- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasper07
tag
-
F.B.I.
veterán
válasz
#86973952 #2186 üzenetére
Kösz, azt megcsináltam, csak szeretnék majd más romot is kipróbálni. Samsungnál egyszerűbb volt, behúztam a cwm-t belsre majd indítás után tudtam telepíteni, utána romokat is. Itt ezzel a bootloader nyitással nem vagyok kibékülve, mert lilla semmim nincs róla, hogyan kellene feltenni.
Egyszerűen jobb lenne több szabad memória, mert most konkrétan lassabban megy, mint egy fele ilyen hw-el megtámogatott Lumia készülék (mondjuk más op).
Alig van rajta valami (vlc, viber, messenger) és 2-5mp mire megnyitja a tárcsázót, továbbá folyamatosan 150Mb alá esik a szabad memória. Szerintem, azért 1Gb ramnak elégnek kellene lenni.
-
F.B.I.
veterán
válasz
#86973952 #2173 üzenetére
A SIM-mel nem gondolom, hogy probléma lenne, mert mindig fullos a hálózat, ha telefonálok, akkor is jól hallanak, nem is ugrál. Viszont a segélyhívás csak telefonálás után - miután letettem, egy hibátlan, bármilyen hosszú beszélgetést - jelentkezik. Ezzel az a baj, hogy nem nagyon veszem elő a készüléket percenként, ezért nem veszem észre, hogy már 2-3 órája segélyhíváson vagyok.
Megpróbálkozzak egy új rommal? Esetleg egy komplett, teljesen kitakarított, emui 3.0 vagy 3.1-es rom, gapssal van bevált?Bezzeg a GPS, nálam jól működik...mondjuk én telefonálni vettem nem navigálni de ez vicc kategória.
-
-
beis-compo
tag
válasz
#86973952 #2025 üzenetére
Aha. Na most én nem vagyok nagy frissítési guru, de amikor megvettem a (Telekomos) telóm, akkor azonnal nyavalygott hogy frissítés. Hagytam neki (wifin), elvégre max megy vissza másnaposan a boltba, és nekem B256-os a jelenlegi verzió rajta. Elôtte nem tudom mi volt, de most ez.
Amit múltkor írtam, hogy GPS összevissza téved százmétereket, lepróbáltam azóta hogy wifi is be van kapcsolva, de nem lett jobb. Illetve nem jöttem rá azóta sem, hogy miért rezeg némelyik bejövô hívásra, mikor ki van a rezgés teljesen kapcsolva a telón. Szóval bugos kissé ez a vas. -
Raklap#
tag
válasz
#86973952 #1983 üzenetére
Persze érthető előtte nekem alcatel 995 volt cm rom ot raktam rá de ott nem volt muszáj telepíteni a recot az egyszerű mint a faék.
Igen a bl-t én nyitottam meg.
Viszont nálam a rootgenius is fura nem root rendesen.Azért érdeklődök mert nem szeretném ha nem lehetne utána használni telefont ha valami gáz van.
-
Ubul02
tag
válasz
#86973952 #1891 üzenetére
Persze az is lehet. Nem tudom, milyen cég szállítja a Telekom belföldi küldeményeit. GLS-sel nekem például eddig jó tapasztalataim vannak; nem nagyon fordult elő, hogy amit munkahelyem küld, ne érne oda egy huszonnégy óra alatt. Azért remélem, hogy holnap délután tényleg át tudom venni.
+kranazoli
Hát, valami hibájának csak kell lenni...
Egyébként én szerettem annak idején az OT995-öt is. Még annak előtte egy Huawei Ascend y200-at használtam bő egy hónapig, ahhoz képest szintén nagy élmény volt a különbség. (Bár a Huawei-t feleségem használta tovább, nagy megelégedésére, néhány héttel ezelőtti időpontig. Példaértékű számomra, hogy abban az abszolút belépőszintű készülékben olyan "extrák" voltak, amik most akár néhány középszintű telefonból is hiányoznak: értesítő LED, érintőgombok háttérvilágítása. Néha az az érzésem, hogy visszafelé fejlődünk bizonyos szempontból.) -
kranazoli
senior tag
válasz
#86973952 #1877 üzenetére
Most már egy jó ideje használom ezt a telefont. Mi ez a wipe? Már annyian írtátok. Gondolom vmi backup lehet. De hol? És hova ment? Lokális fájlba, felhőbe? (ill. miket)
Ui.: Amivel nem vagyok kibékülve ennél a telónál az a hátul elhelyezett hangszóró. Ami szerintem nagyon halk ill.nagyon sokat lefolyt attól függően, hogy milyen felület van alatta. Pl. egy szilikon tokban asztalra téve szinte semmit nem hallani belőle. (, hogy ezt miért nem tudták az aljára helyezni)
Én is Alcatel OT 995-ről váltottam 2 év után, mert az 512MB-os 1 CPU-s teló már nagyon kevés lett sajnos.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #1849 üzenetére
Hallod..egyszerübb ha lementetem valakivel, aztán felteszem úgy, és csak azt. Bosszant, mert véletlenül töröltem. Lehet hogy soha nem fogom használni, de ha rámdől a bank (vagy lenne 10000 forintom), és veszek egy wifis tv-t..na akkor kéne. :-P De addigra meg úgy be lesz lakva, hogy pláne nem 3 gombozok. :-D
-
-
dokee78
félisten
válasz
#86973952 #1746 üzenetére
Másik SD-vel egyenlőre nem tudom,de az én SD-m másik telóban semmi gond vele.
WLD ugyanúgy a média szervert mutatja.
MX Player és Poeweramp van fenn,de pl zene nincs a telón.Jelenleg Terminal Emulatorban kikapcsoltam a média szervert így nincs gond vele.
Ha fenn lesz a Telekom FW a honlapon azzal még leformázom egyszer és updatelem azt a cust updatet is.Steve2006 Bug van benne?
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #1702 üzenetére
(#1702) porterocka
A 1712 hsz neked szántam
GEPESZ66
ha esetleg a máik linkel valami gond lenne.
(#1716) KOHO
De igen h jól emléksz 4-5 hsz előbb linkelték isG620S-L01 Firmware (V100R001C00B242SP02CUSTC432D003_Android 4.4.4_EMUI 2.3_General)
De az oldalamon is megtalálható mindkettő
-
dokee78
félisten
válasz
#86973952 #1696 üzenetére
És ez Telekomra is felmegy?
Most újraraktam a telót megint.
Jelenleg nem szívja a média szerver.porterocka Telekomos megvan nekem is.
Generic nem akar lejönni.Nem értem nálam miért van ez a média szerver mizéria.
Lehet nem szereti a teló az UHS-I Transcend kártyát?Valaki szokott még .mkv fileokat tárolni telón?
Nem azzal van gondja? -
törölt tag
-
CzDani
csendes tag
válasz
#86973952 #1664 üzenetére
Miert eri meg custom ROM-ot felrakni?
HTC manian latom hogy mondjuk 680 MB szabad ramod lesz utana meg ilyenek? Mert ki tudnam hasznalni az extra ramot, ugy erzem. Maga a folyamat nem hiszem hogy sok gondot okozna, mi a tapasztalat eleg stabilok ezek a ROM-ok? Szoval röviden megeri az EMUI 3.0 meg esetleg 5.0 ha van olyan rom?
-
törölt tag
válasz
#86973952 #1646 üzenetére
Az viszont lehetséges, hogy TWRP -nél nem fog menni az updater menü (a 3 gombos), tehát olyankor vissza kell flash -elni a gyári recovery -t, vagy a CWM -et.
Sanszos, hogy itt is így van, de ezt majd más megerősíti, vagy megcáfolja, ha van TWRP.
(#1649) KOHO:
Mire leírtad pont erre reagáltam. Telepátia. -
Archttila
veterán
válasz
#86973952 #1552 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt!
Mall kizarva mert nagyon draga 52.000Ft Emag-rol eleg sok rosszat olvasni a forumokon de hatha szerencsem lenne
Jo lenne a Telekomos fele 40K-s megoldas is de fogalmam nincs egyelore, hogy mikent lehetne unlockolni a keszuleket, biztosan mukodne-e benne a kartyam, szarmazna-e belole kesobb valami karom (tiltas, nem mukodo frissitesek stb)Az GSM boltok rendre csak bontott cumot arulnak... :/ azt meg nem akarok venni!
szummazva: Emag vagy Tkom (uck)?
szerk.: ugy emlekeztem, hogy az Emag-nal 45K a telefon, de most neztem: 49K
-
dokee78
félisten
válasz
#86973952 #1540 üzenetére
Frissül OTA-n,de persze figyelmeztetett,hogy nem gyári a rendszer így instabil lehet.
Szerintem Telekomos szoftver volt.
G620S-L01 Firmware (V100R001C150B248CUSTHUNC150D005_Android 4.4.4_EMUI 2.3_Magyar Telekom)akkor rakjam fel 3 gombossal a Telekomost?
És arra frissítsek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest