- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kort01
aktív tag
Ez szomorú történet. Ezek szerint ez a típus ilyen.
Az Alcateles hasonlat nem igazán megfelelő, mert akkoriban 2G-n ment a beszéd kizárólag. A G620S is nagyon jól szól 2G-n. Úgy látszik le kell mondani a 3G-ről, ha érthető beszédet akarunk. Kár, hogy a HD hangot nem lehet külön kikapcsolni...Közben lecseréltem a telefonomat P8 Lite-ra. Ennél a hang kiváló HD hang esetén is, bár a beszéd hangereje gyengébb. Úgyhogy most eladom aG620S-emet, bár a családban még marad 1 db, egyelőre...
-
törölt tag
Én biztos, hogy csinálnék egy biztonsági mentést backup -ból, aztán wipe neki, utána meg feltenném a hivatalos oldalról letölthető FW -t. Újra.
Aztán megnézném utána. HA úgy nem lesz jó, akkor szerviz.
Backup azért fontos, mert ugye a wipe minden felhasználói, beállítási adatot töröl, illetve a cache partíciót is.
-
törölt tag
Ennek az én olvasatomban több oka is lehet.
Szerviz megelőzésnek vagy probálkozásnak és csinálnék egy wipe -ot, biztonsági mentés után. Amennyiben olyan a szoftveres probléma, az megoldja. DE lehet csak akkor oldódik meg, ha az egész ROM -ot teljesen újrateszik.
Hardveres is lehet, vételi/"antenna" problémák miatt.
Szerk.:
Amúgy melyik FW van fent? Mert megpróbálhatod újratenni a hivatalos oldalról letölthetőt. Elvileg, ha az general verzió, akkor a cust problémát is megoldhatja, ha amiatt van gond. -
Faget
tag
Hello!
Nekem is volt ilyen gondom, de rájöttem, hogy a sim kártya "túl" hosszú volt. Nekem sima simem volt és én vágtam le, azonban ha megnézed a hátlap belsejét, ott ahol a sim kártyara illeszkedik, van két kiemelkedés ami, ha ráteszed a hátlapot akkor pont a kártya mögé kell essen. Szóval én így oldottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest