- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz
pistu1 #15145 üzenetére
Üdv!
Van egy Honor 4C a családban, és összehasonlítva a P7-el, a P7 nyer. Igen 8 mag jobbra balra, de akkor is.
Pl kamera alkalmazásnál, a Honor egyszerre 10 sorozatképet tud készíteni, míg a P7 akár 20 at is.
Szerintem ez a teljesítmény miatt van, de javítsatok ki ha nem. -
CarTom
csendes tag
válasz
pistu1 #15142 üzenetére
Üdv. Én használok g620s is cégesként, a feleségemnek p8 lite készüléke van.
A g620s egy jóval olcsóbb és alsóbb szegmensben helyt foglaló készülék, viszont a maga kategóriájában szerintem simán lenyomja a konkurenciát. Nem igen jött még rá frissítés (ota) de az akku ideje az nagyon jó, nálam folyamatos lte és wifi mellett 4 - 5 napos az üzemideje, sok telefonálgatással.
Sajna elég hamar berepedt az érintő felület, tehát ez kevésbé tartós elem rajta.
A p8 lite szintén egy jó kis készülék, szerintem valamivel butább mint a p7. A leírtakkal ellentétben nincs gg üveg rajta, picit nagyobb a tokozása mint a p7 -bek ugyan akkora kijelző méret mellett.
A p7-nek sokkal szebb, élénkebb a kijelzője, persze csak egymás mellett tűnik fel.
Nem tudja az okos tokot.....
Egyébként ha valami történne a 7emmel valszeg p8 lite lenne amit megvennék, ár érték aránya nagyon jó.
P6. Ezzel nincs tapasztalatom de itt a fórumon még az elején kitárgyalták a többiek, hogy a p7 a jobb, újabb....Én még mindig Kit-kat-el használom, nekem a Lolli nem jött be maradtam a gyári B609 romnál, ez stabil és nem akad! Cunaja féle romokat nem próbáltam - de követem a topikot folyamatosan- várom a 6-os droidot.
Nekem túl sok bosszantó apróság nem tetszett a Lolliban. Egyéni szoc problem..... :-)A lényeg ha a p7 mellett döntesz nem fogod megbánni. A tempered glass alap előre. Hátul én csak egy fóliát használok, azt is azért hogy a kemény tok ne karistolja meg.
Esetleg Honor család?
Szóval hajrá. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
pistu1 #15142 üzenetére
Tessék, rövid screen videó.
Android 5.1.1 Custom rom, a legutóbbi cunaja-féle V2.
Kb 180 telepített alkalmazás és rengeteg widget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest