- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
jegenye77 #16353 üzenetére
Nem hiszem, ha már ennyit szívtak vele, akkor csak kiadják. Inkább az a kérdéss, hogy mi miatt nem adták ki eddig. Biztos, hogy valami gond adódott, emiatt csúszik. Hiszen a gyári szoftver nagyon stabil, nem igen akarták egy bug-os szarral elcseszni a nehezen megszerzett elégedettséget.
Egyébként meg ha nem adják ki sem gond, jó ez így is, és elvileg a Miui is készül.
-
missz
tag
válasz
jegenye77 #15766 üzenetére
Persze, nem is az...de teljesen hirtelen kezdte ezt el csinalni, pedig k.ra orultem, h vegre van egy mobilom, amit ha elmegyek barhova, nem kell azon aggodnom mikor merul le....
Ujrainditottam tegnap, de ezek szerint hiaba.
Gyari viszaallitast nem szivesen csinslnek, a fene akar mindent ujrarakni, beallitani stb stb...
En nem tapizom agyon, arra van egy olcso tabletem, ami kegyetlen birja amugy a nyuzast
Szoval pont h kimelem a p6ot.... -
Nimda
addikt
válasz
jegenye77 #13878 üzenetére
Én is csak frissítettem és gond nélkül felment a root + a keretprogram.Szvsz nagyban függ attól is, hogy melyik rom volt előzőleg a telón, vagy milyen programok voltak telepítve a frissítés előtt, volt e rootolva, keretprogram frissítés stb...
Amúgy érdemes csinálni egy dalvik/cache wipeot (TB) és a recoveryből, miután belaktad a telót.
-
duvi
nagyúr
válasz
jegenye77 #13872 üzenetére
Próbáld meg Root GEniussal. (#13678) marilllyo kollégának se működött az Eroot.
-
arminlok
senior tag
válasz
jegenye77 #13016 üzenetére
Ha médiaeszközként csatlakoztatom akkor nem ha az alapértelmezettel csatlakozik akkor látom bár azt se mindig jeleniti meg az elöbb probáltam másik gépen ugyanugy... behülyült. Ezt már éreztem az elején h itt valami nem oké ezzel az usb-s csatlakoztatással itt valamit nagyon elcseszeritettek a srácok.
gacsoi : szerintem nem vicces a kislányos hiszti mert én ezt nem szoktam meg egy telefontol h ilyet csináljon. Most jelenleg azért küzdök h tudjak zenét hallgatni... kicsit szerintem inkább ez vicces.
-
igali
tag
válasz
jegenye77 #12814 üzenetére
Ahogy Arminlok is írta, vabnak olyan játékok amik akár 1-1,5-2GB tárhelyet is elfoglal, vagy pl a Navigon térképei (vagy akár más offline térképes navigációs program) is sok helyet foglal.
Ezt a problémát lehet orvosolni a B125-ös frissítéssel, vagy valamilyen jól működő app-al?
-
kemotox
addikt
válasz
jegenye77 #12814 üzenetére
Nekem se elég. Mondjuk alapból is nagyon kevés hely volt rajta. Valami 4.5 giga vagy mennyi. Néhány sorozat epizódot rárakok, meg néhány zenét(néhány = elég sok) és már tele is. Egyik szempont az volt telefonvásárlásnál, hogy tudjak rajta filmezni, magyarul jóféle kijelzője legyen, meg a zenehallgatás is elég fontos dolog nálam. De persze erre nyilván nem szokott elég lenni a belső tárhely, szóval ezt nem rosszból mondom, számítottam rá, hogy erre a célra kell majd venni egy SD kártyát.
-
Yager01
senior tag
válasz
jegenye77 #12664 üzenetére
Köszi, a poweramp-ot megvettem. Most a mixcloud Online felületen találtam nagyon jó Zenéket, de azt nem a poweramp játssza le hanem elindítom és a saját felületén fut... Ezért kéne valami fullos equalezer. Ha már itt járunk akkor az is érdekel, hogy ki hogy köti össze az erősítőjét a telefonjával? Létezik valami jó akar vezeték nélküli vevő ami modjuk optikával vagy HDMI vel csatlakozik az erősítőhöz?
-
|AP|
veterán
válasz
jegenye77 #11980 üzenetére
Sajnos én nem tudok olyan alkalmazásról, ami ezt normálisan meg tudná oldani
Viszont én is nagyon bízok benne, hogy a KitKat-tel ezt is megkapjuk. Az asszony Idol S-e megkapta ezt a fícsört egy frissítéssel és bár a fórum szerint sokaknál nem az igazi, nála tökéletesen működik.
Elég kényelmes így használni, ráadásul a bekapcsoló gomb is kímélve van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest