Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #17728 üzenetére

Én sem játszom, de a gyerek kivisz az észből. 5 éves fiamnak megmutattam, azóta meríti a telefonom, ha megyünk valahova.
    Amúgy nálam nincs vele gond, csak néha lehal a szerver. Onnan látom, hogy a waze hibátlanul dolgozik a térképen, ez a betegség, meg megakad.

(Múlt szombaton strandon, egy 20 éves dögös kiscsaj odasétált a pokrócunkhoz, hogy ott egy pokemon, és megfogná. Mondtam neki jó hangosan, én máshogy hívom, de haladjunk a korral. (körültöttünk az idősek röhögtek, a fiatalok telefont kapkodtak elő, mindenki megfogja) Kicsit lett vörös, a szolis bőr alatt. Gyerekek meg elkezdtek nyúzni mi is fogjuk meg. Párom bambán néz rám a büfétől, mit akar egy kiscsaj tőlem.
    1 órával később bent a medencében kisebbik gyereket(2éves) tologatom a úszógumival, erre ott a csaj. Szépen lassan jön befelé, nehogy rá fröccsenjen a víz, mert elmosódik a smink, vizes lesz a haja, stb.... Odamentünk és mondtam neki, hogy most én látok két pokemont, megfoghatom.(az én korosztályom röhögött mellettünk) Azt a bamba arcot a csajon. Aztán telibe fröccsöltem izomból vízzel(véletlen). Így kell pokemont fogni. :D - Utána gondolkoztam csak el, hogy ha ennek 100Kg os kigyúrt pasija is ott van, lehet én járok rosszabbul. :D )

Amúgy csak azért nem értem, hogy oda jönnek, mert nem kell oda menni a seggembe, 2-3m ről is elkapható.

Amúgy pokemon vadászokra vadászó programot képzeltem el. Kiírja ki vadászik éppen közeledben, meg lehet keresni, és a feladat a megszívatás, mert úgysem figyel a világra. És máris az egész bolygó mozgatva van. Az is aki pokemont keres, meg az is aki őket keresi. :D Összenépi fittness.

Új hozzászólás Aktív témák