Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Én sem játszom, de a gyerek kivisz az észből. 5 éves fiamnak megmutattam, azóta meríti a telefonom, ha megyünk valahova.
Amúgy nálam nincs vele gond, csak néha lehal a szerver. Onnan látom, hogy a waze hibátlanul dolgozik a térképen, ez a betegség, meg megakad.(Múlt szombaton strandon, egy 20 éves dögös kiscsaj odasétált a pokrócunkhoz, hogy ott egy pokemon, és megfogná. Mondtam neki jó hangosan, én máshogy hívom, de haladjunk a korral. (körültöttünk az idősek röhögtek, a fiatalok telefont kapkodtak elő, mindenki megfogja) Kicsit lett vörös, a szolis bőr alatt. Gyerekek meg elkezdtek nyúzni mi is fogjuk meg. Párom bambán néz rám a büfétől, mit akar egy kiscsaj tőlem.
1 órával később bent a medencében kisebbik gyereket(2éves) tologatom a úszógumival, erre ott a csaj. Szépen lassan jön befelé, nehogy rá fröccsenjen a víz, mert elmosódik a smink, vizes lesz a haja, stb.... Odamentünk és mondtam neki, hogy most én látok két pokemont, megfoghatom.(az én korosztályom röhögött mellettünk) Azt a bamba arcot a csajon. Aztán telibe fröccsöltem izomból vízzel(véletlen). Így kell pokemont fogni.
- Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul.
)Amúgy csak azért nem értem, hogy oda jönnek, mert nem kell oda menni a seggembe, 2-3m ről is elkapható.
Amúgy pokemon vadászokra vadászó programot képzeltem el. Kiírja ki vadászik éppen közeledben, meg lehet keresni, és a feladat a megszívatás, mert úgysem figyel a világra. És máris az egész bolygó mozgatva van. Az is aki pokemont keres, meg az is aki őket keresi.
Összenépi fittness.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul.