- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nappal boldog tulajdonosa lettem egy P7-nek. Imádom a készüléket, de szeretném kipróbálni a Lollipop-t , azonban a gyári frissítő nem dobja fel a lehetőséget. Ezt a tényt szomorúan konstatálva jutottam el ide, hozzátok, ahol az első görgetéseim alapján megoldást találhatok a fentebb leírt vágyamra.
A telofon gyári független, xxxB609 verziójú szoftverrel. Felszeretném varázsolni a B853-t és ezzel kapcsolatban érdeklődnék. Az első hozzászólásban megtaláltam a frissítés gyári B853 pontot, és ez alapján tervezek elindulni, DE. Én legutoljára egy SE Xperia X8-t basztattam ilyen szinten andorid 2.1.-el
manapság pedig inkább csak átlagjúzer lettem (telefonálok,üzenetet küldök, fényképezek, zenéthalglatok,de szeretem a szép telefonokat) így szeretnék segítséget kérni, hogy azzal a leírással easy-be készvagyok és élvezni fogom, vagy figyeljek még oda valamire ?!
Számomra root, egyéb beállítások nem mérvadóak, egy napi használatban stabil telót szeretnék.
Előre is köszönöm!
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest