-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #17728 üzenetére
Én sem játszom, de a gyerek kivisz az észből. 5 éves fiamnak megmutattam, azóta meríti a telefonom, ha megyünk valahova.
Amúgy nálam nincs vele gond, csak néha lehal a szerver. Onnan látom, hogy a waze hibátlanul dolgozik a térképen, ez a betegség, meg megakad.(Múlt szombaton strandon, egy 20 éves dögös kiscsaj odasétált a pokrócunkhoz, hogy ott egy pokemon, és megfogná. Mondtam neki jó hangosan, én máshogy hívom, de haladjunk a korral. (körültöttünk az idősek röhögtek, a fiatalok telefont kapkodtak elő, mindenki megfogja) Kicsit lett vörös, a szolis bőr alatt. Gyerekek meg elkezdtek nyúzni mi is fogjuk meg. Párom bambán néz rám a büfétől, mit akar egy kiscsaj tőlem.
1 órával később bent a medencében kisebbik gyereket(2éves) tologatom a úszógumival, erre ott a csaj. Szépen lassan jön befelé, nehogy rá fröccsenjen a víz, mert elmosódik a smink, vizes lesz a haja, stb.... Odamentünk és mondtam neki, hogy most én látok két pokemont, megfoghatom.(az én korosztályom röhögött mellettünk) Azt a bamba arcot a csajon. Aztán telibe fröccsöltem izomból vízzel(véletlen). Így kell pokemont fogni.- Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul.
)
Amúgy csak azért nem értem, hogy oda jönnek, mert nem kell oda menni a seggembe, 2-3m ről is elkapható.
Amúgy pokemon vadászokra vadászó programot képzeltem el. Kiírja ki vadászik éppen közeledben, meg lehet keresni, és a feladat a megszívatás, mert úgysem figyel a világra. És máris az egész bolygó mozgatva van. Az is aki pokemont keres, meg az is aki őket keresi.
Összenépi fittness.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest