- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy jó minőségű fólia nem ront a kinézetén. GG3 -at amúgy még a porszem is megsérti, ezt tapasztaltam. Hátlap az elég hamar olyan lesz mint egy fakó üveg, ha valahova leteszed vagy csak szimplán zsebben, táskában tartod, sajnos. Viszont tokot én is szoktam tenni rá, ha olyan körülmények között vagyok, mivel nem akarom tartogatni a magasban, mint egy hímestojást, hogy nehogy bezúzódjon az egyébként szép, de amúgy nem praktikus hátlap. Legutóbb sarokra esett (egyébként nem szoktak esni nálam a telefonok, de előfordulhat bárkinél), elég csúnyán nézett ki a tok utána, ilyenkor jól jön. Ettől függetlenül viszont nekem sem jönnek be a tokok, nekem is rontja a szépérzékem, ormótlan lesz tőle a telefon. Persze megint más egy Snow által mutatott hátlap.
Egyébként a gyári előlapi fólia az nem minőségi, inkább kuka.
Elsősorban az ő esetében nem a szépérzék miatt kell különböző védelem, hanem azért, mert olyan mint ha mind a 2 oldalon lenne kijelzője. Egy betört hátlap viszont nem csak nem szép, de nem is praktikus, sőt nem is olcsó.
Nekem is jobban tetszik minden nélkül csak nem lenne rossz még 1-2 év múlva is használni munkára. Anélkül, hogy költségekbe verném magam, főleg a nem cserélhető hátlap miatt.
Én nem azért veszek telefont hogy mutogassam milyen szép, hanem hogy használjam és ne kelljen cserélnem belátható időn belül.
Természetesen mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja, de ellentétben egy átlagos hátlappal szemben ennél nem túl jó, ha nincs védve. Ráadásul sajnos a hátlapi kamera sincs védve normálisan (pl. egy használható peremmel körülötte vagy valami), ha leteszem valahova. Sőt, inkább még ki is áll a hátlapból
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest