-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
válasz
gabe8719 #2259 üzenetére
Nálam ilyen hiba még nem jött elő
Egyébként szerintem is nagyon korrekt a telefon, néha talán egy picivel több RAM jól jönne de amúgy nem igazán szoktam akadályokba ütközni a készülékkel.
Azt hiszem még egy évig simán elleszünk együtt amíg lejár a hűségidő.
Ja és ez a hátlap tényleg nagyon rendben van, hónapok óta használom tok nélkül, lerakom akárhova és semmi sérülés, még a kis festett Huawei logónak sincs semmi baja, pedig arra számítottam,hogy 1-2 hét után az szépen "elpárolog" onnan
Nagyon megérte az árát, ennyi pénzért újra ezt a telót választanám.
-
Borsi_74
csendes tag
válasz
gabe8719 #407 üzenetére
Sziasztok!
Néhány napig Budapesten vagyok és szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hol tudnék rakatni, minden szempontból méretazonos fóliát a kis kedvencemre? Amúgy már egy hete társak vagyunk, és én egyre jobban szeretem! :-) Napi 1-2 óra beszélgetés, és ugyanennyi netezés mellett simán megy neki a két nap, sőt még majdnem a három is. Ez egy nagyon jó kis telefon! :-)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Borsi :-) -
Mr.Silkó
veterán
Nekem volt Sony M2-m, a középkategóriában teljesen jól helytállt, a kamera valóban nem az erőssége (egyik Sonynak sem, szerintem - komolyan, az xperia x10 mini pro-m jobb képeket csinált, mint mondjuk később a Z-m), viszont a kijelző hd nélkül is sokkal szebb, mint az SP fakó kijelzője, sose melegedett, ráadásul nagyon jó az akksija az átlaghoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest