Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
-
ANDROID???
addikt
"A Magyar Telekom Chat szolgáltatása üdvözli Önt! Ügyintézőnk hamarosan jelentkezik.
A kapcsolat Anita ügyintézőnkkel létrejött.
Anita: Üdvözlöm, Anita vagyok, miben segíthetek?
Ön: Üdv.
Ön: G620S készüléknek "Grorilla glass" az előlapja?
Anita: Grorilla glass" 3 üvege van, igen.
Anita: esetleg szeretné megvásárolni az készüléket?
Anita: milyen konstrukció érdekelné?
Anita: Sajnálom, egy ideje nem érkezett Öntől üzenet, ezért jelen chat beszélgetés véget ér. Kérjük, térjen vissza később és írjon nekünk máskor is. További kellemes napot! Viszontlátásra!
A Magyar Telekom ügyintézője lezárta a chat beszélgetést. "
-
törölt tag
válasz arion123hu #496 üzenetére
A kérdésből én úgy gondolom, hogy te nem sok különbséget fogsz észrevenni. Ezt pedig nem rosszindulatból írom. Viszont, én 2015 -ben már nem vennék Snapi 400 -at. Kevés telefon fog kijönni azzal az SoC -val. Ugyan nem 100% -ban megerősítve, de talán az új Moto E is. Kijelző felbontása ennek jobb, de az átlag felhasználó nem nagyon fogja érzékelni. Vagy ha valakinek fontos, hogy miben videózgat.
Ennél 4 db ARM Cortex-A53 van, illetve az Adreno 306 mondhatni egy javított Adreno 305. Minimális teljesítmény növeléssel, és minimálisan kevesebb fogyasztással.
Méret különbségek viszont nagyobbak, ez egyéni preferencia kérdése. Valaki pl. csak telefonálgatásra, néha egy kis netezésre használja a telefont, meg zene hallgatásra (azért még mindig ez a nagy többség), akkor már tényleg csak a méret fog számítani. DE én mindenképp előremutatóbb SoC -t választanám.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz arion123hu #496 üzenetére
Ha ez az ascend 6 a G6 akar lenni, akkor egyérteműen a g620s a nyerő.
Összehasonlítást szerintem felesleges is ide, megnyitod a két tesztet egymás mellett és meglátod.
Csak pár dolog a 620 mellett: HD, snapi 410, hosszabb támogatás...no fate but what we make
-
arion123hu
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, hogy el tudjam dönteni, hogy a Huawei Ascend G620s telefont vegyem meg vagy a Huawei Ascend 6 4G-t. Kb. mindkettő egyazon áron 50.000HUF-ért érhető el.
Kellene egy Pro-Kontra összehasonlítás
-
sanis77
csendes tag
Tokot lehet rendelni hozzá magyar boltból? Lehetőleg fehér színben.
Ebay-en láttam, hogy van, de például vaterán nem találkoztam vele. -
qltsar
veterán
válasz krisztian112 #493 üzenetére
Hivatalosan nincs meg ra EMUI 3, a customban pedig a kernel korlatai miatt ez meg elvileg nem elerheto, mert nincs forraskod .
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok! Van esetleg olyan, aki már a gyári EMUI 3.0-át használja a telefonon? Mert úgy tudom csak abba van benne a két koppintásos feloldás, esetleg már ebbe is benne van?
Huawei P10 lite
-
Kaminski
tag
Sziasztok! A rezgőmotor beállításait sehol nem találom, nekem túl gyenge. Megtudnátok mondani, hogy hol van?
[ Szerkesztve ]
Honor 8
-
törölt tag
Nekem is Alcatel -nél volt ilyen gondom. Amikor visszatettem CWM -ből a gyári rendszert. Nem értettem először, hogy mi a gond, mert reboot után mindig visszakerült a gyári recovery. Aztán kiderült, hogy a gyári ROM -ról készült mentésben maradt egy fájl, ami visszaállította.
/system/recovery-from-boot.pMás fastboot.exe -vel sem megy? Nem lehet, hogy annál van a hiba? Még ha úgy jelzi is, hogy rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #484 üzenetére
Most úgy néz ki, hogy felflashelte error nélkül a recovery csomagban lévő fastboot-windows.exe-vel, viszont még mindig a stock recovery jön be. Volt egy alcatelem, ahol folyamatosan visszaflashelte a gyári recovery-t minden indításnál a telefon...lehet, hogy itt is ez a helyzet?
Bár ott a /system partición volt a script ami visszaflashelte, itt meg el sem indul a rendszer, amikor indítani akarom
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #482 üzenetére
Windows 8.1 es Ubuntu 14.04. Megprobalom mit csinal, ha su-kent nyomok a fastbootra ubi alol. Amugy nem adb-vel inditom bootloaderbe, hanem kikapcs, hang le + bekapcssal.
Edit: höh, itt meg az udev rules-szal lesz probléma Ubi alatt...
fastboot devices
no permissions fastboot[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pl. így értettem:
cmd
cd c:/adb
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery.img
fastboot rebootMert ugye előtte lekéred, hogy csatlakozik -e a készülék, illetve megjeleníti az azonosító számát. Aztán bootloader -ben indítás, majd flash. Így értettem az adb -t.
Nekem fastboot.exe és az adb.exe is más méret. (csak előfordul, hogy hülyén fogalmazok)
Milyen OS van fent a gépen?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
törölt tag
Ez érdekes, mert ez alapján fent kellene lennie...:
"fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 266338304 bytes
sending 'recovery' (19850 KB)...
OKAY [ 0.625s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.850s]
finished. total time: 1.475s"A bootloader még mindig nyitott, unlocked?
-
törölt tag
Lehet nem minden verzió alatt kompatibilis. Nem zárt vissza esetleg a bootloader?
Akkor egyelőre marad a CWM, mint használható recovery.
Szerk.: Gondolom a CWM -et sikerült vissza flash -elni?
Elvileg a general verziós FW a recovery -t is visszateszi a gyárira, ha valami gond lenne, vagy "el-flash" -elné. Viszont engem még mindig zavar a build szám.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #475 üzenetére
Fastboottal flasheltem volna, ahogy kell, viszont nem irja at a recoveryt, marad a gyari. Pedig mar toltam egy fastboot erase recovery parancsot is, ami lefutott. Egyedul a cwmet tudom bootoltatni fastboot boot paranccsal, igy elindul, es igy is rootoltam anno, viszont a twrp ujraindul ezzel a modszerrel miutan bebootolt .
Azt a hibauzit dobja, amit a code reszhez linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Google fordítóval "olvastam", de ez alapján nem teljesen világos. Vagyis sajnos kicsit értelmetlenül fordítja...
Azt látom, vagyis gondolom, hogy adb -ből fel flash -elted az img -t. Ahogy látom sikerült is. Utána mi történt? Nem indul el, vagy mégsincs fent a recovery? Sajnos ebből nem nagyon értem :S
-
törölt tag
Csak az szúrt szemet, hogy én úgy emlékszem B243 -ról frissült B248 -ra. Vagy nem jól emlékszem?
Mert ez B242 -es (SP02).Amúgy frankó, general verziós FW. Tehát javításra mindenképp alkalmas. Csak azt nem értem, hogy amikor én néztem, akkor miért nem dobta ki? Pedig ott is néztem, és november eleji feltöltés.
Szerk.:
Ráadásul úgy látom a TWRP -s link alatt ott a SuperUser -es zip is. Tehát ha valakinek nem menne a ROOT RootGenius -szal, vagy Kingo -val, akkor azzal egy gyors lépésben lehet.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Hoppá!!! Gyári ROM a készülékhez ! [Magyar - Eredeti]: [link]
Állítólag teljesen gyári állapotba helyezi a készüléket...de a bootloader-t nemtudom, hogy relockolja e :S: [link]
Video tutorial: [link] A videón egy G630-at helyez gyári állapotra, viszont ugyanezek a lépések vonatkoznak G620S-re is !
Angol nyelvű TWRP: [link]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz bajtokarpi #469 üzenetére
Miért lenne butaság, hogy egy kapacitív gombra nem ébreszti a képernyőt? Én elég sokszor megfogom a zsememben...nagyon hamar lemerülne, ha fél perceként ébredne a kijelző !
-
qltsar
veterán
válasz bajtokarpi #466 üzenetére
Mivel kapacitív a HOME gomb, ezért valószínűleg, csak kernel moddolással lenne megoldható, viszont még nincs forráskód, úgyhogy egyenlőre sehogysem.
-
Looserke
őstag
én meg knock ON-t szeretnék mint a másik telómon (LG G2)
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztunk a csapathoz, és azt kell, hogy mondjam ennyi pénzért b@romi jó ez a készülék. Annyiban segítsetek nekem légy szíves, hogy a képernyő "felébresztése" alapból a bekapcsoló gombon van, na most ezt át szeretném rakni a home gombra. Ezt a beállítási lehetőséget hol találom?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Ist80
csendes tag
Sziasztok!
Én is G620s klubtag vagyok 1 hónapja, nagyon jó választásnak tűnik eddig. Két dolog van, amiben rutinosabb felhasználók véleményét/segítségét kérném.
Egyik az, hogy be lehet az állítani valahol, hogy a hívó képe látszódjon? A névjegyzékben ott vannak a fényképek, de ha kimenő hívást indítok vagy bejövő hívásom van, nem.
A másik pedig az, hogy kétszer kellett levennem a hátlapot - sim kártya behelyezés, aztán sd kártya vásárláskor, és a második után a telefon hátlap recseg-ropog. Pedig nagyon óvatosan vettem le, raktam vissza, de olyan, mintha nem illeszkedne rendesen. Ha oldalt rászorul jól, akkor hátul recseg, ha hátul rendben van, akkor oldalt ropog...Tapasztalt valaki ilyet? Lehet valahol hátlapot szerezni rá? Teszem azt bemegyek a garanciális helyre, és ott tudnak ilyet rendelni szerintetek?Köszi előre is!
-
sanis77
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, jelenleg -már-már fosszíliának is nevezhető- sony ericsson xperia x8 telefonom van.
Eddig használtan nézegettem Iphone 5-t, viszont ma találtam ezt a g620s-t és megtetszett. Bizonyára többet is tud, mint az Iphone.
Visszaolvasgattam, nézegettem teszteket, a leginkább felróható talán az 1 Gb RAM.T-M-nál akarom megvenni, még mindig van az a hangszórós akció.
Összességében mi a vélemény a telefonról? Esetleg milyen hibái vannak?
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Felvételemet szeretném kérni ide a klubba. Én is tulajdonosa lettem ennek a telónak. Egyenlőre megy az ismerkedés, első benyomásaim igen pozitívak. Bár a mérete az amit még szokni kell. Bizony nem érem át a kijelzőt, bizonyos műveleteknél használni kellett a másik kezem is, pedig 186cm magas vagyok sportolói kezekkel. A káva alul, felül egy kicsit lehetett volna keskenyebb. Igaz, hogy 3"-os xperia minihez vagyok szokva.
Egyenlőre ennyi, biztosan jelenkezem még, addig is követem a fórumot.[ Szerkesztve ]
Honor 8
-
törölt tag
válasz krysztyan #456 üzenetére
Én nem vitatkozom, tényt írtam le, de legfőképp ezzel tudtam segíteni.
Azt azért nézd meg, hogy milyen változat érhető el a Play -en keresztül, mert ez nem egészen így van, ahogy írod. [link]
Innentől kezdve viszont tilos, warez. Én nem tudok ebben segíteni, mert nem élek vele, nem is értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
krysztyan
tag
válasz #86973952 #453 üzenetére
Nem akarok Veled vitatkozni, de le lehet tölteni a playből fizetősen úgyhogy nem illegális szerintem. Az meg hogy kinek hogy van meg, az egy másik téma. De ha esetleg tudod a megoldást a problémámra légyszíves írd meg nekem priviben. Vagy hol kaphatok választ a kérdésemre esetleg?
[ Szerkesztve ]
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
törölt tag
válasz maxika2004 #454 üzenetére
Én is láttam már ennél rosszabbat is. Azonos áron, meg drábban is.
Főleg, amikor beletesznek egy telefonba 1.000 megapixelt, a minőség meg 0. DE ugye a laikusoknak el lehet adni, mert nem tudják, hogy nem az a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maxika2004 #452 üzenetére
Szerintem ott is látszik. Nem nagyon találja el a fényt meg a színeket. Megnézed az üvegeket, vagy a kutyás képet. Vagy a kültéri fotónál a kacsát, ahol elvesznek a sötét részeken a részletek. Kavicsokon meg "vibrál" a szem, mert elmosódnak az élek.
Persze ezek mind olyan dolgok, amit egy csomó ember észre sem vesz.
Ezen még talán egy optimiláis frissítéssel egyébként lehet javítani, bár csoda nem lesz tőle.
krysztyan:
Illegális, így ez itt tilos. -
krysztyan
tag
Sziasztok!
Az után érdeklődnék, hogy aki használ igo-t a telefonján annak nem pittyeg kb 20-30 másodpercenként mint amikor mondani akar valamit, de csak a jelzőhang van beszéd nem. De amikor kell akkor mondja is hogy hogyan merre. Szóval ezt a jelzőhangot hogyan lehet kivenni, amikor nem akar mondani semmi, hogy pár másodpercenként ne jelezzen? Remélem érthető voltam.
Köszi,
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
törölt tag
Én sem voltam elájulva tőle, de ha körbenézek a piacon, akkor nem is várok tőle többet. Ebben az árban azért nagyon kevés készülék van, aminek jó a kamerája.
Moddolással fogsz inkább nagyobb sikerrel járni. HTC -nél meg Huawei -nél necces téma az értesítő led állítása. Vagy MIUI ROM -on a gyári beállítások között, ha lesz rá értékelhető ROM. Remélhetőleg a cust -ok is rendben lesznek rajta, mert most küzdök ezzel az egyik Huawei készüléken...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Chris920
csendes tag
Nos, holnap lesz egy hetes a "kicsikém", gondoltam, megírom a tapasztalataimat.
Egyszerűen fantasztikus készülék, jobb mint amire számítottam. Akármilyen játékot próbáltam, nagyon jól vitt mindent, a menü nagyon gyors, játékból való kilépés után sem tűnik el nálam egy pillanatra sem.
Messenger, Viber, Email értesítések azonnal jönnek, és ami nagyon tetszik, hogy mindegyiknél más színnel villog az értesítésjelző led. (A cikk alapján csak két színre számítottam.)
Az akksija is jól bírja, nem is gondoltam volna. 2 napot kibír úgy, hogy órákat játszom, telefonálok, netezek és mellette megy a viber.
Az egyetlen dolog, ami sajnos gyengébb benne, az a kamera. Ennél azért jobbnak gondoltam a 8 megapixelt, de egye fene, mégsem egy fényképezőgép ez
Szóval összességében kellemes csalódás a telefon, nagyon jó vétel volt. -
törölt tag
-
törölt tag
Igen. Bár őszintén megmondom nem tudom hogy áll ez a garanciához, mert én még csak gyárilag unlock készülékkel dolgoztam. Ott meg ugye tök mindegy.
Majd én is utána akarok ennek nézni, mert apám készülékét is picit helyre kellene rakni, tiltani, egyebek. Főleg, hogy a programok nagy részét az életben nem fogja használni. HA meg mókolni akarok neki egy kicsit (nem csak tiltogatni), akkor meg nekem is szükségem lesz a feloldásra.
Ráadásul igyekszem megelőzni a szervizbe küldést minden telefonnál. Tehát ha szoftveres a gond, akkor azt igyekszem inkább én megoldani. Ahhoz meg nem árt mentés, meg javító ROM. Szóval majd azt is vadászok erre a telefonra.
Szerk.:
Amúgy szerintem nem nézik meg, de jobb azért előre tisztában lenni vele. TeleMax -ot ismerve náluk úgy kezdődik a javítás, hogy rávágják a gépre, aztán feltolják rá a legújabb szoftvert. HA nem oldódik meg a probléma, akkor jön a szétszedés.[ Szerkesztve ]
-
GeriCool
aktív tag
válasz gabikiraly2 #425 üzenetére
Hali. Nekem is volt ilyen problémám. Nekem az FB Messenger is csinált ilyet. Igaz mindkettő azután kezdte el, hogy a gyári telefon-kezelő progit elindítva pucoltam sok mindent. Utána nem kaptam meg az üziket. Én a beállítások/védett alkalmazások menüpontban engedélyeztem ezeknek a programoknak a képernyő bezárása után is fussanak. Nekem azóta megjönnek. Próbáld ki hátha.
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #440 üzenetére
De itt ha unlockolod a bootloader-t, akkor már nem áll vissza a bootloader status original-ra. Lehet, hogy vissza tudod lockolni, de látszik, hogy már flasheltél rá, szóval, ha megnézik nagy valószínűséggel bukod a garit. Amúgy próbáltam visszazárni a bootloader-t de nem sikerült.
-
törölt tag
Ezért jó, ha van general verziós FW a készülékhez, mert az a gyári cust -ot visszaállítja. ~1.2 gigás tömörített fájl, kibontva ~2 giga. Én még nem néztem körül, de valamelyik hivatalos oldalon csak van valami. Az csúnya pofon, ha nincs, mert azzal bootloop -ból is vissza lehet hozni a készüléket.
Az nem hibázik, aki nem csinál semmit alapon már nekem is sikerült Huawei készüléken bootloop -ot csinálnom. Több system fájlt módosítottam, és az egyiknél elfelejtettem kiszotani neki az rw-r--r-- jogosultságot...
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #437 üzenetére
Én csináltam mentést, de a /cust-ról nincs, mert CWM nem kezeli, ki lehet dd-zni, ezt ha valaki megteszi az érintetlen particióról azt megköszönném. Azt írták külföldi fórumon, hogy a bootloader relockolása után is látható, hogy fel lett oldva a bootloader, ez nemtudom, hogy mennyire befolyásolja a gariztatást, de ha bezavarja, akkor buktam sajnos (viszont van készülékgarancia /első három hónapban ingyenesen/, ergó, ha netalántán kiesik a gangról a készülék, akkor 6.000-ért vehetek vadonat újat ).
-
törölt tag
válasz gabikiraly2 #436 üzenetére
Pl. custom recovery -ből is lehet csinálni egy mentést ROOT után (ajánlott is). Vagy ha van general verziós gyári ROM, az általában vissza gyógyítja a készüléket. Utóbbi esetben általában visszaáll a gyári recovery, boot animáció, meg a ROOT is, így nem kell vele külön szenvedni.
[ Szerkesztve ]
-
gabikiraly2
aktív tag
-
qltsar
veterán
válasz gabikiraly2 #434 üzenetére
Hát igen, én sem, és fel is adtam a gyári ROM-mal a küzdelmet. Valamikor megjön az üzenet, valamikor pedig külön el kell indítanom a programot, hogy lássam, hogy kaptam (Gmail, FB Messenger, NiNe Exchange stb....
A jelenlegi hibája a ROM-oknak annyi, hogy nem működik a kamera. Ha ezeket tudod nélkülözni, simán használható .
-
-
törölt tag
Szomorú... HA a wipe sem segít, akkor nincs több ötletem. Mert gondolom engedélyezted is, ami kell, szóval ezt már alapból nem kérdeztem. Remélhetőleg EMUI 3.0 majd meg fogja ezt oldani. Én nem használok ilyen programokat, viszont mail az rendben megérkezett.
Azóta ugye apámhoz került a telefon, tőle meg aztán főleg távol állnak ezek a dolgok.
Lassan ki fogják adni szerintem. Néhány hónapot mindegyik Huawei készüléknél várni kell.
-
törölt tag
Próbálkoztál már azzal, hogy az alkalmazások kezelésében visszaállítod az alapbeállításokat, és nyomsz neki egy újraindítást?
csiben1:
Nem törvényszerű, de előfordul. Nálam már járt néhány olyan fém tok, ami bizony árnyékolt. Ezekhez általában nem adnak pontos összetételt, ráadásul nem is "laboratóriumi" körülmények között készítik.Nekem amúgy tetszenek, de a legnagyobb gondom az a fém tokokkal, hogy nagyon rondán sérülnek. ÉS nehezebb pótolni, mert általában külföldi rendelés, vagy itthon nagyon drágán adják.
[ Szerkesztve ]
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Vettem egy ILYEN fém tokot, még nem érkezett meg, de már riogattak, hogy az a gond ezekkel a fém tokokkal, hogy csökkenti a wifi/gps jelerősséget. Szerintetek van valóságalapja ennek, számottevő csökkenés lehet vagy azért nem ilyen rossz a helyzet?
You can walk straight through hell with a smile
-
qltsar
veterán
Nem, még mindig késve érkeznek meg az üzenetek, vagyis, inkább nem érkeznek meg. Amint javul a kamera bármelyik custom ROM-ban, én búcsuzok a gyáritólm, mert ez így katasztróra .
-
kicsizee
aktív tag
fb messenger, hangouts, line, whatsup
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok. Pár napja használok egy ilyen készüléket. Minden rendben is van, kivéve a viber értesítéseket. Visszaolvasva láttam hogy másnak is volt, van ilyen problémája. Az érdekelne hogy sikerült e már valamilyen megoldást találni erre a problémára?
[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
kicsizee
aktív tag
igen, bocsi, rosszul értelmeztem a tót cikket, igazad van, félreolvastam. na így már egész jó vételnek tűnik. csak azt sajnálom a Mi cégben, hogy mire ideér, nagyságrendekkel drágább, pedig itt is nagy sikereket érhetnének el, bár azért a kínai meg az indiai piac se kicsi
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
-
kicsizee
aktív tag
válasz chriss23 #420 üzenetére
hát az a redmi az jó ár érte nálunk még most is olyan 170-180 olyróért megy újonnan, először nekem is az volt tervbe, de sokallottam érte a pénzt. amúgy most mutatták be a redmi 2őt, kicsit erősebb lett, de csak kicsit
-
chriss23
tag
Koszonom. Meg vagyok elegedve a rendszer. Max lollipopra cserelnem ha lenne szinte hibatlan. Volt Redmi 1s keszulekem es nagyon jo telo szerintem. Foleg 37ezerert újonnan. imadom a miuit es tervben egy tv beszerzes is toluk. Eleg konkret a Xiaomi TV2 amit tavaly adtak es kb 180ezer korul mouog az ara jobb helyeken. De van ahol mostani arfolyammal nezve akar 280ezer is lehet.
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
qltsar
veterán
Lemaradt a link a MIUI-hoz [link]
-
válasz chriss23 #416 üzenetére
Nem a Xiaomi készíti a Huawei ROM-okat!
Semmi közük egymáshoz, hacsak az nem, hogy mint minden kínai eredetű Android skin és fork, ezeket is az iOS-ről mintázták.
De elég ha ránézel egy LewaOS-re, ColorOS-re, MIUI-ra, EMUI-ra, Flyme OS-re, és láthatod, hogy mindben elég sok a közös (ikonstílus, dizájnnyelv, egyik sem használ külön homescreent+app drawert, hanem egybe van olvasztva a kettő).Nem mellesleg a Huawei szerintem régebb óta fejleszti az Emotion UI-t/EMUI-t, mint amióta a Xiaomi létezik, és nekem kicsit egyedibbnek tűnik a Huawei megoldása.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
chriss23
tag
Sziasztok.
Csatlakoztam en is a kis taborhoz. Röviden nezen vettem bluetooth hanszoroval ajandekba. Telefon jo nagyon es a hangszoro is korrekt.
Kerdes:
Valaki tudja pontosan a felvetesemre a valaszt miszerint a Xiaomi kesziti a romot a huawei keszulekeire? Feltunoen sok a hasonlosag minden teren. Beallitasok, launcher, minden. EMUI - MIUI. ugyan az az update stb. Mit gondoltok?
Minden esetre nagyon varom ra a gyari Lollipopot es az EMUI 3.0 verziot. Sokat kihozna meg a kedzulekbol.
Volt elotte Ace 4em es nagyon szerettem. Az is Snapdragon 410 volt. Oszinten ez jobban tetszik. Nagyobb 5"os HD kijelző, 8 Mpx kamera, erzeklok elol, ertesitesi Led. Szemben nincs erzekelo, 5 Mpx kamera, 4,3"os 800x480 kijelzo.
Egyetlen negativum mind kettoben a vilagitas nelkuli gombsor alul, de ez legyen a legnagyobb problema!chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Borsi_74
csendes tag
válasz gabe8719 #407 üzenetére
Sziasztok!
Néhány napig Budapesten vagyok és szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hol tudnék rakatni, minden szempontból méretazonos fóliát a kis kedvencemre? Amúgy már egy hete társak vagyunk, és én egyre jobban szeretem! :-) Napi 1-2 óra beszélgetés, és ugyanennyi netezés mellett simán megy neki a két nap, sőt még majdnem a három is. Ez egy nagyon jó kis telefon! :-)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Borsi :-)Üdv: Borsi
-
gabe8719
senior tag
Én sem gondoltam hogy kihasználom a BT hangszórót, magamtól sosem vettem volna külön. Kellemesen csalódtam benne, a méretéhez képest egész normális hangja van, beszólja a szobát, végül szinte minden nap használom.
A külső akksiról a T pontos vásárlás miatt lemaradtam, de azt mindenképp akartam volna, mert sokat utazom. Szerencsére el van árasztva vele a net, 1500 Ft-ért vettem ma egyet két NFC taggel együtt. Egy AKG y40 társaságában, amit a rengeteg Z1 compact melletti kényszervásárlás miatt rengetegen eladnak, végül a 24ezres bolti ár negyedéért találtam egy bontatlant.
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz Mr.Wiking #399 üzenetére
szerencse függő. mint minden telónál. valakinél 5 év alatt nem kell szervizbe vinni a telót, valakinek már kicsomagolás után nem működik rendesen. az xperiánál sztem jobb, anno én is arról váltottam huawei-re, ez már a 2. ilyen márkájú telóm. eddig szépen teszi a dolgát. kb 40 napja fut gond nélkül a rendszer, újraindítás, leállítás nélkül
-
lacib
tag
válasz krisztian112 #396 üzenetére
Helló.
Chromeban megnyitva 5-6 lap, kilépésnél van hogy 4 másodperc mire kirakja az ikonokat.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest