- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKori79
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nagyon meglassult a telefonom. Sokszor ír 85% memóriahasználatot. Figyelmeztet, hogy lassú, zárjak be valamit. De csak az a kettő fut, amit éppen használnékacebook, Messenger.
Elég sok kép van rajta, de kártyán. Semmi extra app, névnap, viber, messenger, facebook, szókirakó, meg 1 egyszerű játék a fiamnak. Fényképezőből, és böngészőből kilépve kb 3-5 másodperc mire a kezdő képernyőn megjelenik minden ikon. A telefonba lépve szintén minimum 2s akadás.
Újabban melegszik is.
Másnak is ilyen?
Van valami ötletetek úgy, hogy nem szeretnék mókolni, töltögetni, rootolni, stb.
Előre is köszi! ;-) -
HKori79
csendes tag
A névjegyzék nekem elég sokszor leáll.
Sajnáljuk
Sajnos a névjegyzék leállt
OKSokszor bejövő hívás előtt is ki kell ezt ütni, hogy fel tudjam venni.
De olyan is van, hogy hívás előtt 3-4x is megpróbál nyílni, mire sikerül.
Elég bosszantó, de nagyon nem szeretnék kiköltözni belőle egy javítás miatt! -
HKori79
csendes tag
Ma szlovákiában jártam, és nem tudtam sms-t küldeni. Hívni, és hívást fogadni tudtam. Magyarból felhívtam a kedves T-t, hogy ugyan segítsenek má'.
Szerintük minden ok, a szlovák T lehetett rossz. Még a határon kipróbáltam, O2, Telekom, Orange, egyikről sem ment el. Magyarról egyből elment. Az a gáz, h most is külföldre megyek. Van valami ötletetek?
T előfizu, az üzenet 5 szavas szöveg volt!
Előre is köszi!!! -
-
HKori79
csendes tag
Ma hívtak a T -től, hogy bocs, de nem kaptam meg vmi töltőt, soron kívül küldik ingyen, ha adok egy címet, mert bár rendeltem, de üzletbe. Most küldenek egy vezeték nélküli töltőt.
[ Szerkesztve ]
-
HKori79
csendes tag
válasz ANDROID??? #353 üzenetére
Sajnos én nem találtam ilyet! :-(
-
HKori79
csendes tag
Telefonkezelőben a villáskulcs alatt felugró ablak, ott engedélyezd, és jó lesz!
-
HKori79
csendes tag
Ha csatlakoztatom a gyári fülest, akkor hívás esetén csak a fülesen csöng. Így egész nap a fülemben lehet, vagy dugdoshatom ki-be, vezetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
HKori79
csendes tag
-
HKori79
csendes tag
Abban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne lekorlátozni az adatforgalmat a képernyőidőre?
A sony tudott vmi stamina módot, ami azt jelentette,hogya képernyő kikapcsolása után 1 percel leáll az adatforgalom, és csak a képernyő feloldása után kezdi leszinkronizálni a messenger-t, egyebeket. Engem nagyon zavar, hogy online látnak, és be is csippan úgy, hogy nincs a kezemben a teló!!![ Szerkesztve ]
-
HKori79
csendes tag
De azért az tuti, hogy a Samu Wave az egyik legjobb telefon, ha szerkezetileg nézem. Két éve nem használom, a 4 éves fiam is kínozta anno, és szinte karcmentes az üveg (vagy plexi) ami tök kemény, vastag, fényes, sima, stb. A fém ház szintén hibátlan. Ez a szerencsétlen az üres tiszta zsebbe karcos let 2 nap alatt. :-(
-
HKori79
csendes tag
Hol vettétek?
Nekem már van agy kis karcom. :-( -
HKori79
csendes tag
Köszönöm!
Már működik.
A saját böngésző nem bírja, hogy egy (vagy több) adott oldal, például ez a fórum nyitva van a háttérben. Lefagy, amit egy bezárás orvosol. -
HKori79
csendes tag
Ma volt a második nap a telóval. Lényegében egész nap csüngtem rajta. Face, videók, zene. Küldtem rá pár számot blúval, meg sokat chat-eltem. Reggel vettem le töltőről és még 11%-on vagyok.
Szerintem ez nagyon jó. Az előzőhöz képest mindenképp!
Abban kérnék segítséget, hogy a face massenger-ben ha üzenet jön, miért nem marad a képernyőn a kis kör a profilképpel? A régi telómon ottmaradt, míg le nem húztam alulra. Ezen pedig felvillan, és eltünik. Miért van ez?[ Szerkesztve ]
-
HKori79
csendes tag
válasz #86973952 #249 üzenetére
Köszi! ;-)
Valaki kérdezte az érintőgombokat.
Én tökéletesen el vagyok a világítás nélkül, pedig tartottam tőle.
(Talán azért, mert az xperia-n szép lassan elhalványult a fénye, így ma már csak pislákol, és jóval kisebb is.)
Viszont a szóköz billentyűt alul nyomva kiléptem már egy párszor. -
HKori79
csendes tag
válasz voyager4.4 #231 üzenetére
Ő izé... :-)
Nem akad, de bosszant, hogy 81%!
A sony gyalázatosan akadt, bugos volt, és alap esetben 65%-körül volt a szintén 1GB ram.
Pedig 14GB volt a rom, amin rengeteg kép, és film volt, több évnyi e-mail, sms-ek(egyszer töröltem 200 fölött úgy, hogy a java megmaradt.) :-)[ Szerkesztve ]
-
HKori79
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont a T-nél.
Órák óta "költözködök".
Tetszik a kijelző, a minőség, minden.
Beszélgetésnél szokatlan a mérete, egyelőre olyan, mintha egy búvárzsebkönyvvel telefonálnék. :-)
Eddig Samu Wave, Xperia P készülékeim voltak, meg a páromnak Galaxy mini 2.
Ezektől sokkal jobb.
A sony billentyűzete, és a szó felajánlása szimpatikusabb volt.
Az első 2 hívásnál alig hallottak. Kikapcsoltam a zajszűrést, azóta nincs panasz.
Néhány alkalmazást tettem föl, időjárás, face, massenger, skype, 2 szótár.
Egyik sem futhat, ha lezárom a képernyőt, mégis riaszt, hogy lassú. 81%-os a ram.
Nincs sd kártyám.
Mivel tudnám javítani ezt a lassulást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest