- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
gabikiraly2 #668 üzenetére
Szia!
Nem általam készített, csak módosított
. Nem szeretném más "munkáját" elvenni. Viszont a garis kérdésre nem tudok választ adni, a telemaxot kellene felhívni ezzel kapcsolatban, hogy mi a helyzet az unlockolt bootloaderrel. Az eredeti szoftvert vissza tudod rakni a telefonra, de a bootloader állapota unlockolt marad. Ebbe nemtudom, hogy mennyire akarnak / fognak tudni belekötni.
-
GeriCool
aktív tag
válasz
gabikiraly2 #425 üzenetére
Hali. Nekem is volt ilyen problémám. Nekem az FB Messenger is csinált ilyet. Igaz mindkettő azután kezdte el, hogy a gyári telefon-kezelő progit elindítva pucoltam sok mindent. Utána nem kaptam meg az üziket. Én a beállítások/védett alkalmazások menüpontban engedélyeztem ezeknek a programoknak a képernyő bezárása után is fussanak. Nekem azóta megjönnek. Próbáld ki hátha.
-
törölt tag
válasz
gabikiraly2 #436 üzenetére
Pl. custom recovery -ből is lehet csinálni egy mentést ROOT után (ajánlott is). Vagy ha van general verziós gyári ROM, az általában vissza gyógyítja a készüléket. Utóbbi esetben általában visszaáll a gyári recovery, boot animáció, meg a ROOT is, így nem kell vele külön szenvedni.
-
qltsar
veterán
válasz
gabikiraly2 #434 üzenetére
Hát igen, én sem, és fel is adtam a gyári ROM-mal a küzdelmet. Valamikor megjön az üzenet, valamikor pedig külön el kell indítanom a programot, hogy lássam, hogy kaptam (Gmail, FB Messenger, NiNe Exchange stb...
.
A jelenlegi hibája a ROM-oknak annyi, hogy nem működik a kamera. Ha ezeket tudod nélkülözni, simán használható
.
-
qltsar
veterán
válasz
Nem, még mindig késve érkeznek meg az üzenetek, vagyis, inkább nem érkeznek meg. Amint javul a kamera bármelyik custom ROM-ban, én búcsuzok a gyáritólm, mert ez így katasztróra
.
-
kicsizee
aktív tag
válasz
fb messenger, hangouts, line, whatsup
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest