Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
válasz
voyager4.4 #3499 üzenetére
Tiszában vagyok vele, hogy mennyi idő.
De bízom benne, hogy Te is érted, hogy miért nem kívánkozik feltenni egy n+1-edik appot a maga n+1-edik service-ével, ami tovább eszi a CPU+RAM párost, mert a gyári nem úgy teszi a dolgát, ahogy kell. Továbbá mi köze az alkalmazásnak az én identitásomhoz és WiFi csatlakozási információimhoz? Nem vagyok paranoiás, de egy ébresztő ne lógjon a hálózatomon és semmi köze ahoz, hogy ki van belogolva Google account-tal a elefonra.
A problémát hasonló jellegű kerülő megoldással oldottam meg, mint írtam, másik telefon ébreszt (ergo, majdnem ugyanaz, mintha másik ébresztő appot teszek fel). Amúgy is használatban van backup jelleggel.
-
RAMb0
tag
válasz
voyager4.4 #3497 üzenetére
Egyelőre a másodlagosnak használt WP-s telefonom ébreszt, az első hibájáig (WP10 Insider van rajta).
Másik ébresztő appot nem teszek fel, mert akkor mi a búbánatért van a gyári? :-/ És kb. visszalyukadnék az ördögi kör elejére, hogy ha nem stock Droid a rendszer, vagy nincs benne vagy 2GB+ RAM, akkor készülék megvétel után érdemes is lenne már ROM-ot is cserélni, mert a gyárival is vannak gondok, amiket vagy nem fognak javítani, vagy nagyon sokára (addigra lecserélem a készüléket).Az a rettentő szomorú, hogy gyárilag, alapból benne lévő funkciók nem úgy működnek, ahogy az elvárható lenne. És ezeknek a kerülő megoldása általában másik ROM, vagy app a gyáritól eltérve.
Tudom, fröcsögés, meg hogy akkor miért ezt vettem... Mert mikor még döntés előtt álltam, ilyen problémákra nem derült fény.
Amúgy a másik, Samu Galaxy Mini 4 sem lett volna jobb választás.. sőt...
-
kmóricka
aktív tag
válasz
voyager4.4 #766 üzenetére
az optimalizáló ami alapból rajt van, sztem nagyon hasznos..bár akármennyit nyüstölöm,nekem még 80% fölé nem ment
Viszont mindig kiír vmi helymeghatározási hibát, azt miért vajon?be van kapcsolva
-
sanis77
csendes tag
válasz
voyager4.4 #588 üzenetére
De a root-olás garivesztéssel jár, nem?
A bekapcsolásnál meg kikapcsolásnál az a hang borzalom. -
ANDROID???
addikt
válasz
voyager4.4 #500 üzenetére
Különben van ezen legalább Dragontrail?
-
ANDROID???
addikt
válasz
voyager4.4 #320 üzenetére
A dominóst nem nézem, mert a listaár ugyanannyi...
Egyébként, ha már a 0 forintért nézném, akkor inkább magasabb kategória, ugyanis amelyik díjcsomaghoz adnak 0 forintért, választható magasabb kategória is olcsóbban mint díjcsomag hűség nélkül.... -
ANDROID???
addikt
válasz
voyager4.4 #313 üzenetére
Amennyiben valakinek úgy is előfizuja van nem tökmindegy? Viszont, ha jobb az 52 mint a 36...
-
HKori79
csendes tag
válasz
voyager4.4 #231 üzenetére
Ő izé... :-)
Nem akad, de bosszant, hogy 81%!
A sony gyalázatosan akadt, bugos volt, és alap esetben 65%-körül volt a szintén 1GB ram.
Pedig 14GB volt a rom, amin rengeteg kép, és film volt, több évnyi e-mail, sms-ek(egyszer töröltem 200 fölött úgy, hogy a java megmaradt.) :-) -
voyager4.4
senior tag
válasz
voyager4.4 #222 üzenetére
Tévedtem
-
kicsizee
aktív tag
válasz
voyager4.4 #130 üzenetére
sőt én nemrég vettem erre való képernyőfóliát, a csomagolásra is az volt írva, de a kivágások(kamerának, hangszórónak) nem illettek rá, úgyhogy ezzel is vigyázni. meg amúgy vettem eredeti huawei tokot a telómra, és két nap zsebbe hordás után szépen megrepedt két helyen is
-
ANDROID???
addikt
válasz
voyager4.4 #139 üzenetére
A jobbik fajtából.
-
ANDROID???
addikt
válasz
voyager4.4 #137 üzenetére
Nem mondtam, csak nagyobb az esélye a baleseteknek
Én sem, mert nincs olyan tokom :-D
Ezt a fahjtát jobban díjazom, ilyet használok. -
ANDROID???
addikt
válasz
Bebújtatósnál azért az alapot vegyétek figyelembe, hogy szépen le lehet ejteni a tokból kivételkor a telt...
-
törölt tag
válasz
Ez annyira igaz, hogy valahol a sima 620 tokot akarják rásózni az emberekre. Az egy dolog, hogy méretben nem igazán passzol, de még a hátsó hangszóró is máshol van.
Pl. külföldi rendelés.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
voyager4.4 #117 üzenetére
Köszi! Bocs akkor ezen pont átsiklottam... de miért hagyják ki belőlük, több típusban sincs...
-
joci86
senior tag
válasz
voyager4.4 #100 üzenetére
Ha a Huawei (esetleg) azért fizet, hogy a 2 éves garanciaidő alatt az akkut is az ő (Huawei) költségén, gariban cseréljék ki, akkor úgy fognak tenni. Az Alcatel, ahogy írtam, csak 1 évet vállal az akksira, függetenül attól, hogy az beépített vagy cserélhető.
A kivitelezés milyensége (mint az általad említett hosszadalmas "teljesítés") valóban a szerviz trógerségén múlik, de az, hogy mit és mennyi ideig kell a hivatalos márkaszerviznek gariban cserélni/javítani, az a gyártón múlik (mint ismeretes, "aki fizet, az diktál").
De ez már nagyon OFF -
Wildpath
tag
válasz
voyager4.4 #36 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest