- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Látom ez a Lolli elég problémás. Sanszos hogy marad a B623 amíg meglesz a telefon. Mert 6-os erre elvileg nem lesz úgysem
Más. Milyen programot használtok az értesítési LED-hez? Tök jó hogy RGB, én ezt a Nexusomon is szerettem. A baj az hogy eléggé hektikusan működik. LED blinker Pro-t használok, szépen beállítgatom a színeket a különböző programokhoz, és egy ideig működik is. Viszont pár nap után (ez változó, van hogy 1-2 nap, de van hogy 1 hétig is jó) elszáll az egész, és bármilyen értesítés jön, mindig zöldet villog, függetlenül attól hogy hogy van beállítva a Led blinker-ben. Tehát ha pl. Gmail-re pirosat állítok be, akkor egyszercsak zöldet villog. De van úgy hogy egyáltalán nem is villog. Egy restart általában megoldja, de ez így használhatatlan. Próbáltam más programmal is, pl. Lightflow, de azzal sem működik normlisan.
Lehet ezzel kezdeni valamit? Egyszer volt rajta MyRom, abban volt egy X-Led nevű xposed modul, azzal működött gond nélkül. De visszatértem stock-ra, itt meg szívok a leddel. Valaki tapasztalt ilyet? Illetve milyen programot próbáljak még ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest