Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
válasz voyager4.4 #3499 üzenetére
Tiszában vagyok vele, hogy mennyi idő. De bízom benne, hogy Te is érted, hogy miért nem kívánkozik feltenni egy n+1-edik appot a maga n+1-edik service-ével, ami tovább eszi a CPU+RAM párost, mert a gyári nem úgy teszi a dolgát, ahogy kell. Továbbá mi köze az alkalmazásnak az én identitásomhoz és WiFi csatlakozási információimhoz? Nem vagyok paranoiás, de egy ébresztő ne lógjon a hálózatomon és semmi köze ahoz, hogy ki van belogolva Google account-tal a elefonra.
A problémát hasonló jellegű kerülő megoldással oldottam meg, mint írtam, másik telefon ébreszt (ergo, majdnem ugyanaz, mintha másik ébresztő appot teszek fel). Amúgy is használatban van backup jelleggel.
[ Szerkesztve ]
-
RAMb0
tag
válasz voyager4.4 #3497 üzenetére
Egyelőre a másodlagosnak használt WP-s telefonom ébreszt, az első hibájáig (WP10 Insider van rajta).
Másik ébresztő appot nem teszek fel, mert akkor mi a búbánatért van a gyári? :-/ És kb. visszalyukadnék az ördögi kör elejére, hogy ha nem stock Droid a rendszer, vagy nincs benne vagy 2GB+ RAM, akkor készülék megvétel után érdemes is lenne már ROM-ot is cserélni, mert a gyárival is vannak gondok, amiket vagy nem fognak javítani, vagy nagyon sokára (addigra lecserélem a készüléket).Az a rettentő szomorú, hogy gyárilag, alapból benne lévő funkciók nem úgy működnek, ahogy az elvárható lenne. És ezeknek a kerülő megoldása általában másik ROM, vagy app a gyáritól eltérve.
Tudom, fröcsögés, meg hogy akkor miért ezt vettem... Mert mikor még döntés előtt álltam, ilyen problémákra nem derült fény. Amúgy a másik, Samu Galaxy Mini 4 sem lett volna jobb választás.. sőt...
-
kmóricka
aktív tag
válasz voyager4.4 #766 üzenetére
az optimalizáló ami alapból rajt van, sztem nagyon hasznos..bár akármennyit nyüstölöm,nekem még 80% fölé nem ment
Viszont mindig kiír vmi helymeghatározási hibát, azt miért vajon?be van kapcsolva
-
sanis77
csendes tag
válasz voyager4.4 #588 üzenetére
De a root-olás garivesztéssel jár, nem?
A bekapcsolásnál meg kikapcsolásnál az a hang borzalom. -
ANDROID???
addikt
válasz voyager4.4 #500 üzenetére
Különben van ezen legalább Dragontrail?
-
ANDROID???
addikt
válasz voyager4.4 #320 üzenetére
A dominóst nem nézem, mert a listaár ugyanannyi...
Egyébként, ha már a 0 forintért nézném, akkor inkább magasabb kategória, ugyanis amelyik díjcsomaghoz adnak 0 forintért, választható magasabb kategória is olcsóbban mint díjcsomag hűség nélkül....[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz voyager4.4 #313 üzenetére
Amennyiben valakinek úgy is előfizuja van nem tökmindegy? Viszont, ha jobb az 52 mint a 36...
-
HKori79
csendes tag
válasz voyager4.4 #231 üzenetére
Ő izé... :-)
Nem akad, de bosszant, hogy 81%!
A sony gyalázatosan akadt, bugos volt, és alap esetben 65%-körül volt a szintén 1GB ram.
Pedig 14GB volt a rom, amin rengeteg kép, és film volt, több évnyi e-mail, sms-ek(egyszer töröltem 200 fölött úgy, hogy a java megmaradt.) :-)[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
-
kicsizee
aktív tag
válasz voyager4.4 #130 üzenetére
sőt én nemrég vettem erre való képernyőfóliát, a csomagolásra is az volt írva, de a kivágások(kamerának, hangszórónak) nem illettek rá, úgyhogy ezzel is vigyázni. meg amúgy vettem eredeti huawei tokot a telómra, és két nap zsebbe hordás után szépen megrepedt két helyen is
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
ANDROID???
addikt
válasz voyager4.4 #139 üzenetére
A jobbik fajtából.
-
ANDROID???
addikt
válasz voyager4.4 #137 üzenetére
Nem mondtam, csak nagyobb az esélye a baleseteknek
Én sem, mert nincs olyan tokom :-D
Ezt a fahjtát jobban díjazom, ilyet használok.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Bebújtatósnál azért az alapot vegyétek figyelembe, hogy szépen le lehet ejteni a tokból kivételkor a telt...
-
törölt tag
Ez annyira igaz, hogy valahol a sima 620 tokot akarják rásózni az emberekre. Az egy dolog, hogy méretben nem igazán passzol, de még a hátsó hangszóró is máshol van. Pl. külföldi rendelés.
-
Dyrg
aktív tag
válasz voyager4.4 #117 üzenetére
Köszi! Bocs akkor ezen pont átsiklottam... de miért hagyják ki belőlük, több típusban sincs...
Megvenni és megszerelni...
-
joci86
senior tag
válasz voyager4.4 #100 üzenetére
Ha a Huawei (esetleg) azért fizet, hogy a 2 éves garanciaidő alatt az akkut is az ő (Huawei) költségén, gariban cseréljék ki, akkor úgy fognak tenni. Az Alcatel, ahogy írtam, csak 1 évet vállal az akksira, függetenül attól, hogy az beépített vagy cserélhető.
A kivitelezés milyensége (mint az általad említett hosszadalmas "teljesítés") valóban a szerviz trógerségén múlik, de az, hogy mit és mennyi ideig kell a hivatalos márkaszerviznek gariban cserélni/javítani, az a gyártón múlik (mint ismeretes, "aki fizet, az diktál").
De ez már nagyon OFF[ Szerkesztve ]
-
Wildpath
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest