ennyi."
Kedves Bone! Ez konkrétan hibás információ, ha jól tudom 96 edzésforma van benne, edzésen belül a testreszabás, és a plusz gomb megnyomása után ott van az összes. Javítani kellene.
(Ha jól tudom ennyivel is több mint a honor 6, abban valóban csak néhány van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest