- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ugyan...
Na ne akard azt mondani, hogy nincs ott annyi zseton, hogy ne tudnának legalább egy hivatalos Ginger frissítést kiadni az egy évvel ezelőtti készülékeikre....
Vagy legalább VÁLASZOLNI a kérdésekre. Ez utóbbi nem pénz kérdése...
Amire meg ki is adtak, arra hivatalosan a mai napig sem érhető el. Tehát ott van a weboldalon hogy frissítés, az első két órában le is lehetett tölteni (hála azoknak akik megosztják), de azóta semmi, ha rákattintasz akkor 404 error. Ez röhej, ez vicc. Ez a magasról leszarom a vásárlót effektus. Ehhez nem kell 2000 mérnök hogy egy sz*ros linket kijavítson. Csak én írtam nekik vagy 10 e-mailt (különböző címekre), EGYRE sem válaszoltak. Ezt nevezed Te supportnak?
A FB falukon CSAK akkor adtak ki egy semmitmondó marketing-közleményt (hogy lépj kapcsolatba a supportal, LOL) amikor több ezer vásárló kérte őket hogy adjanak ki egy GINGERBREAD frissítést egy telefonra (2011-es modell...). Ezt nevezed Te supportnak?
Maradjunk annyiban hogy nincs support (terméktámogatás). Az hogy fel lehet őket hívni és írni lehet nekik, az nagyon nem egyenlő a terméktámogatással. Kevered a fogalmakat
Itt nem arról van szó hogy milyen fejlett-fejletlen náluk ez a rendszer. Őket egyszerűen addig érdekli a vásárló, amíg megveszi a telefont, aztán viszlát. Ha pedig panaszkodik akkor nem hallgatjuk meg, nem vesszük figyelembe. Igen, ha ezt jelenti neked a terméktámogatás fogalma, akkor VAN náluk.
-
blueMerle
veterán
válasz
HuaweiU8500 #85 üzenetére
Nézegetted mostanában a Huawei FB oldalát? A TÖBB EZER elégedetlen vásárló panaszát? Hogy egyáltalán nem frissítik az oprendszert a telefonjaikon? Hogy tojnak rá, hogy a hivatalos download centerjük nem müködik (tehát ha ki is adnak updatet, azt se tudod letölteni, mert 404 error, ez VICC)? Egyszerüen nem érdekli őket a user miután megvette a telefont. Ha ezen változtatnak, akkor majd talán egyszer újra veszek Huaweit. Mert a készülékek bizony nagyon jók
Egyébként nem azt mondtam, hogy nem lehet őket elérni, épp ezért ez a felsorolás nem értem hogy jön ide.
Az már csak hab a tortán, hogy nekem vagy 10 e-mailre a mai napig nem válaszoltak. Persze, biztos válaszoltak volna, ha nem egy kínos kérdést tettem volna fel.
Persze a Huawei így is sikeres, hiszen a legtöbb vásárlójuknak gondolom fingjuk sincs arról, hogy egyáltalán mi az az Android, nem hogy frissíteni szeretné a készülékét (2.3-ra, LOL, 2012-ben.....)
-
blueMerle
veterán
Fentiek miatt a Huawei - amely nem foglalkozik kártyafüggetlen értékesítéssel
Ez feltételezem csak Magyarországon van így, nálunk függetlenül, hivatalosan gyártói garival lehet Huawei készülékeket vásárolni bármely mobilkereskedésben vagy elektro-szaküzletekben.
Ami a telefont illeti, ennyiért ez nagyon korrekt
A Huawei jön fel, mint a talajvíz, csak a megfelelő support hiányzik náluk (konkrétan nincs support
). Már csak ezt kell pótolniuk.
Duliee: Szlovákia (lö adatlap > SK
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest