Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
endruboy1 #14489 üzenetére
Ja am azt érdemes még tudni, hogy miután letöltötted a ROM-ot az updaterben az bekerül a cmupdater nevű mappába, onnan utána kézzel is flashelheted recoveryből, nem kell előtte wipeolni (max. a Dalvik cachet és a cachet lehet érdemes). Így előtte csinálhatsz teljes bacupot recoveryben ha a félősebb fajta vagy
. Megmarad mindened.
-
-
-
kicsizee
aktív tag
válasz
endruboy1 #14455 üzenetére
értem, segítettél most elég sokat, főleg az sms terén. amiket írtam max azok mennek, futnak. olyan még sose volt a telómon, hogy valaha is 160mb felett legyen szabad ram. pont ma egy hete hogy csináltam fr-et.aza baj, hogy sok vacak googles app is fut a telón, azt meg nem tudom kigyomlálni. ha leállítom őket írja a teló, hogy rendellenesség következhet be a telefonom működésében. sms-re megoldás, hogy lőjjem ki a szerinem fölös appokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest