Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laximus
tag
Helló
Pár napja van Y300asom, előtte 200as volt és nagyon jó kis készüléknek tartom, de gondoltam kicsit feljebb lépek.
Nos, nagyon fura dolgot tapasztaltam, mepróbálom röviden vázolni.
Telefon belső tárhelyét használva SD KÁRTYA nélkül telepítettem a szokásos alkalmazásaimat a belsőtárhelyre, köztük több olyat is amit a Play-en megvásároltam korábban.
Miután behelyeztem az SD kártyát még minden ok, viszont egy újra indításnál néhány alkalmazásra egyszerűen azt írja ki, hogy nincs telepítve és az ikonjaik is átváltanak kis android figurára.
Ugyan ez a helyzet akkor is, ha valamilyen oknál fogva le kell csatolnom az SD kártyát.
Egy idő után rájöttem, hogy csak és kizárólag a Play-en megvásárolt alkalmazásokat érinti a dolog, ami nagyon meglepő....és persze bosszantó.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam az Y200-on soha.
Van valakinek valami ötlete, vagy hasonló tapasztalata? Ez a második, már cserélt készülékem és az előzőn is ugyanez volt a probléma, tehát itt valami tipus hiba lehet a háttérben..
Akinek nincsenek ilyen gondjai a megvásárolt alkalmazásokkal, annak milyen firmware van fent?
Nekem B178.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest