Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sing1ep1ayer

őstag

válasz Azie #71 üzenetére

Látszik mennyire különbözőek az igények. Én például kesztyűben tapizhatóságért és vezeték nélküli töltésért egy büdös vasat nem fizetnék. A kesztyűm eleve marha nagy, azzal úgysem találnék el semmit, még egy táblagépen sem, szóval ez tök mindegy hogy van vagy nincs. A vezeték nélküli töltéshez pedig a töltőt ugyanúgy be kell dugni egy konnektorba, tehát egy vezeték így is fut majd valahol. Mégis mit ér az a fejlesztés, ami megkímél tőle hogy egy dugót helyezzek a készülékbe, ahelyett hogy csak a közelébe dobnám, cserébe viszont jóval több áramot fogyaszt? Hmmm... azt hiszem én talán egy ezrest adok érte.
    Nézzük mi van még: formaterv. Ez döntő tényező, de azért 60 lepedőért is találni már bőven vállalható készüléket, emiatt felesleges 150-ig elmenni. 1-2 ezres ide vagy oda még nem kiadás egy szebb készülékért, ennél több már sznobizmus.
    Jobb kamera: ez kétségtelenül megérhet akár több tízezret is. Már akinek számít. Én speciel a telefont nem használom maradandó képek megörökítésére, vagy csak ritkán, de megértem, ha valakinek ez fontos.
    Végül a napfényben is látható kijelző: ez is rendben van, de maximum 5-10.000 forint lehet az értéke, ha nagyon jószívű akarok lenni. Aki eddig elvolt (még ha bosszankodva is) a gyengébb megjelenítővel, az nem fog erre pénzt kidobni.
    Mégegyszer, amivel kezdtem: különbözőek az igények.

Az említett dizájnoktól én is rosszul vagyok. Előbbi sosem tetszett, utóbbi pedig fokozatosan vált unalmassá.

• Pixa

aktív tag

válasz Azie #64 üzenetére

A reklámra adni kell, ha elakarsz adni valamit!
    Egy adott mosópor is mindegyik másiktól jobb. Persze akkor minek kell reklámozni, ha jó? Elvégre a nép viszi a hírét.
    Ha egy autó tényleg olyan jó akkor annak is minek reklám? És még lehetne sorolni a termékeket.

Példa a hülyeségre a TV2! Bal felső sarokban kiírva a műsor, hogy mikor lesz, aztán jobb alsó sarokban beúszik 5-10 percenként egy színes képpel ugyanannak a műsornak a reklámja... :U

Szerintem az embereket nagyon hülyének nézik! Ami persze egy bizonyos szemszögből jogos... Elvégre az okos magyar meghallja/meglátja, hogy "AKCIÓ" és máris rohan. Aztán ott vannak a gyűjthető pontok, kuponok amivel nem fog olyan mértékben spórolni sosem, hogy azért annyira megérje rohanni. Ha pénzes vagy leszarod a pontokat, mivel egyre megy mit veszel. Ha csóringer vagy akkor meg nem tudsz annyi mindent vásárolni, hogy annyi pontod/kuponod legyen amennyi megéri.

Többek között az LG is ezt lovagolja meg! Meglátja az agyoniskolázott homo erectus, hogy "jujj ebbe van instagram" és máris az előző telefonja - ami lehet alig fél éves - máris szar lesz és sürgősen eladóvá válik. Lásd apróhirdetések garmada! :)

• sing1ep1ayer

őstag

válasz Azie #44 üzenetére

OK, vettem, köszi a szájbarágást! Frappáns volt. ;)

Mindenesetre droidnál legalább van valami, ami az erősebb hardverrel szerelt készülékek megvásárlása mellett szól. WP-nél nem értem miért kell mondjuk egy 150k-s telefon valakinek, ha elvileg 60-ért ugyanazt az élményt megkapod. Azért egy jobb formaterv meg kamera nem ér ennyit.

(mod)
    @ (#59) negyedes
    Nem értem ez miért lenne trollkodás tőle? Mert Veled ellentétben érveket és tényeket írt le?

• Pixa

aktív tag

válasz Azie #36 üzenetére

Szubjektív, általánosított véleményt írtam! Lebonthattam volna korosztályra, nemekre, stb., de az teljesen felesleges dolog lett volna. Ezért írtam, hogy röviden, szubjektíven! (Ha nem tűnt fel...)

A WP esetében IS a függetlenítés, stb.-re utaltam. Evidens, hogy alaphangon egyik mobil OS-hez sem kell nagy tudás mivel tapizni kell és csókolom.

Írhattam volna persze azt is, hogy a WP nagy előnye a normális, ingyenes GPS, míg a droidnak csak a Play Áruházon belüli pár dolog alaphangon. De ennyire nem óhajtottam belecsöpögni a dolgokba. :)

• sing1ep1ayer

őstag

válasz Azie #28 üzenetére

Milyen magban? :F Ez valami nagyon okos beszólás, amit csak én nem értek?

• lorinser

senior tag

válasz Azie #25 üzenetére

Igaz, nem részleteztem mit hiányolok. Én a WP8-ast szeretném ahol pl. megjelenik az akku töltöttség és ki lehet kirakni időjárás előrejelzést is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés