Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

Látom ez a Lolli elég problémás. Sanszos hogy marad a B623 amíg meglesz a telefon. Mert 6-os erre elvileg nem lesz úgysem :(

Más. Milyen programot használtok az értesítési LED-hez? Tök jó hogy RGB, én ezt a Nexusomon is szerettem. A baj az hogy eléggé hektikusan működik. LED blinker Pro-t használok, szépen beállítgatom a színeket a különböző programokhoz, és egy ideig működik is. Viszont pár nap után (ez változó, van hogy 1-2 nap, de van hogy 1 hétig is jó) elszáll az egész, és bármilyen értesítés jön, mindig zöldet villog, függetlenül attól hogy hogy van beállítva a Led blinker-ben. Tehát ha pl. Gmail-re pirosat állítok be, akkor egyszercsak zöldet villog. De van úgy hogy egyáltalán nem is villog. Egy restart általában megoldja, de ez így használhatatlan. Próbáltam más programmal is, pl. Lightflow, de azzal sem működik normlisan.

Lehet ezzel kezdeni valamit? Egyszer volt rajta MyRom, abban volt egy X-Led nevű xposed modul, azzal működött gond nélkül. De visszatértem stock-ra, itt meg szívok a leddel. Valaki tapasztalt ilyet? Illetve milyen programot próbáljak még ki?

Új hozzászólás Aktív témák