- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
tzsolesz
nagyúr
Ez a telefon EU-be is jöhetne. Kegyetlen jó a dizájn. Meg szerintem a hardver sem vészes. Simán gördülékeny lehet ezen a WP8.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem vagyok a fejlődés ellensége, sőt! Abban is biztos vagyok, hogy idővel jobb lesz a vezeték nélküli töltés hatásfoka... de olyan sosem lesz, mint a vezetékesé. Én korábban is azt írtam, hogy előbb-utóbb feltehetően nekem is ilyen készülékem lesz, de nem most, mert jelenleg teljesen felesleges. Pillanatnyilag az országban ennek semmi értelme a felvágáson kívül, mert egyrészt a készülék nem merül le fél nap alatt (nagyjából ennyit tölt az átlagember távol az otthonától), de ha mégis, akkor majd gyorsan beülsz vele a Starbucksba?
Bocs, lehet hogy eleve jársz oda így is napi rendszerességgel, de mégis mennyi időt töltesz el ott? Az a fél óra, amit ott ücsörögnél az asztalnál jó esetben már elég, hogy a teló kihúzzon egy napot, de anélkül nem bírná?
De tudod mit? Őszintén azt kívánom, hogy legyél vele boldog és váltsa be a reményeket, ami miatt fizettél érte. Nem vagyok irígy. Ha megtehetted hogy beruházz ilyesmibe és szükséged volt rá valamilyen oknál fogva, akkor szükség volt rá és kész. Nekem nem fáj... csak szerintem jelenleg itthon ez még felesleges. Legalábbis arra a célra, hogy a mobil üzemidejét növeljük meg vele. Persze én is örömmel használnám - otthon - mert megspórolná nekem a töltő vezetékének bedugását és kihúzását, de ugye eredetileg abból indult a vita, hogy mégis mit ér ez, mivel növelheti meg egy készülék értékét, hogyan lesz a hatvanezres WP mobilból százötvenezres és miért, ha már előbbi is tökéletes felhasználói élményt nyújt? Erre most is azt mondom, hogy a vezeték nélküli töltés nekem semmit nem érne, nem fizetnék érte plusz pénzt. Talán maximum 1-2 ezret.
(mod)
@ Azie
Látom derekasan gyűjtöd a hozzászólásokat.Ezt a rengeteg dolgot egy kommentbe is beírhattad volna, pláne hogy idézted is mire reagálsz.
"Ez melyik készülék lenne? o.O"
Szinte bármelyik. Nem akarok senkit reklámozni, de nálam sem egy ZTE Blade, sem egy HTC Desire, sem egy Note 2 nem merült még le azalatt, amíg nem tartózkodtam otthon, annak ellenére sem, hogy rendesen használva voltak. Bármennyire is alulméretezett a legtöbb okostelefon akksija, azért ahhoz eszetlen mód kell használni, hogy ennyit ne bírjon. De ha mégis az van, hogy lemerülne, akkor ezen mit segít az a fél óra a Starbucksban?Forintosítva? Az SGS3 áráért, ami a tárgyaltak közül semmit nem tud, ingyen kapom meg...
Én nem mondtam sehol, hogy az SG3 jobb, mint egy Lumia 820. Itt a WP telefonokról volt szó, meg arról hogy miért 150k ez egyik, ha a hatvanezres is hozza ugyanazt a szintet felhasználói élményben. Semmi köze ehhez az androidos csodáknak és azok árainak sem.ha már bringával járok, ennyit hadd "ártsak" a környezetnek, hogy töltöm a telómat
Semmi gond, csak ezek után ne mondd majd büszkén, hogy Te mindent megteszel a környezetért. -
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #96 üzenetére
Igen, a légrés miatt az. De ha már bringával járok, ennyit hadd "ártsak" a környezetnek, hogy töltöm a telómat.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #89 üzenetére
Forintosítva? Az SGS3 áráért, ami a tárgyaltak közül semmit nem tud, ingyen kapom meg azzal, hogy nem a szappantartót választottam, hanem a felsorolt fícsöröket és a másik gyártót.
-
Azie
őstag
válasz
"Telefonból pedig olyat választok, amit nem kell a kávézóban a töltőre dobni, mert minimum addig bírja, amíg hazaérek, annak ellenére hogy napközben rendszeresen beszélek rajta, netezek és még játszom is."
Ez melyik készülék lenne? o.O
-
NGA
addikt
válasz
sing1ep1ayer #96 üzenetére
Szükség van a retina kijelzőre mobilon? Az 5 magos processzorra? A 2 giga ramra? A 12 megapixeles fényképezőre? Olyan autóra, ami többel megy mint 130?
Ez a fejlődés. Ha neked nem is jön be, attól még halad a világ. És fejlődik. És a Qi-nek is javulni fog a hatásfoka idővel. Mint ahogy a mai dizelautók hatásfoka is sokkal jobb mint 30 éve.
95: Miért trendiség az, ha valaki használja a technikát? pár éve még a wifi hotspot volt trendi, most ez?
Akksi: Bizony egy Nokia 6303 kibirta 5 napig is, nem merült le. De ha elkezdtem rajt netezni, akkor birt 4-5 órát. A mai okostelefonokban lassan 4 magos proci, fullhd kijelző van, 128 giga tár, 5 colos kijelző. Ezt táplálni kell valamiből. Egy laptop sem megy 5 napig, az is lemerül. A tablet is, pedig ott már van hely. Ha ez nem tetszik, vegyél butatelefont, az birja 5 napig. -
revoxis
csendes tag
Kissé Moto Milestone szagú
-
ng0ofy
KORREKTOR
wp8 - olcsó?? Már a rendszerkövetelmény miatt sem lehet igazán gagyifont kiadni wp8ra, örülnénk mi, ha itt lehetne ilyet kapni... De itt biztos drága lesz, merthogy nem afrika, hanem a gazdasági csoda magyarország!
-
sing1ep1ayer
őstag
A kérdés már csak az, hogy szükséged is van-e erre valóban? Mert azt gondolom hogy nem tétel a 110k-s teló mellé, csak tényleg kell-e?
A probléma pedig a rettenetes energiaigény. Én ugyan nem vagyok a fejlesztői team tagja, de józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy itt bizony több energia kell veszendőbe menjen, mint a vezetékes töltésnél. Ugyanez az elektromos autók problémája is. Nagyon klassz, hogy árammal megy, nem szennyezi a környezetet, csak az erőmű teszi azt, ahonnan az áram jön... no meg mivel végesek a forrásaink a megújuló energiát kivéve (amit marhára nem használunk), így nem igazán nyerő olyasmit preferálni, ami jobban pazarolja a készleteket, mint a jelenleg alkalmazott technológia. Én speciel épp ezért nem hogy támogatnám a teljesen elektromos autókat, de még büntetném is a gazdáikat, hacsak nem szélerőműből, napenergiával, vagy hasonló módon töltik a járműveiket.
-
Pixa
aktív tag
Trendiség a köbön!
Ahelyett, hogy rendes akkumulátort pakoltak volna a gyártók a készülékekbe, inkább ilyen marha fontos fejlesztésbe ölték/ölik a pénzt... Csodás! Tényleg milyen jó, hogy a prémium készülékem üzemideje már lassan csak telefonként saroktól sarokig tart, de tudom tölteni vezeték nélkül.
Hát mit ne mondjak egyből felizgultam ettől a fejlesztéstől.Tényleg igaza lesz annak a rétegnek aki azt vallja, hogy a technika fejlődésével szinte minden egyre szarabb lesz!
-
NGA
addikt
válasz
"De ha Te igen, akkor forintosítva mégis mekkora összeget ér ez meg szerinted?"
Megmondom neked: Nekem ez a ficsör, hogy sok helyen tudjam vezeték nélkül tölteni, megér nekem 7000 Ft-ot. Ennyibe kerül a Lumia 820-hoz a Qi hátlap. Ez a telefon árának kb 5-6%-a.
-
NGA
addikt
Elektromos autó: Annak, hogy nem terjed el, több oka is van:
1. A technológia elég drága.
2. Mig egy telefont kb fél óra alatt annyira fel lehet tölteni, hogy 4-5 órát simán birjon, addig az autót nem. Ott órákig kell tölteni, mivel hatalmas az igénybevétel.Qi: [link]
Bármennyire is nem hiszed, ez nagyon terjed, lassan minden mekiben, és hasonló gyorsétkezdében, kávézóban lesz Qi töltő. -
Hennet
aktív tag
Ha valaki esetleg gondolkozik ilyen telefon vételén, pl e-bayről az kérem szóljon, mert benne lennék szívesen egy közös vásárlásba az olcsóbb szállítás miatt, plusz annyira nem értek az e-bayhez ("csak a színájár gyüttem"
).
Egyébként a ragya cifrázza ki a képüket, hogy képtelenek tényleg olcsó telefonokkal előrukkolni itthon...
-
Ati1979
veterán
Pontosan!
Sajnos sokszor jelentkezik az "elszálltam magamtól" című jelenség.
Így van. Senki sem akar veszteni. Csak az a baj, hogy visszaélnek vele. Sokkal többet emelnek mint ami a valódi veszteségük lenne.
Közvetett példa: a merevlemezek ármozgása az utóbbi pár évben.
Ez is ua. mint az embereknél. Elszállnak maguktól. Jön a rengeteg profit 1 vásárló meg nem téma. Csak a sok 1 összeadódik előbb utóbb.Folyamatosan megbízható cég kevés van sajnos. Ha van is inkább Ázsiából. Ott más a mentalítás.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Erről az elektromos autó ugrott be, amit állítólag tölteni lehet kutakon, stb.! Na, abból se lett végül marha nagy elterjedés.
Amíg a Metro helyett is pótlóbusz jár, addig ilyen dolgok igencsak felejtősek! -
sing1ep1ayer
őstag
Semmi újat nem mondtál. Ettől nem lett értékesebb számomra egyik fejlesztés sem. Szerencsére ötévente talán ha egyszer fordul elő, hogy mínusz 18 fokban kelljen felvennem a készüléket, de olyankor kibírom, hogy lekapom a kesztyűt. Telefonból pedig olyat választok, amit nem kell a kávézóban a töltőre dobni, mert minimum addig bírja, amíg hazaérek, annak ellenére hogy napközben rendszeresen beszélek rajta, netezek és még játszom is. Most komolyan: ezekért miért fizetnék? Hogy a kávézóban hallhassam, hogy "Úúú bmeg, a csávó hogy kicsapta a vezeték nélkül töltősét!"?
A jelenleg használt mobilomat két éve vettem (közben volt még pár, de mind eladtam) és az eredeti akksijával megy a mai napig. Olyan még sosem volt hogy lemerüljön nap közben, hiába éhesek az érintős okostelefonok. Csak itthon töltöm, a melóhelyen nem, de ha kell ott is bedughatnám. Konnektor van mindenhol, vagy USB csatlakozó. Persze idővel jobban elterjed majd a vezeték nélküli töltés és valóban kényelmesebb lesz csak úgy lerakni a telefont az adott helyekre akár otthon, akár az irodában, akár a kávézóban, de akkorra már az összes olcsó mobil tudja majd ezt. Most nem fizetnék érte, szerintem totál fölösleges. De ha Te igen, akkor forintosítva mégis mekkora összeget ér ez meg szerinted?
(mod)
@ (#87) AMD Power
Az én kesztyűmben akkor sem tudnád, ha lehet. Mondjuk erre hivatkozva legalább vissza tudja vetetni az ember, ha megunja, mert a kesztyűre vonatkozólag nem ír elő semmit a gyártó. -
NGA
addikt
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
"Én például kesztyűben tapizhatóságért és vezeték nélküli töltésért egy büdös vasat nem fizetnék. A kesztyűm eleve marha nagy, azzal úgysem találnék el semmit, még egy táblagépen sem, szóval ez tök mindegy hogy van vagy nincs. A vezeték nélküli töltéshez pedig a töltőt ugyanúgy be kell dugni egy konnektorba, tehát egy vezeték így is fut majd valahol. Mégis mit ér az a fejlesztés, ami megkímél tőle hogy egy dugót helyezzek a készülékbe, ahelyett hogy csak a közelébe dobnám, cserébe viszont jóval több áramot fogyaszt? Hmmm... azt hiszem én talán egy ezrest adok érte."
Hmmm:
- kesztyű: Ez nem arra van, hogy pl gépeljél kesztyűben a telefonon, hanem arra, hogy pl télen a csörgő telefont fel tudd venni anélkül, hogy levennéd a kesztyűdet mondjuk -18 fokban
- vezeték nélküli töltés: Ez nem az otthoni töltésre találták ki, hanme arra, ha elmész egy kávézóba, ahol van ilyen töltés, akkor csak lerakod az asztalra a telefonod, és miközben kávézol, aközben tölti. Ugye micsoda ficsör? -
Pixa
aktív tag
Az embereknél is így van, ha megfigyeled! Akinek kicsi vagy épp közepes szintű az anyagi helyzete az sokkal jobban figyel oda a másikra, mint a nagy pénzesek. Kivétel persze mindegyik esetben van!
Ugyanilyenek a nagy cégek. Míg az embernél egyéni érdekek vannak csak és relatíve könnyebb rostálni addig a cégek esetében a jogi és pénzbeli érdekek már erősebbek jóval, mint a szimpla emberi egyéni érdekek.Az áremelés erre a legjobb példa! Ma árat emel az ELMŰ, holnap ahhoz, hogy ne legyen hiánya árat emelnek a szállítók, majd a pék, és így lehetne sorolni. Aztán ez az ördögi kör ismét kezdődik elölről! Emel az ELMŰ stb.!
Persze ez csak példa volt.A garanciáztatás viszont már becsületesség kérdése is! Amelyik cég korrekten áll a garanciáztatáshoz az ügyfél centrikus. Amelyik nem, az pénzéhes. Előbbi még drága árakkal is megmaradhat, míg az utóbbi idővel elkopik!
-
Ati1979
veterán
Köszi!
Akkor ez azt jelenti nagyobb cégek, több mindent megengednek maguknak. (ami nem nagy meglepetés valójában), a kisebb feltörekvő kínai cégek, pedig jobban igyekezenek a vásárlók kedvében járni.
A bizalom eléréshez azért idő kell szerintem. A legtöbben még mindig úgy vélekednek, ha itthon van a szervíz (meg az egész ügyintézés) csak az a jó. Beviszi, megcsinálják, visszaadják és minden ok.
-
Pixa
aktív tag
Másik hírnél írtam erről!
-
Ati1979
veterán
Igen csak, jobb ha egy telefont nem Kínából kell rendelni. Ha gond van vele elég problematikus a itthon a garancia ügyintézés.
(#9) lorinser
150 USD-t megér simán. (még úgyis, hogy itthon az 150 EUR.)
Azt hiszem felkötheti a gatyát a Samsung / Sony / Nokia az alsó-közép kategóriában.
-
SuperMario
tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Mert az árkategóriájában nincs más WP-s okosteló, így avval nem lehet.
kcsa: Akkor ezért voltál annyira ismerős. Bár így viszont nem értem a kommentedet, de elnézést, már megijedtem hogy megint jönnek a droidfanok trollkodni. Mondjuk nem kellett sokat várni..
-
sing1ep1ayer
őstag
Látszik mennyire különbözőek az igények. Én például kesztyűben tapizhatóságért és vezeték nélküli töltésért egy büdös vasat nem fizetnék. A kesztyűm eleve marha nagy, azzal úgysem találnék el semmit, még egy táblagépen sem, szóval ez tök mindegy hogy van vagy nincs. A vezeték nélküli töltéshez pedig a töltőt ugyanúgy be kell dugni egy konnektorba, tehát egy vezeték így is fut majd valahol. Mégis mit ér az a fejlesztés, ami megkímél tőle hogy egy dugót helyezzek a készülékbe, ahelyett hogy csak a közelébe dobnám, cserébe viszont jóval több áramot fogyaszt? Hmmm... azt hiszem én talán egy ezrest adok érte.
Nézzük mi van még: formaterv. Ez döntő tényező, de azért 60 lepedőért is találni már bőven vállalható készüléket, emiatt felesleges 150-ig elmenni. 1-2 ezres ide vagy oda még nem kiadás egy szebb készülékért, ennél több már sznobizmus.
Jobb kamera: ez kétségtelenül megérhet akár több tízezret is. Már akinek számít. Én speciel a telefont nem használom maradandó képek megörökítésére, vagy csak ritkán, de megértem, ha valakinek ez fontos.
Végül a napfényben is látható kijelző: ez is rendben van, de maximum 5-10.000 forint lehet az értéke, ha nagyon jószívű akarok lenni. Aki eddig elvolt (még ha bosszankodva is) a gyengébb megjelenítővel, az nem fog erre pénzt kidobni.
Mégegyszer, amivel kezdtem: különbözőek az igények.Az említett dizájnoktól én is rosszul vagyok. Előbbi sosem tetszett, utóbbi pedig fokozatosan vált unalmassá.
-
Azie
őstag
válasz
#42308056 #76 üzenetére
Sztem (nem láttam közv. kutatást) wp-t azok vesznek, akik beleuntak a droidba és nem a játék/menőzés a fő céljuk. (Nem beszélve arról, hogy könyörgöm, hány játékkal játszik egy ember? 1-2-3 (3-5000 Ft na bumm és el van vele fél-1 évig). Tipikus magyar filllérb*szás, hogy azért fikáz le vki egy rendszert, mert a minőségért, más munkájáért esetleg fizetni kell...Ue. lesz BB, annyi, hogy ott csak később lesz (ha lesz egyáltalán) alsó kat. készülék. iOS meg túlárazott EUban. Bár a "normális" országokban szolgáltató/csomag/készülék alapján választanak legtöbben készüléket, nem pedig az ár alapján (ergo a csomaghoz azt választják, ami szimpatikus, mert mind kb ingyen jár hozzá hosszabb hűség esetén minden telefon).
-
törölt tag
Nem arra gondoltam, hogy az instagram lenne a legnagyobb hiány. A baj az, hogy sok népszerű app/játék nincs. Ha meg mégis megjelenik, akkor ahogy te is írtad, fizetősek.
Azért pont az instát írtam, mert a WPcentral is kiemelte abban a listában, amit javítani kéne wp-n az értesítési sáv meg a külön állítható csengési hangerő mellett.
-
Pirosász
aktív tag
Nagyon félreértettetek.
Egy éve WP-s vagyok,és a következő telefonom is WP lesz(valószínű 620).Igazából a Nokia miatt lettem WP-s,mert még mindig jobban megdobban a szívem,ha egy telefon tetején Nokia,vagy Motorola felírat van.(lehet ezért kinevetni)Azt mondom,hogy van egy kis probléma,amitől zeng az összes WP felhasználó (pl.csengőhangerő külön),nyilván eljut az MS-hez.Azt hinné az ember,biztos gyorsan megoldják azt pik-pakk jó is lesz,mert ez nem egy nagy dolog.Aztán......vársz,semmi.....vársz,semmi.Az MS "kit érdekel mit akartok"magatartása bosszantó.Ha átadná az egész fejlesztést a Nokiának 6 hónap múlva rá sem ismernének a saját rendszerükre a kö..ögök.Mert a Nokia átnyálazná a fő felhasználói panaszokat,és cselekedne.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
Nekem pont a formaterv, a kamera, a csempék, a kesztyűs tapizás, a napfényben is látható kijelző, a vezeték nélküli töltés igenis többet ér, mint 2 plusz mag.
- rosszul vagyok a samu/iphone designtól már.
Erősen gondolkodtam még BB-n, de full i5 klón lett szegény küldőre, szóval maradtam a 920nál.
Ha nem kéne a formaterv és a többi (szükséges), akk. ott lesz 60k-ért a nokia 620, vagy most is ott van már a 8S (külföldön pedig a huawei készüléke is jóárasítva)
Am. érdekes, mert egy sgs3-ért nem sok a 150k, egy ativért meg sok? (Már ha csak samunál maradunk)
De szerencsére nem vagyunk egyformák és elhiszem, hogy sokan a szappantartóra izgulnak. Ami nem baj, csak sajnálom őket.
-
Pixa
aktív tag
Erről tudod a kiszabott bírság ugrik be. Bemondja a híradó, hogy ilyen-olyan hatóság mekkora bírságot szabott ki. Engem az jobban érdekelne, hogy mennyi fojt be?!
Az instagramnak is lehet marha sok felhasználója van, de mennyi használja effektíven? Mert szerintem a fele sem! Ennek a 30 milliónak szerintem bőven a fele már az első hónap után nem is foglalkozott vele. Persze lehet le is törölte, ha tudta...
-
Pixa
aktív tag
A reklámra adni kell, ha elakarsz adni valamit!
Egy adott mosópor is mindegyik másiktól jobb. Persze akkor minek kell reklámozni, ha jó? Elvégre a nép viszi a hírét.
Ha egy autó tényleg olyan jó akkor annak is minek reklám? És még lehetne sorolni a termékeket.Példa a hülyeségre a TV2! Bal felső sarokban kiírva a műsor, hogy mikor lesz, aztán jobb alsó sarokban beúszik 5-10 percenként egy színes képpel ugyanannak a műsornak a reklámja...
Szerintem az embereket nagyon hülyének nézik! Ami persze egy bizonyos szemszögből jogos... Elvégre az okos magyar meghallja/meglátja, hogy "AKCIÓ" és máris rohan. Aztán ott vannak a gyűjthető pontok, kuponok amivel nem fog olyan mértékben spórolni sosem, hogy azért annyira megérje rohanni. Ha pénzes vagy leszarod a pontokat, mivel egyre megy mit veszel. Ha csóringer vagy akkor meg nem tudsz annyi mindent vásárolni, hogy annyi pontod/kuponod legyen amennyi megéri.
Többek között az LG is ezt lovagolja meg! Meglátja az agyoniskolázott homo erectus, hogy "jujj ebbe van instagram" és máris az előző telefonja - ami lehet alig fél éves - máris szar lesz és sürgősen eladóvá válik. Lásd apróhirdetések garmada!
-
Azie
őstag
van WP8hoz SDK tudtommal. Ha "bármelyik kocka összedobja egy hétvége alatt", akkor nyilván lesz ilyen. És ha ez tényleg akkora egetverő feature, hogy 90% felhasználónak must have, akkor igen jól jár majd a készítő. (De gyanítom, az userek kb 90/-ának nem hogy nem must have, de nagyívben lesz*rja a csengőhang szerkesztőt, vagy online youtube-ról van szerkesztő, amivel csúszkával amp-pal mindennel kivágod bármelyik videóból amit akarsz).
Csengetés hangerő - bosszantó, de azért túl lehet élni szerintem.
Stílusos ábrázolás - már 7.5-ön is volt rá app, hogy háttérképet adj a csempéknek, ha nem tévedek nagyot. -
Glenda
addikt
válasz
A két programozó egy hétvégés pont annyira hülyeség, hogy simán lehet a többit is az miatt annak venni.
-
negyedes
addikt
válasz
konkretan nekem is erv van a mondandom mogott, sajat tapasztalat es meg sok mas baratome, de ez nem ide tartozik.
de pattogtok annyit ezen a hangeron szabalyozasn meg a eq nelkulisegen, jo zenet amugysem eq-unk szarral.... gondolom windowson is kiakaszt hogy nincs.
NINCS egyik sem es kesz ha nem tetszik vegyen droidot.iost.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Nem vagyok Apple reklámember, de annyit odabiggyesztenék a margóra, hogy még az iPhone is olykor jobb választás.
-
sing1ep1ayer
őstag
OK, vettem, köszi a szájbarágást! Frappáns volt.
Mindenesetre droidnál legalább van valami, ami az erősebb hardverrel szerelt készülékek megvásárlása mellett szól. WP-nél nem értem miért kell mondjuk egy 150k-s telefon valakinek, ha elvileg 60-ért ugyanazt az élményt megkapod. Azért egy jobb formaterv meg kamera nem ér ennyit.
(mod)
@ (#59) negyedes
Nem értem ez miért lenne trollkodás tőle? Mert Veled ellentétben érveket és tényeket írt le? -
Pixa
aktív tag
Mutass legyél olyan kedves egy olyan operációs rendszert, akár mobil akár számítógép esetében amelyik nem szenved valami hibával?
Mindegyik rendszernek megvan a maga problémája aminek ellenére szereti egy réteg.A Blackberry sem vált nagyon dolgokat, de ettől még nem lesznek hülyék!
-
Hmm a nokia 620 megfelelő vetélytársát látom benne. ,önmagában nagyon tetszik a készülék,
-
Pirosász
aktív tag
Az a baj a WP-vel,hogy ezt a wifi lezárt kijelzős felhasználói problémát is villámgyorsan lereagálták,1-2 év alatt,és már itt is van
.És még köszönjük meg az MS-nek hogy milyen csupaszív.Szólni kéne nekik,hogy itt nem ők a piacvezetők,ez mobil op. rendszer.Sok apró pici hiányosság.Csengetés hangerő külön,hogy a zeneszámba bele tudjak nyúlni a lejátszási sávban,stb...sok apróság,amit két 20 éves kocka egy hétvége alatt megcsinálna.Nem értek hozzá,de nem hiszem hogy rendszer tatarozást,teljes átalakítást igényelnének ezek az apróságok.Pl.csempestílus,amit az időjárás alkalmazás készítők meg tudnak csinálni?Klasszikus metro,ill.kicsit stílusosabb ábrázolás közt választhatsz.Egyszerűen megvalósítható dolgok ezek,nem nagy igények,amikről nyilván tud az MS,de nehogymár a felhasználó mondja meg mit csináljunk.Mi vagyunk a királyok!
-
kcsa
veterán
-
Pixa
aktív tag
"Az Instagram alapja egy mobiltelefonra telepíthető alkalmazás, amivel a mobilon készített fényképeket jópofa (művészi hatású) szűrőkkel lehet ellátni.
A legtöbb embernek valószínűleg ez a legizgalmasabb: a leghétköznapibb fényképet is pár mozdulattal olyanná lehet varázsolni, mintha profi fotós készítette volna. Legalább is majdnem."Szerintem egy olyan dolog ami a mobilozók igen csekély részét érdeklik. Maximum tesztelik aztán kuka!
Értelmes ember számítógépen korrigálja a képeit valami normális programmal, nem egy mobile app-al ami...[ Módosította: eszterencs ]
-
Pixa
aktív tag
válasz
blade zte #46 üzenetére
Jópofa a kérdésed! De megválaszolom!
Azok fognak fizetni akik igénybe veszik az adott alkalmazást. Nyilvánvalóan, ha neked vagy épp Pákónak Afrikában nem kell valamilyen alkalmazás akkor nem fogtok fizetni érte. Elvégre a legjobb tudásom szerint egyetlen nemzetközi egyezmény se kényszeríti egyikőtöket sem ilyen megmozdulásra!A Google Maps-hoz, hogy rendesen menjen adatforgalom kell nemde? Dede! A Nokia gyári Nokia Drive programja a GPS-el INGYEN elnavigál. Egyedül az akksit fogja zabálni a kijelző, de nem az egyenleged látja kárát. Egyedül addig mondhatni fizetősnek amíg letöltöd az adott térképet. Viszont ezt megteheted pl. egy plázában is WiFi-vel bármelyik Telenor vagy T-Pont mellett, mivel ott simán elérhető ingyen net.
Amúgy jobb alkalmazások amiket érdemes megvenni az androidon sincs ingyen! Különben nem lehetne belefutni warez oldalakon...
-
Azie
őstag
válasz
#42308056 #40 üzenetére
Privátban valaki elmagyarázhatná / meggyőzhetne róla, hogy miért is kéne, hogy hiányozzon az instagram.
Miért jó, hogy effektelhetem és feltehetem a képeket valahova? Van csomó beépített ingyenes effektes app, megosztani meg ált. fb-n oszt képet az ember (legalábbis én). Vagy van valami extra, amit instagram tud? o.O
-
blade zte
őstag
Éés a többi appért fizetni ki fog wp8-on? Afrikában?
Google mapsen már lehet menteni egyes részeit a térképnek. És egyes letöltött gps appok jobbak is, mint az alap(androidon). Nameg ingyen is van sok abból is.
Elöbbi hozzászólásokról annyit, hogy nem gond egyáltalán, ha valamiböl több/ingyen is van. Most nem lesz jobb egy app, ha nincs belöle 100. Ami kézre áll, azt használod. Nem feltételezem amelett azt sem, hogy pl mindenki csempét szeret használni.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #37 üzenetére
Szájbarágósan:
WP hardverigénye: 2 mag
Droidé: a csillagos ég sem lenne elég (na jó, az talán)=habár teljesítményben azonosak, gördülékenységben jobb is WP, mégis hardveresen kisebb az igénye.
-
bajaki
őstag
Nem is rossz ez a telefon.
Ha jól beárazzák valóban nagy sikere lehet.
-
Pixa
aktív tag
Szubjektív, általánosított véleményt írtam! Lebonthattam volna korosztályra, nemekre, stb., de az teljesen felesleges dolog lett volna. Ezért írtam, hogy röviden, szubjektíven! (Ha nem tűnt fel...)
A WP esetében IS a függetlenítés, stb.-re utaltam. Evidens, hogy alaphangon egyik mobil OS-hez sem kell nagy tudás mivel tapizni kell és csókolom.
Írhattam volna persze azt is, hogy a WP nagy előnye a normális, ingyenes GPS, míg a droidnak csak a Play Áruházon belüli pár dolog alaphangon. De ennyire nem óhajtottam belecsöpögni a dolgokba.
-
Azie
őstag
sztem meg: WP: gyors, készen adott, kis hw igény, amit igérnek az működik is rajta (abból a kevés appból). Droid: akadós, mókolós, túlméretezett hardver igény, vagy megy rajta amit akarsz, vagy nem (de ha nem akkor újra próbálkozhatsz még 1000 appal)
WPhez milyen tudás kell?
) És Droidhoz?
) Ne vicceljünk. Minimális google-használattal egy levágott fejű mirelitcsirke is megold bármit amit akar (átlag felhasználói igények), nyilván mint minden IT cuccnál, komoly mókoláshoz többet kell olvasni.
-
Pixa
aktív tag
Akkor röviden!
WP = Bombabiztos mobil operációs rendszer zártan ahol a user csak fix dolgokkal tud gazdálkodni/garázdálkodni.
Egyéb különösebb módosításokhoz igencsak erős tudás kell!Android = Stabil mobil operációs rendszer amiben a user kénye-kedve szerint ott módosítgat ahol óhajt.
Tudást ez is igényel, de nem zárt a rendszer és ezáltal nem kell lexikális tudás, hogyha az ember kiakarja élni a dolgait.Szubjektíven, röviden!
-
lorinser
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Én a WP-ből "hiányolom" a laggolást és azt is, hogy nincsen 18 féle elemlámpa app. Persze vannak a WP-nek (is) hiányosságai de ezek szerintem nem olyan horderejűek amin egy átlag felhasználó (és hát azért ebből van több) olyan nagyon fennakadna.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Főleg magban... Másban nem igazán.
Am. semmi értelme almát barackkal hasonlítgatni.
Fail troll is fail. -
lorinser
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Hát WP-re nincsen annyi fingós app az igaz.
-
Hina
aktív tag
Nekem is tetszik. A fehér néz ki jól.
-
Pixa
aktív tag
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Most mé?' Gettómilliomos után szabadon Africa Phone...
-
Pixa
aktív tag
válasz
SuperMario #11 üzenetére
Userfüggő!
Ha pörögni akar WP, ha okoskodni akkor droid, ha sznobosan virulni akkor iOS. Teszt ide nem kell, hiszen a felhasználói réteg úgyis a szép/menő/jobbmintatijedwazze/stb. alapon veszi a készülékét. Amit persze lehet két héten belül el is ad...
Tesztek alapján nem a túlnyomó többség vásárol! Ha ez így lenne akkor kevesebb hülye lenne az utakon.. -
Valentino K.
senior tag
Nigga edition!
-
callmeakos
veterán
Pont egy ilyenre van ott szükség.....
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
SuperMario #11 üzenetére
Mégis miért droiddal kellene összehasonlítani? A sebességen kívül a WP mindenben alulmaradna, rengeteg még a hiányossága. Nem a szintetikus tesztek számítanak, hanem az hogy mit tud a rendszer. Ettől persze ez még egy szép és jó telefon.
-
kcsa
veterán
válasz
SuperMario #11 üzenetére
Sikerült megtalálnod az egyik ős-wp felhasználót. Üdvözöllek
-
HuMarc
veterán
Szép, de valahogy mégsem tetszik
Nem tudom, miért.
-
SuperMario
tag
Megint kezdődik a hülyeség..
1, ez nem droid.
2, a fél giga RAMon a rendszer tökéletesen fut, lásd 1-es pont. Jelenleg maximum egy-két alkalmazás van, ami nem indul el ennyin.
3, Afrikának csinálták, nem a SGSIII ellenfelének.
4, $150-ért - de még a duplájáért is - bőven jó.
(5, mielőtt valaki nekiáll hisztizni; bluetooth VAN)Egy tesztet én is megnéznék belőle, főleg egy árban megegyező Droid ellen.
-
lorinser
senior tag
Ezt a lock screen-t de hiányolom a 7.8-ból... Remélem egyszer megkapjuk mert nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne.
-
Pixa
aktív tag
Kézben jópofa:
Kékben érdekes:
Feketében viszont eltudnám képzelni mindennapos használatra:
-
Márkosz
tag
Ha olcsó lesz, akkor siker is lehet Afrikában belőle!
-
kcsa
veterán
Lesz még itt eastern europe edition 128 rammal és egygigás háttértárral
-
Pixa
aktív tag
Jó áron értékesítve még Európában is lenne helye a piacon! Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest