Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Kicsit offtopic, de mennyiért lehetne szerintetek 'alkatrészként' eladni a készüléket? Kb. 1 hónapot használtam aktívan, újraindulgat, szerviz nem csinálja meg, illetve visszakaptam úgy a telefont, hogy javítva, kollegának lepasszoltam és visszaadta, hogy újraindult, teszteltem én is, teljesen gyári állapotban, mindenféle alkalmazás feltelepítése nélkül, és restartolt.
Teljesen karcmentes a telefon, 0. naptól fólia, illetve tokkal volt használva...csakhát sajnos ez a bibi. Mondjuk az is elég vicces sztori, hogy egy iPhone 5S silver garanciáját kaptam meg, az iPhone tulaja meg az enyémet, így csak a szerződéssel lehet gariztatni...de ez már másik sztor.
Nincs kedvem a szervizzel küzdeni, ha valaki tudná használni, ill. megtudná javítani sajátkezüleg otthon szívesen megvállok a készüléktől.
Köszi előre is!
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Látom már megoldották a kamera kérdést, csak a vaku rakoncátlankodik, egyik kedvenc ROM-om van is rá
:
Carbon -
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #992 üzenetére
Amúgy 25-30 között el lehet adni a telefont? KB 1,5 hónapot használtam, de már váltottam. Csak nincs kedvem futni a garanciáztatással a köröket, mert amint említettem néha újraindul a telefon, lehet, hogy csak szoftveres gond...de nálam a gyári rendszer újrahúzásával nem javult meg.
-
qltsar
veterán
Nem, csak a stock recovery tudja felrakni az update.app csomagot. De ha már recovery-t cserélsz az azt jelenti, hogy nyitvavan a bootloader, akkor meg már rakhatsz fel custom ROM-ot, amiben nincs annyi szemét
.
Főleg, hogy most jött ki a napokban egy új CM a telefonra
. [link]
-
-
qltsar
veterán
Csak, ha rootolod akkor, és max hangerőn üvölt... Máshonnét is működik a menü hosszan. Custom ROM még nincs rá értelmes, plusz az is kérdéses, hogy a bootloader unlocktól ugrik e a gari, ezért rizikós sajnos. De ha nem érdekel a gari, meg, hogy működik a kamera normálisan, akkor rakj fel egy Mokee-t.
A belakást meg úgy értem, hogy sok program, sok erőforrás, plusz a kernele is elég gyatra, a lowmemorykiller nagyon extrémen van belőve, így szinte semmit sem tart normálisan a memóriában cache-elve, szóval elg zavaró, hogy minden alkalommal újranyitja az azelőtt 30 seccel bezárt programot (pl. Skype, FB messenger, FB, Chrome stb...
).
Kicsit kezd betelni a hócipőm, főleg, hogy a kernel forrását is elég káosz módjára tolták fel az oldalukra, nem fordul le rendesen, plusz a kamera binárisai sem működnek normálisan a custom ROM-okkal, ezért nem megy a kamera teljeses felbontással, illetve normál fényképező programokkal. (nem mintha akkora érvágás lenne).
Ha továbbra sem lesz változás, én cserélni fogom a készüléket
.
-
qltsar
veterán
Huh, ha WP-re mondod, hogy lassu a taskvaltas, en lebeszelnelek errol a telorol. Sirni fogsz, ha a gyari rendszert belakod, es nekiallsz laggolni. A masik, hogy nincs dedikalt taskvalto gomb, ami felettebb idegesito, viszont, ha rootolsz, es felraksz egy xposedot konnyen atbindelheto a menugomb task switcherre. Nem is ertem, hogy gondolhattak a Huawei mernokei komolyan ezt a menugombozast...szinte minden alkalmazasnal rejtett swipe menu van, hogy megtobb helyet toltson ki az alkalmazas a kijelzon. Szoval ez nekem pl. ervagas volt, nem is beszelve arrol, hogy a laggolastol eltekintve, hosszan nyomnod kell a menugombot alapertelmezetten, ha a taskswichert elo akarod csalogatni.
Ne erts / ertsetek felre, bestbuy a telefon, de a gyari rendszer egy hulladek
.
-
qltsar
veterán
Nekem ujraindulgatott a telefon b248-al, 3.0-ban uj a kernel, de hivatalosan nincs meg kiadva erre a modellre, ill. regiora. Ettol fuggetlenul fenyevekkel jobb mint a gyari, bar en egy regebbi Mokeet hasznalok, csak a kernelt kicsereltem. Termeszetesen a kamera nem tul jo, mert valamiert nem lehet teljes felbontassal kepeket menteni. Szerencsere tudok ezzel egyutt elni
!
Azt viszont szamold bele, hogy unlockolni kell a bl-t ami lehet, hogy garivesztessel jar.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #683 üzenetére
Crossing fingers...[link]
Túl elhamarkodott voltam...
In file included from drivers/gpu/msm/adreno.c:31:
drivers/gpu/msm/kgsl_compat.h: In function 'kgsl_cmdbatch_create_compat':
drivers/gpu/msm/kgsl_compat.h:277: warning: no return statement in function returning non-void
error, forbidden warning: kgsl_compat.h:277
scripts/Makefile.build:308: recipe for target 'drivers/gpu/msm/adreno.o' failed
make[3]: *** [drivers/gpu/msm/adreno.o] Error 1
scripts/Makefile.build:455: recipe for target 'drivers/gpu/msm' failed
make[2]: *** [drivers/gpu/msm] Error 2
scripts/Makefile.build:455: recipe for target 'drivers/gpu' failed
make[1]: *** [drivers/gpu] Error 2
Makefile:802: recipe for target 'drivers' failed
make: *** [drivers] Error 2 -
qltsar
veterán
válasz
gabikiraly2 #668 üzenetére
Szia!
Nem általam készített, csak módosított
. Nem szeretném más "munkáját" elvenni. Viszont a garis kérdésre nem tudok választ adni, a telemaxot kellene felhívni ezzel kapcsolatban, hogy mi a helyzet az unlockolt bootloaderrel. Az eredeti szoftvert vissza tudod rakni a telefonra, de a bootloader állapota unlockolt marad. Ebbe nemtudom, hogy mennyire akarnak / fognak tudni belekötni.
-
qltsar
veterán
Felraktam a Mokee-t megint, és találtam egy app-ot ami 1920x1080-ban képes képeket rögzíteni. Kicseréltem a kernelt, mert a beépített folyamatosan újraindult nekem a legfrissebb emui 3-ban lévő kernelre, így "tökéletesen" működik. Fényévekkel gyorsabb mint a gyári, EMUI iszonyatosan lehúzza a telefont :S.
Majd beleőszültem mire kiderült, hogy speciális a boot.img, és nem lehet egy sima script-tel un és repackolni, de ma végre rájöttem, hogy hogy kell.
Ha érdekel feltöltöm, és megosztom.
-
qltsar
veterán
válasz
psxpal83 #652 üzenetére
Kapcsold ki a telefont, és a hangerő LE nyomvatartása mellett kapcsold be a készüléket. Ha Unlocked-et ír, akkor értelem szerűen feloldották a bootloaderét, ha Locked, akkor nem
. Innnét a bekapcs gomb folyamatos nyomvatartása mellett tudsz kilépni, vagy parancssorból fastboot reboot.
-
qltsar
veterán
Most hogy mondod...én sem látom az eredeti kamera szoftvert, lehet a deodexelés betett neki, viszont én nem is ajánlom a használatát. Alternatív szoftverekkel, mint pl. a Camera Zoom FX, vagy a Camera 360 sokkal jobb képeket lehet készíteni
!
A kamera természetesen működik
!
-
qltsar
veterán
Az ez alapján készített ROM-ot raktam fel én is. Viszont kiszedtem belőle a kínai alkalmazásokat, és deodexeltem az egészet.
Az ATX Settings alól vedd majd ki az összes pipát, miután bebootolt.
Ezzel a recoveryvel rakható fel:[link]
Az általam módosított ROM: [link]
Én ezt a gapps-ot raktam fel hozzá: [link]
Sajnos, ha a build.prop-ban a dpi-t lejjebb veszed mint 300 fc-zik a settingsben néhány rész
. Pedig jó lenne használni 268-on, SlimROM-sból már nagyon megszoktam Nexus alatt
.
Kicseréltem a superuser-t is, hátha valami kínai moddolt bináris, és apk van benne...Koush félét raktam bele, ezen kívül a billentyűzet is bennevan már, csak a gapps-t kell flashelni.
A huaweies üdvözlőképernyőn ne csatlakozz a wifi-hez, skipeld, utána agree, majd a gapps megszokott üdvözlőképernyője után csatlakozz a wifihez, és írd be a google accountodat, és menni fog minden elvileg
. Jópár dolgot nem szedtem ki amik feleslegesek még...de erre már nem volt időm. Remélem egyben felmegy. Ha a billentyűzet nem működne, akkor recovery-ből ezt flasheld fel: [link]
Találtak megoldást a kamerára (ideiglenesen
), megy fel újra a Mokee és a CM
! [link]
-
qltsar
veterán
válasz
imibogyo #599 üzenetére
Udv!
Az altalad linkelt ROM sajnos fake. Jelenleg meg KitKatbol sem letezik normalisan mukodo custom ROM. Bar felraktam tegnap a legfrissebb Mokee-t, mert van egy uj B321-es kernel, a dev verzios kinai EMUI 3.0-bol, de a kamera itt sem kepes kepeket menteni panorama modot kiveve. Ettol fuggetlenul eg es fold a gyarihoz kepest, most is ez alol irok
.
Nagyon sok munkam van mostansag, de ettol fuggetlenul fog keszulni majd egy leiras az altalad emlitett dolgokrol, bar nem ajanlanam, ugyanis (egyenlore) visszafordithatatlan a folyamat, es ha a szerviz belekot, ugrott is a garid
!
-
qltsar
veterán
Csináltam egy kezdetleges custom ROM-ot a gyári B248-as rendszer alapján, de eléggé tesztfázisban van. Akit esetleg érdekelne, kipróálná, dobjon pm-et.
Ennyit lehet tőle elvárni:
- T-Mobile-os bloatware eltávolítva
- Huawei-es bloatware eltávolítva
- Init.d support hozzáadva
- Google alkalmazások frissítve
- DPI 268, indítóhangok kikapcsolva, bootlogo cserélve...lehet, hogy valami kimaradt.
Sajnos nem igazán van szerencsém a de-odexeléssel, így egyenlőre a framework-be még nem sikerült belenyúlnom. Idővel remélem tudok készíteni egy teljes deodexált ROM-ot, de egyenlőre FC áradatot dobál (szerencsére csak a settings, úgyhogy van hol keresni a hibát...
.
-
qltsar
veterán
A Huawei aztmondta, hogy a bootloader nyitas nem jar garivesztessel, csak a rootolas. Bar a telemax van annyira pofatlan, hogy meg abba is belekot...mondjuk utana lehet pereskedni veluk, hogy marpedig a keszuleken teljesen gyari rendszer futott...
Ha lenne mod relockolni a telefont az kiraly lenne, mert akkor nyom nelkul viszza lehetne forditani a folyamatot, azonban egyenlore erre nincs lehetoseg
.
-
qltsar
veterán
válasz
Katonapilu #579 üzenetére
Pc-re letöltöd, kicsomagolod a rar-t, és rámásolod az sdkártya gyökerébe a dload mappát, ennyi, utána meg a cust_hu-ban lévő update.app-pal felülírod, és eljátszod mégegyszer, ahogy leírtam
.
-
qltsar
veterán
válasz
Katonapilu #577 üzenetére
Ahogy az elobb is irtam, a dloados modszert javaslom, az a legtisztabb
. Csak azt kell megcsinalni. Vedd figyepembe, hogy minden adatot torol a keszulekrol (Az SD kartyat nem bantja
!).
-
qltsar
veterán
válasz
Katonapilu #575 üzenetére
Letoltod, amit fentebb linkeltunk, kicsomagolod, majd ramasolod az sdkartyara ugy, hogy a gyokereben legyen egy dload mappa, azon belul egy update.app file. Telefon kikapcs, hangero fel + le mellette bekapcsolod. Par perc amig vegigmegy. Miutan vegigment, elso bekapcsnal meg ne nyomkodd a feluletet, hanem egybol kapcsold ki, es a cust_hu mappaban levo fajllal ird felul az sdkartyan az elozoleg felmasolt update.app filet, es ezt is ugyanugy rakd fel, ahogy az elobb
[Ez mar gyorsan megvan
!] En ezt a modszert javasolnam.
Nem, nem veszit garanciat, hivatalos frissitesi eljaras, es rootolva sincs a keszuleked, plusz meg a bootloadered sincs nyitva
!
-
qltsar
veterán
válasz
Katonapilu #573 üzenetére
Kikapcsolod a keszuleket, majd a hangero fel nyomvatartasa mellett bekapcsolod a telefont. Ezutan kivalasztod a wipe/factory reset menupontot, es hagyod, hogy wipeoljon. Majd reboot now, es varsz. En meg azt is tanacsolnam, hogy egy teljes dloados ujrahuzast csinalj meg, ezutan 2-3 nap, mig a batterystats.bin file bekalibralodik. Most pl. nekem is 'gyorsabban merul' mert friss a rendszer, de ez csak az elmeleti ertek, amit a rendszer olvas ebbol a filebol
.
-
qltsar
veterán
válasz
Katonapilu #567 üzenetére
Sajnos egy eléggé szerviznek néz ki
.
-
qltsar
veterán
Flasheld újra az egész rendszert a dload-os megoldással, ahogy fentebb írtam, ezután már mennie kell a dolognak, nálam is előtte őrült meg, nemtudom, hogy mitől
.
Más: Miután újraflasheltem a rendszert, mintha lenne egy plusz menüpontom, vagy eddig is volt ez, csak nem figyeltem? [link]
@funk648: Ez elvileg jó a miénkre is amúgy.
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #556 üzenetére
Esetleg tudnal mondani valami progit, ami folyamat real timeban logol? Andylogot felraktam, de nem mindig tud hasznalhatot kicsikarni a keszulekbol
. Az a fura, hogy valamikor csak soft-reboot, valamikor pedig teljes halozateldobos hard reboot, es a pin kodot is keri, nem ertem egyszeruen...
. Termeszetesen root nelkul is csinalja. De ezek utan, teljesseggel lehet azt mondani, hogy az ota kinyirt valamit, mert mostmar barmelyik recoveryt feltudom flashelni. Amugy felraktam ket ROM-ot is gyarin kivul. Egy CM-et, es egy EMUI beta 3.0-t. CM rebootolt sokat, EMUI 3 stabil volt, es nem restartolt, viszont nagyon nem tetszik. Utobbi legyalulta a /cust-ot, es felrakott helyette mas adatokat oda. Miutan leszedtem, manualisan felmountoltam a particiot TWRP-ben, es leformaztam, viszont nem allitottam vissza a /cust-ot (mivel nem is menti egyik recovery sem ezt a particiot). Meglepoen tapasztaltam, hogy a t-mobile-os brandalesek hianya mellett, teljesen ures /cust-tal, tokeletesen mukodik a telefon
...!
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #539 üzenetére
Detto, ha sikerül leszednem, este / hajnalban feldobom dropbox-ra, és letudjátok szedni
!
Amúgy a file-on belül van két mappa, és mindkettőn belül egy update.app. Azt mondta a Huawei Device Hungary, hogy a sima dload-os után kell flashelni a cust_hu-n mappát, de teljesen nem értettem, hogy hogyan. Recoveryből simán be lehet vajon tallózni? Vagy a dload-os frissítés után kell majd egy restart, és a nagyobb dloadot felülírni a simával, és megint tolni egy frissítést? Nem találkoztam még ilyennel Huawei-nél, hogy két update.app is kellene.
888MB
-
qltsar
veterán
válasz
ANDROID??? #534 üzenetére
Hat...erre inkabb nem reagalnek
!
Sajnos a kozponti szerverrel gondok vannak, igy nem igazan lehet teljes egeszeben letolteni
. Max 200MB-ig jutottam eddig a letoltesben, majd megszakadt
.
-
qltsar
veterán
Nagy pirospont a Huawei Device Hungarynek
! Tegnap irtam nekik, hogy szuksegunk lenne a legfrissebb verzios Telekomos dload csomagra, ma visszairtak, hogy fel is toltottek
! [link]
-
qltsar
veterán
válasz
Kaminski #525 üzenetére
Fura, nekem kiír mindent, nagyon hosszúakat is. Bár nekem a dpi setting az alap 320-ról 268-ra van állítva, így lehet, hogy amiatt tudja teljes egészében kiírni. Esetleg egy másik alkalmazással próbáld helyettesíteni a gyárit, ha máshogy nem megy. (Ex-Dialer, Dialer One, GoContacts/Dialer stb...)
-
qltsar
veterán
Igen, nekem de valami gond van az én készülékemmel...csomó soft-rebootom van gyári rendszerrel, CM-mel meg sokkal több, és recovery-t sem tudok flashelni, mert nem marad meg, minden újraindításnál a gyári tölt be
. Ma írtam Huawei-nek, hátha tudnak segíteni.
A levél a következőképpen nézzen ki:
Címzett: mobile@huawei.com
Tárgy: Unlock bootloader G620
Mobile Model: 620S-L01
MEID / IMEI:*****************
S / N: *******************emailcímed@célszerűagmail.com
Thank You!
Küld el nekik újra, ha nem érkezett válasz. Nekem szombat este küldtek unlock kódot 10 percen belül
!
-
qltsar
veterán
válasz
krisztian112 #493 üzenetére
Hivatalosan nincs meg ra EMUI 3, a customban pedig a kernel korlatai miatt ez meg elvileg nem elerheto, mert nincs forraskod
.
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #484 üzenetére
Most úgy néz ki, hogy felflashelte error nélkül a recovery csomagban lévő fastboot-windows.exe-vel, viszont még mindig a stock recovery jön be. Volt egy alcatelem, ahol folyamatosan visszaflashelte a gyári recovery-t minden indításnál a telefon...lehet, hogy itt is ez a helyzet?
Bár ott a /system partición volt a script ami visszaflashelte, itt meg el sem indul a rendszer, amikor indítani akarom
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #482 üzenetére
Windows 8.1 es Ubuntu 14.04. Megprobalom mit csinal, ha su-kent nyomok a fastbootra ubi alol. Amugy nem adb-vel inditom bootloaderbe, hanem kikapcs, hang le + bekapcssal.
Edit: höh, itt meg az udev rules-szal lesz probléma Ubi alatt...
fastboot devices
no permissions fastboot -
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #475 üzenetére
Fastboottal flasheltem volna, ahogy kell, viszont nem irja at a recoveryt, marad a gyari. Pedig mar toltam egy fastboot erase recovery parancsot is, ami lefutott. Egyedul a cwmet tudom bootoltatni fastboot boot paranccsal, igy elindul, es igy is rootoltam anno, viszont a twrp ujraindul ezzel a modszerrel miutan bebootolt
.
Azt a hibauzit dobja, amit a code reszhez linkeltem.
-
qltsar
veterán
Hoppá!!! Gyári ROM a készülékhez
! [Magyar - Eredeti]: [link]
Állítólag teljesen gyári állapotba helyezi a készüléket...de a bootloader-t nemtudom, hogy relockolja e :S: [link]
Video tutorial: [link] A videón egy G630-at helyez gyári állapotra, viszont ugyanezek a lépések vonatkoznak G620S-re is
!
Angol nyelvű TWRP: [link]
-
qltsar
veterán
válasz
bajtokarpi #469 üzenetére
Miért lenne butaság, hogy egy kapacitív gombra nem ébreszti a képernyőt? Én elég sokszor megfogom a zsememben...nagyon hamar lemerülne, ha fél perceként ébredne a kijelző
!
-
qltsar
veterán
válasz
bajtokarpi #466 üzenetére
Mivel kapacitív a HOME gomb, ezért valószínűleg, csak kernel moddolással lenne megoldható, viszont még nincs forráskód, úgyhogy egyenlőre sehogysem.
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #440 üzenetére
De itt ha unlockolod a bootloader-t, akkor már nem áll vissza a bootloader status original-ra. Lehet, hogy vissza tudod lockolni, de látszik, hogy már flasheltél rá, szóval, ha megnézik nagy valószínűséggel bukod a garit. Amúgy próbáltam visszazárni a bootloader-t de nem sikerült.
-
qltsar
veterán
válasz
#86973952 #437 üzenetére
Én csináltam mentést, de a /cust-ról nincs, mert CWM nem kezeli, ki lehet dd-zni, ezt ha valaki megteszi az érintetlen particióról azt megköszönném. Azt írták külföldi fórumon, hogy a bootloader relockolása után is látható, hogy fel lett oldva a bootloader, ez nemtudom, hogy mennyire befolyásolja a gariztatást, de ha bezavarja, akkor buktam sajnos (viszont van készülékgarancia /első három hónapban ingyenesen/, ergó, ha netalántán kiesik a gangról a készülék, akkor 6.000-ért vehetek vadonat újat
).
-
qltsar
veterán
válasz
gabikiraly2 #434 üzenetére
Hát igen, én sem, és fel is adtam a gyári ROM-mal a küzdelmet. Valamikor megjön az üzenet, valamikor pedig külön el kell indítanom a programot, hogy lássam, hogy kaptam (Gmail, FB Messenger, NiNe Exchange stb...
.
A jelenlegi hibája a ROM-oknak annyi, hogy nem működik a kamera. Ha ezeket tudod nélkülözni, simán használható
.
-
qltsar
veterán
válasz
gabikiraly2 #425 üzenetére
Nem, még mindig késve érkeznek meg az üzenetek, vagyis, inkább nem érkeznek meg. Amint javul a kamera bármelyik custom ROM-ban, én búcsuzok a gyáritólm, mert ez így katasztróra
.
-
qltsar
veterán
Lemaradt a link a MIUI-hoz
[link]
-
qltsar
veterán
Sajnos lejárt a szerkesztési idő, de van XDA-s thread is: [link]
-
qltsar
veterán
válasz
krisztian112 #396 üzenetére
Néha észrevehető, és még a Nova is újratölti néha a widgeteket (bár az 'Aggresive Desktop' opció nincs bekapcsolva, lehet, hogy orvosolná
), de nem annyira zavaró, és egész gyorsan újratölti. Nekem szinkronizációs problémáim vannak, illetve, hogy van amikor újraindul a telefon magától, de valamikor csak soft-rebootol, tehát csak a grafikus felület indul újra, nem az egész kernel-t tölti be még egyszer az elejétől. Bár amint megcsinálják CM-ben a kamerát, már repül is fel a főzött ROM a telóra
!
Az a baj, hogy a Huawei nem adta hozzá ki a forráskódot, így egy kicsit macerás építgetni, pedig kernel-t már én is forgattam volna rá itthon.
-
qltsar
veterán
válasz
szandra_0921 #373 üzenetére
En ilyet vettem, keddig ideer elvileg
! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest