Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kecskebégető

    aktív tag

    válasz xtevo #7023 üzenetére

    Ezt inkább a milyen okostelefont topikba mert itt nyilván....
    De azért :
    P6-Fémház.valakinek előny valakinek hátrány.Egyik másik jobban melegszik.Pl a az enyém amit ma cseréltem egy kis kályha volt a friss szerzeméyn meg teljesen jó.Fűt de nem kellemetlen.
    Csoodálatos IPS panel az incell tényleg nemcsak egy hangzatos maszlag hanem valóban szinte mintha az üvegre lenne húzva a felület.
    Játékra ha hosszabb távonban gondolkozol és a legújabb grafikai cuccokat akarod futtatni ez nem a te készüléked.Jó játékra de nem csúcs.Micro SD beszerzés javasolt kevés az 5 giga tárhely.
    Filmeket jól viszi hangzása jó fülessel átlag felett picit kihangosítva szintén.
    Hátránya ,hogy nincs benne hdmi kimenet.OTG-t sem tudom
    Fotók/ videók: Fénykép picit az átlag felett macró mod a legjobb szerintem a piacon.
    Video......A kritikus..... ;) :Szóval a gyári app nem valami tökéletes.Mások azt mondják fasza mások meg pm ben írták,hogy ők nem szállnak be vitázni de szerintük sem gondtalan a helyzet.
    A nagyátlagnak megfelel.Én csalódtam benne ebben az is közrejátszik,hogy az első készülékem gyári hibás volt.A mostani is gázként indúlt a gyári szoft bizony a YT videok szerint is minimum microlagol de sok esetben inkább szaggatásnak mondanám.Nálam fent van most az Lg camera app ezzel helyreállt a rend NEKEM lagtalan lett eltünt a touch focus miatti zavaró kattogás és még folyamatos auto focus is lett.
    Össszeségében azt szerintem kimondhatjuk ezt a telefont mint p.l az Xperia P-t sem a hardver miatt veszik az emberek.Nyers erőben sem a csúcs sok szolgáltatása sincs de azokat jól tudja legalább és hasznosak is sok konkurenseivel ellentétben.De a megjelenése az hihetetlen!Főleg élőben gyönyörű: Tervezése átgondolt volt gombok elhelyezése prima(kivéve a füles aljazatot de az sem gáz).Ui-ról felesleges szerintem bármit is ez android.Én ugyis novával használom mindig szóval ;] :

    Samsung S4 Mini.Nem ismerem :D

    Samsung S3 .Van HDMI(MHL,otg)sok hasznos szolgáltatás .Az amoled feketéje verhetetlen.Jó support(Offical/unoffical is!!).Szép képeket videókat csinál.ennyit tudok róla.Nfc van.

    Sony Xperia SP:A videofelvételek hangja tök jó bőven van mély is ami sok készülékről nem mondható el.Viszont frissítés után is nagyon bugos.Sokaknál megmaradt a wifi dobálás,Magas hengerejű videofelvételnél értékelhetetlenre torul hang..A kijelző nem nagy szám sőt.Fotok videok átlagosak.Kérdéses a supportja.

    Nyilván bocs ,hogy aP6-ról írtam többet most ez van nekem.Volt s 3 is de a sima nem lte.

    [ Szerkesztve ]

    Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő

Új hozzászólás Aktív témák