- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Kicsit offtopic, de mennyiért lehetne szerintetek 'alkatrészként' eladni a készüléket? Kb. 1 hónapot használtam aktívan, újraindulgat, szerviz nem csinálja meg, illetve visszakaptam úgy a telefont, hogy javítva, kollegának lepasszoltam és visszaadta, hogy újraindult, teszteltem én is, teljesen gyári állapotban, mindenféle alkalmazás feltelepítése nélkül, és restartolt.
Teljesen karcmentes a telefon, 0. naptól fólia, illetve tokkal volt használva...csakhát sajnos ez a bibi. Mondjuk az is elég vicces sztori, hogy egy iPhone 5S silver garanciáját kaptam meg, az iPhone tulaja meg az enyémet, így csak a szerződéssel lehet gariztatni...de ez már másik sztor.
Nincs kedvem a szervizzel küzdeni, ha valaki tudná használni, ill. megtudná javítani sajátkezüleg otthon szívesen megvállok a készüléktől.
Köszi előre is!
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #1177 üzenetére
Huh, nekem mar minden letezo fentvolt 2 honappal ezelottig, amig nem volt masik telefon ...!
Amugy custom, baseband difi miatt nem megy fel mas, telekomra csak telekomos, fuggetlenre csak az eu fuggetlen, es itt persze gyari ROM-okrol beszelek ! Custom felmegy.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Látom már megoldották a kamera kérdést, csak a vaku rakoncátlankodik, egyik kedvenc ROM-om van is rá :
Carbon -
qltsar
veterán
válasz #86973952 #992 üzenetére
Amúgy 25-30 között el lehet adni a telefont? KB 1,5 hónapot használtam, de már váltottam. Csak nincs kedvem futni a garanciáztatással a köröket, mert amint említettem néha újraindul a telefon, lehet, hogy csak szoftveres gond...de nálam a gyári rendszer újrahúzásával nem javult meg.
-
qltsar
veterán
Nem, csak a stock recovery tudja felrakni az update.app csomagot. De ha már recovery-t cserélsz az azt jelenti, hogy nyitvavan a bootloader, akkor meg már rakhatsz fel custom ROM-ot, amiben nincs annyi szemét .
Főleg, hogy most jött ki a napokban egy új CM a telefonra . [link]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Csak, ha rootolod akkor, és max hangerőn üvölt... Máshonnét is működik a menü hosszan. Custom ROM még nincs rá értelmes, plusz az is kérdéses, hogy a bootloader unlocktól ugrik e a gari, ezért rizikós sajnos. De ha nem érdekel a gari, meg, hogy működik a kamera normálisan, akkor rakj fel egy Mokee-t.
A belakást meg úgy értem, hogy sok program, sok erőforrás, plusz a kernele is elég gyatra, a lowmemorykiller nagyon extrémen van belőve, így szinte semmit sem tart normálisan a memóriában cache-elve, szóval elg zavaró, hogy minden alkalommal újranyitja az azelőtt 30 seccel bezárt programot (pl. Skype, FB messenger, FB, Chrome stb... ).
Kicsit kezd betelni a hócipőm, főleg, hogy a kernel forrását is elég káosz módjára tolták fel az oldalukra, nem fordul le rendesen, plusz a kamera binárisai sem működnek normálisan a custom ROM-okkal, ezért nem megy a kamera teljeses felbontással, illetve normál fényképező programokkal. (nem mintha akkora érvágás lenne).
Ha továbbra sem lesz változás, én cserélni fogom a készüléket .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Huh, ha WP-re mondod, hogy lassu a taskvaltas, en lebeszelnelek errol a telorol. Sirni fogsz, ha a gyari rendszert belakod, es nekiallsz laggolni. A masik, hogy nincs dedikalt taskvalto gomb, ami felettebb idegesito, viszont, ha rootolsz, es felraksz egy xposedot konnyen atbindelheto a menugomb task switcherre. Nem is ertem, hogy gondolhattak a Huawei mernokei komolyan ezt a menugombozast...szinte minden alkalmazasnal rejtett swipe menu van, hogy megtobb helyet toltson ki az alkalmazas a kijelzon. Szoval ez nekem pl. ervagas volt, nem is beszelve arrol, hogy a laggolastol eltekintve, hosszan nyomnod kell a menugombot alapertelmezetten, ha a taskswichert elo akarod csalogatni.
Ne erts / ertsetek felre, bestbuy a telefon, de a gyari rendszer egy hulladek .
-
qltsar
veterán
Nekem ujraindulgatott a telefon b248-al, 3.0-ban uj a kernel, de hivatalosan nincs meg kiadva erre a modellre, ill. regiora. Ettol fuggetlenul fenyevekkel jobb mint a gyari, bar en egy regebbi Mokeet hasznalok, csak a kernelt kicsereltem. Termeszetesen a kamera nem tul jo, mert valamiert nem lehet teljes felbontassal kepeket menteni. Szerencsere tudok ezzel egyutt elni !
Azt viszont szamold bele, hogy unlockolni kell a bl-t ami lehet, hogy garivesztessel jar.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #683 üzenetére
Crossing fingers...[link]
Túl elhamarkodott voltam...
In file included from drivers/gpu/msm/adreno.c:31:
drivers/gpu/msm/kgsl_compat.h: In function 'kgsl_cmdbatch_create_compat':
drivers/gpu/msm/kgsl_compat.h:277: warning: no return statement in function returning non-void
error, forbidden warning: kgsl_compat.h:277
scripts/Makefile.build:308: recipe for target 'drivers/gpu/msm/adreno.o' failed
make[3]: *** [drivers/gpu/msm/adreno.o] Error 1
scripts/Makefile.build:455: recipe for target 'drivers/gpu/msm' failed
make[2]: *** [drivers/gpu/msm] Error 2
scripts/Makefile.build:455: recipe for target 'drivers/gpu' failed
make[1]: *** [drivers/gpu] Error 2
Makefile:802: recipe for target 'drivers' failed
make: *** [drivers] Error 2[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz gabikiraly2 #668 üzenetére
Szia!
Nem általam készített, csak módosított . Nem szeretném más "munkáját" elvenni. Viszont a garis kérdésre nem tudok választ adni, a telemaxot kellene felhívni ezzel kapcsolatban, hogy mi a helyzet az unlockolt bootloaderrel. Az eredeti szoftvert vissza tudod rakni a telefonra, de a bootloader állapota unlockolt marad. Ebbe nemtudom, hogy mennyire akarnak / fognak tudni belekötni.
-
qltsar
veterán
Felraktam a Mokee-t megint, és találtam egy app-ot ami 1920x1080-ban képes képeket rögzíteni. Kicseréltem a kernelt, mert a beépített folyamatosan újraindult nekem a legfrissebb emui 3-ban lévő kernelre, így "tökéletesen" működik. Fényévekkel gyorsabb mint a gyári, EMUI iszonyatosan lehúzza a telefont :S.
Majd beleőszültem mire kiderült, hogy speciális a boot.img, és nem lehet egy sima script-tel un és repackolni, de ma végre rájöttem, hogy hogy kell .Ha érdekel feltöltöm, és megosztom.
-
qltsar
veterán
válasz psxpal83 #652 üzenetére
Kapcsold ki a telefont, és a hangerő LE nyomvatartása mellett kapcsold be a készüléket. Ha Unlocked-et ír, akkor értelem szerűen feloldották a bootloaderét, ha Locked, akkor nem . Innnét a bekapcs gomb folyamatos nyomvatartása mellett tudsz kilépni, vagy parancssorból fastboot reboot.
-
qltsar
veterán
Most hogy mondod...én sem látom az eredeti kamera szoftvert, lehet a deodexelés betett neki, viszont én nem is ajánlom a használatát. Alternatív szoftverekkel, mint pl. a Camera Zoom FX, vagy a Camera 360 sokkal jobb képeket lehet készíteni !
A kamera természetesen működik !
-
qltsar
veterán
Az ez alapján készített ROM-ot raktam fel én is. Viszont kiszedtem belőle a kínai alkalmazásokat, és deodexeltem az egészet.
Az ATX Settings alól vedd majd ki az összes pipát, miután bebootolt.
Ezzel a recoveryvel rakható fel:[link]
Az általam módosított ROM: [link]
Én ezt a gapps-ot raktam fel hozzá: [link]
Sajnos, ha a build.prop-ban a dpi-t lejjebb veszed mint 300 fc-zik a settingsben néhány rész . Pedig jó lenne használni 268-on, SlimROM-sból már nagyon megszoktam Nexus alatt .
Kicseréltem a superuser-t is, hátha valami kínai moddolt bináris, és apk van benne...Koush félét raktam bele, ezen kívül a billentyűzet is bennevan már, csak a gapps-t kell flashelni.
A huaweies üdvözlőképernyőn ne csatlakozz a wifi-hez, skipeld, utána agree, majd a gapps megszokott üdvözlőképernyője után csatlakozz a wifihez, és írd be a google accountodat, és menni fog minden elvileg . Jópár dolgot nem szedtem ki amik feleslegesek még...de erre már nem volt időm. Remélem egyben felmegy. Ha a billentyűzet nem működne, akkor recovery-ből ezt flasheld fel: [link]
Találtak megoldást a kamerára (ideiglenesen ), megy fel újra a Mokee és a CM ! [link]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz imibogyo #599 üzenetére
Udv!
Az altalad linkelt ROM sajnos fake. Jelenleg meg KitKatbol sem letezik normalisan mukodo custom ROM. Bar felraktam tegnap a legfrissebb Mokee-t, mert van egy uj B321-es kernel, a dev verzios kinai EMUI 3.0-bol, de a kamera itt sem kepes kepeket menteni panorama modot kiveve. Ettol fuggetlenul eg es fold a gyarihoz kepest, most is ez alol irok .
Nagyon sok munkam van mostansag, de ettol fuggetlenul fog keszulni majd egy leiras az altalad emlitett dolgokrol, bar nem ajanlanam, ugyanis (egyenlore) visszafordithatatlan a folyamat, es ha a szerviz belekot, ugrott is a garid !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Csináltam egy kezdetleges custom ROM-ot a gyári B248-as rendszer alapján, de eléggé tesztfázisban van. Akit esetleg érdekelne, kipróálná, dobjon pm-et.
Ennyit lehet tőle elvárni:
- T-Mobile-os bloatware eltávolítva
- Huawei-es bloatware eltávolítva
- Init.d support hozzáadva
- Google alkalmazások frissítve
- DPI 268, indítóhangok kikapcsolva, bootlogo cserélve...lehet, hogy valami kimaradt .Sajnos nem igazán van szerencsém a de-odexeléssel, így egyenlőre a framework-be még nem sikerült belenyúlnom. Idővel remélem tudok készíteni egy teljes deodexált ROM-ot, de egyenlőre FC áradatot dobál (szerencsére csak a settings, úgyhogy van hol keresni a hibát....
-
qltsar
veterán
A Huawei aztmondta, hogy a bootloader nyitas nem jar garivesztessel, csak a rootolas. Bar a telemax van annyira pofatlan, hogy meg abba is belekot...mondjuk utana lehet pereskedni veluk, hogy marpedig a keszuleken teljesen gyari rendszer futott...
Ha lenne mod relockolni a telefont az kiraly lenne, mert akkor nyom nelkul viszza lehetne forditani a folyamatot, azonban egyenlore erre nincs lehetoseg .
-
qltsar
veterán
válasz Katonapilu #579 üzenetére
Pc-re letöltöd, kicsomagolod a rar-t, és rámásolod az sdkártya gyökerébe a dload mappát, ennyi, utána meg a cust_hu-ban lévő update.app-pal felülírod, és eljátszod mégegyszer, ahogy leírtam .
-
qltsar
veterán
válasz Katonapilu #577 üzenetére
Ahogy az elobb is irtam, a dloados modszert javaslom, az a legtisztabb . Csak azt kell megcsinalni. Vedd figyepembe, hogy minden adatot torol a keszulekrol (Az SD kartyat nem bantja !).
-
qltsar
veterán
válasz Katonapilu #575 üzenetére
Letoltod, amit fentebb linkeltunk, kicsomagolod, majd ramasolod az sdkartyara ugy, hogy a gyokereben legyen egy dload mappa, azon belul egy update.app file. Telefon kikapcs, hangero fel + le mellette bekapcsolod. Par perc amig vegigmegy. Miutan vegigment, elso bekapcsnal meg ne nyomkodd a feluletet, hanem egybol kapcsold ki, es a cust_hu mappaban levo fajllal ird felul az sdkartyan az elozoleg felmasolt update.app filet, es ezt is ugyanugy rakd fel, ahogy az elobb [Ez mar gyorsan megvan !] En ezt a modszert javasolnam.
Nem, nem veszit garanciat, hivatalos frissitesi eljaras, es rootolva sincs a keszuleked, plusz meg a bootloadered sincs nyitva !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Katonapilu #573 üzenetére
Kikapcsolod a keszuleket, majd a hangero fel nyomvatartasa mellett bekapcsolod a telefont. Ezutan kivalasztod a wipe/factory reset menupontot, es hagyod, hogy wipeoljon. Majd reboot now, es varsz. En meg azt is tanacsolnam, hogy egy teljes dloados ujrahuzast csinalj meg, ezutan 2-3 nap, mig a batterystats.bin file bekalibralodik. Most pl. nekem is 'gyorsabban merul' mert friss a rendszer, de ez csak az elmeleti ertek, amit a rendszer olvas ebbol a filebol .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Katonapilu #567 üzenetére
Sajnos egy eléggé szerviznek néz ki .
-
qltsar
veterán
Flasheld újra az egész rendszert a dload-os megoldással, ahogy fentebb írtam, ezután már mennie kell a dolognak, nálam is előtte őrült meg, nemtudom, hogy mitől .
Más: Miután újraflasheltem a rendszert, mintha lenne egy plusz menüpontom, vagy eddig is volt ez, csak nem figyeltem? [link]
@funk648: Ez elvileg jó a miénkre is amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #556 üzenetére
Esetleg tudnal mondani valami progit, ami folyamat real timeban logol? Andylogot felraktam, de nem mindig tud hasznalhatot kicsikarni a keszulekbol . Az a fura, hogy valamikor csak soft-reboot, valamikor pedig teljes halozateldobos hard reboot, es a pin kodot is keri, nem ertem egyszeruen.... Termeszetesen root nelkul is csinalja. De ezek utan, teljesseggel lehet azt mondani, hogy az ota kinyirt valamit, mert mostmar barmelyik recoveryt feltudom flashelni. Amugy felraktam ket ROM-ot is gyarin kivul. Egy CM-et, es egy EMUI beta 3.0-t. CM rebootolt sokat, EMUI 3 stabil volt, es nem restartolt, viszont nagyon nem tetszik. Utobbi legyalulta a /cust-ot, es felrakott helyette mas adatokat oda. Miutan leszedtem, manualisan felmountoltam a particiot TWRP-ben, es leformaztam, viszont nem allitottam vissza a /cust-ot (mivel nem is menti egyik recovery sem ezt a particiot). Meglepoen tapasztaltam, hogy a t-mobile-os brandalesek hianya mellett, teljesen ures /cust-tal, tokeletesen mukodik a telefon ...!
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #539 üzenetére
Detto, ha sikerül leszednem, este / hajnalban feldobom dropbox-ra, és letudjátok szedni !
Amúgy a file-on belül van két mappa, és mindkettőn belül egy update.app. Azt mondta a Huawei Device Hungary, hogy a sima dload-os után kell flashelni a cust_hu-n mappát, de teljesen nem értettem, hogy hogyan. Recoveryből simán be lehet vajon tallózni? Vagy a dload-os frissítés után kell majd egy restart, és a nagyobb dloadot felülírni a simával, és megint tolni egy frissítést? Nem találkoztam még ilyennel Huawei-nél, hogy két update.app is kellene.
888MB
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ANDROID??? #534 üzenetére
Hat...erre inkabb nem reagalnek !
Sajnos a kozponti szerverrel gondok vannak, igy nem igazan lehet teljes egeszeben letolteni . Max 200MB-ig jutottam eddig a letoltesben, majd megszakadt .
-
qltsar
veterán
Nagy pirospont a Huawei Device Hungarynek ! Tegnap irtam nekik, hogy szuksegunk lenne a legfrissebb verzios Telekomos dload csomagra, ma visszairtak, hogy fel is toltottek ! [link]
-
qltsar
veterán
válasz Kaminski #525 üzenetére
Fura, nekem kiír mindent, nagyon hosszúakat is. Bár nekem a dpi setting az alap 320-ról 268-ra van állítva, így lehet, hogy amiatt tudja teljes egészében kiírni. Esetleg egy másik alkalmazással próbáld helyettesíteni a gyárit, ha máshogy nem megy. (Ex-Dialer, Dialer One, GoContacts/Dialer stb...)
-
qltsar
veterán
Igen, nekem de valami gond van az én készülékemmel...csomó soft-rebootom van gyári rendszerrel, CM-mel meg sokkal több, és recovery-t sem tudok flashelni, mert nem marad meg, minden újraindításnál a gyári tölt be . Ma írtam Huawei-nek, hátha tudnak segíteni.
A levél a következőképpen nézzen ki:
Címzett: mobile@huawei.com
Tárgy: Unlock bootloader G620
Mobile Model: 620S-L01
MEID / IMEI:*****************
S / N: *******************emailcímed@célszerűagmail.com
Thank You!
Küld el nekik újra, ha nem érkezett válasz. Nekem szombat este küldtek unlock kódot 10 percen belül !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz krisztian112 #493 üzenetére
Hivatalosan nincs meg ra EMUI 3, a customban pedig a kernel korlatai miatt ez meg elvileg nem elerheto, mert nincs forraskod .
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #484 üzenetére
Most úgy néz ki, hogy felflashelte error nélkül a recovery csomagban lévő fastboot-windows.exe-vel, viszont még mindig a stock recovery jön be. Volt egy alcatelem, ahol folyamatosan visszaflashelte a gyári recovery-t minden indításnál a telefon...lehet, hogy itt is ez a helyzet?
Bár ott a /system partición volt a script ami visszaflashelte, itt meg el sem indul a rendszer, amikor indítani akarom
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #482 üzenetére
Windows 8.1 es Ubuntu 14.04. Megprobalom mit csinal, ha su-kent nyomok a fastbootra ubi alol. Amugy nem adb-vel inditom bootloaderbe, hanem kikapcs, hang le + bekapcssal.
Edit: höh, itt meg az udev rules-szal lesz probléma Ubi alatt...
fastboot devices
no permissions fastboot[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #475 üzenetére
Fastboottal flasheltem volna, ahogy kell, viszont nem irja at a recoveryt, marad a gyari. Pedig mar toltam egy fastboot erase recovery parancsot is, ami lefutott. Egyedul a cwmet tudom bootoltatni fastboot boot paranccsal, igy elindul, es igy is rootoltam anno, viszont a twrp ujraindul ezzel a modszerrel miutan bebootolt .
Azt a hibauzit dobja, amit a code reszhez linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Hoppá!!! Gyári ROM a készülékhez ! [Magyar - Eredeti]: [link]
Állítólag teljesen gyári állapotba helyezi a készüléket...de a bootloader-t nemtudom, hogy relockolja e :S: [link]
Video tutorial: [link] A videón egy G630-at helyez gyári állapotra, viszont ugyanezek a lépések vonatkoznak G620S-re is !
Angol nyelvű TWRP: [link]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz bajtokarpi #469 üzenetére
Miért lenne butaság, hogy egy kapacitív gombra nem ébreszti a képernyőt? Én elég sokszor megfogom a zsememben...nagyon hamar lemerülne, ha fél perceként ébredne a kijelző !
-
qltsar
veterán
válasz bajtokarpi #466 üzenetére
Mivel kapacitív a HOME gomb, ezért valószínűleg, csak kernel moddolással lenne megoldható, viszont még nincs forráskód, úgyhogy egyenlőre sehogysem.
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #440 üzenetére
De itt ha unlockolod a bootloader-t, akkor már nem áll vissza a bootloader status original-ra. Lehet, hogy vissza tudod lockolni, de látszik, hogy már flasheltél rá, szóval, ha megnézik nagy valószínűséggel bukod a garit. Amúgy próbáltam visszazárni a bootloader-t de nem sikerült.
-
qltsar
veterán
válasz #86973952 #437 üzenetére
Én csináltam mentést, de a /cust-ról nincs, mert CWM nem kezeli, ki lehet dd-zni, ezt ha valaki megteszi az érintetlen particióról azt megköszönném. Azt írták külföldi fórumon, hogy a bootloader relockolása után is látható, hogy fel lett oldva a bootloader, ez nemtudom, hogy mennyire befolyásolja a gariztatást, de ha bezavarja, akkor buktam sajnos (viszont van készülékgarancia /első három hónapban ingyenesen/, ergó, ha netalántán kiesik a gangról a készülék, akkor 6.000-ért vehetek vadonat újat ).
-
qltsar
veterán
válasz gabikiraly2 #434 üzenetére
Hát igen, én sem, és fel is adtam a gyári ROM-mal a küzdelmet. Valamikor megjön az üzenet, valamikor pedig külön el kell indítanom a programot, hogy lássam, hogy kaptam (Gmail, FB Messenger, NiNe Exchange stb....
A jelenlegi hibája a ROM-oknak annyi, hogy nem működik a kamera. Ha ezeket tudod nélkülözni, simán használható .
-
qltsar
veterán
válasz gabikiraly2 #425 üzenetére
Nem, még mindig késve érkeznek meg az üzenetek, vagyis, inkább nem érkeznek meg. Amint javul a kamera bármelyik custom ROM-ban, én búcsuzok a gyáritólm, mert ez így katasztróra .
-
qltsar
veterán
Lemaradt a link a MIUI-hoz [link]
-
qltsar
veterán
Sajnos lejárt a szerkesztési idő, de van XDA-s thread is: [link]
-
qltsar
veterán
válasz krisztian112 #396 üzenetére
Néha észrevehető, és még a Nova is újratölti néha a widgeteket (bár az 'Aggresive Desktop' opció nincs bekapcsolva, lehet, hogy orvosolná ), de nem annyira zavaró, és egész gyorsan újratölti. Nekem szinkronizációs problémáim vannak, illetve, hogy van amikor újraindul a telefon magától, de valamikor csak soft-rebootol, tehát csak a grafikus felület indul újra, nem az egész kernel-t tölti be még egyszer az elejétől. Bár amint megcsinálják CM-ben a kamerát, már repül is fel a főzött ROM a telóra !
Az a baj, hogy a Huawei nem adta hozzá ki a forráskódot, így egy kicsit macerás építgetni, pedig kernel-t már én is forgattam volna rá itthon .[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz szandra_0921 #373 üzenetére
En ilyet vettem, keddig ideer elvileg ! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Szólánc.
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Escape from Tarkov
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest