- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borsi_74
csendes tag
Sziasztok!
Még egy kérdés (lehet, hogy hülyének tűnök, csak nem szeretnék rosszat csinálni)!
Tehát a kérdésem az, hogy a már meglévő 0.7 Ah-s gyári samsung autós töltővel, etethetem e a telefont, vagy ez az akksinak árt?
Előre is köszi a segítséget! :-)
Üdv: Borsi :-)Üdv: Borsi
-
Borsi_74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Már egy hónapja használom a telefont és nagyon elégedett vagyok vele! Egy kivétellel minden frankón működik rajta. Ez a kivétel a gyári zenelejátszó. Kb egy héttel ezelőttig azzal sem volt baj, de most már egyre rosszabb a helyzet. Egyszerűen csak a mappák menüpontból nyitja meg a zeneszámokat. Illetve lassan már onnan sem. És lejátszás közben egy két szám végénél úgy beragad, hogy még a telefon is rendesen lefagy. Sőt még melegedés is tapasztalható. Aztán hibaüzenettel kilép. Olyan mintha a zenéket fogná valami más alkalmazás is.
Szóval ebben kérek segítséget, hogy mitévő legyek, mert sokat utazom, és szeretném használni ezt a funkciót.
Előre is köszönöm!
Üdv: Borsi[ Szerkesztve ]
Üdv: Borsi
-
Borsi_74
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg márkanév megjelölésével ajánlani jó autós töltőt, fagy csak fejet. Olyan érdekelne, amit már használtok és jónak, illetve megbízhatónak találtok. Illetve, hogy esetleg melyik boltban juthatok ilyenhez hozzá? Azért kérdezem, mert ahol én élek, ott nem nagyon lehet hozzájutni normális cucchoz.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv: Borsi
-
Borsi_74
csendes tag
válasz gabe8719 #407 üzenetére
Sziasztok!
Néhány napig Budapesten vagyok és szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hol tudnék rakatni, minden szempontból méretazonos fóliát a kis kedvencemre? Amúgy már egy hete társak vagyunk, és én egyre jobban szeretem! :-) Napi 1-2 óra beszélgetés, és ugyanennyi netezés mellett simán megy neki a két nap, sőt még majdnem a három is. Ez egy nagyon jó kis telefon! :-)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Borsi :-)Üdv: Borsi
-
Borsi_74
csendes tag
Sziasztok!
Szerda óta, én is boldog tulajdonosa vagyok eme remek készüléknek! :-) Az eddigi tapasztalataim szerint ez egy rendkívül jó kis telefon. Én másfél éve egy SGS II Plusz-t nyúztam, de az a fasorban sincs ehhez a telefonhoz képest (szerintem). Ez az EMUI nekem nagyon tetszik. Sajnos a TW rendszer rengeteg memóriát zabál. No meg az ár! Nos ha a kínaiak így folytatják, és a többi gyártó nem látja be, hogy valóban dübörög az árverseny, akkor ráfaraghatnak, mert nagyon erős piacokat fognak a csájnízok nyerni! :-) Az ami talán a legjobban tetszik és megtisztelő, hogy végre van magyar ékezetes billentyűzet. A telefon beszerzése is azért ilyen nehéz, mert veszik mint a cukrot. Nekem is egy másik városban sikerült csak beszerezni a telefont.
Nos csak ennyit akartam megosztani Veletek. És még annyit, hogy köszönöm azt a sok hasznos leírást, amik segítettek a döntésben, illetve a beállításokban.
Üdv mindenkinek! :-)[ Szerkesztve ]
Üdv: Borsi
-
Borsi_74
csendes tag
Sziasztok!
A teszt, illetve az itt leírt vélemények alapján, nagyon megtetszett ez a telefon. Szeretnék egy ilyet vásárolni, de függetlenbe. Most egy SGS II Plus-t használok, de ez a telefon annál sokkal jobbnak tűnik. Nos néhány oldalt találtam, ahol forgalmazzák, csak a garancia és a megbízhatóság miatt vannak kétségeim. Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok e olyan helyet ahonnan bátran rendelhetek. Azért is kellene független, mert most még a T-nél vagyok, de lehet, hogy néhány hónapon belül váltanék és ha jól tudom akkor ezeknek a készülékeknek a függetlenítése már nem igazán lehetséges.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: BorsiÜdv: Borsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest