Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Semmi újat nem mondtál. Ettől nem lett értékesebb számomra egyik fejlesztés sem. Szerencsére ötévente talán ha egyszer fordul elő, hogy mínusz 18 fokban kelljen felvennem a készüléket, de olyankor kibírom, hogy lekapom a kesztyűt. Telefonból pedig olyat választok, amit nem kell a kávézóban a töltőre dobni, mert minimum addig bírja, amíg hazaérek, annak ellenére hogy napközben rendszeresen beszélek rajta, netezek és még játszom is. Most komolyan: ezekért miért fizetnék? Hogy a kávézóban hallhassam, hogy "Úúú bmeg, a csávó hogy kicsapta a vezeték nélkül töltősét!"?
A jelenleg használt mobilomat két éve vettem (közben volt még pár, de mind eladtam) és az eredeti akksijával megy a mai napig. Olyan még sosem volt hogy lemerüljön nap közben, hiába éhesek az érintős okostelefonok. Csak itthon töltöm, a melóhelyen nem, de ha kell ott is bedughatnám. Konnektor van mindenhol, vagy USB csatlakozó. Persze idővel jobban elterjed majd a vezeték nélküli töltés és valóban kényelmesebb lesz csak úgy lerakni a telefont az adott helyekre akár otthon, akár az irodában, akár a kávézóban, de akkorra már az összes olcsó mobil tudja majd ezt. Most nem fizetnék érte, szerintem totál fölösleges. De ha Te igen, akkor forintosítva mégis mekkora összeget ér ez meg szerinted?(mod)
@ (#87) AMD Power
Az én kesztyűmben akkor sem tudnád, ha lehet. Mondjuk erre hivatkozva legalább vissza tudja vetetni az ember, ha megunja, mert a kesztyűre vonatkozólag nem ír elő semmit a gyártó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Jövedelem
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A jelenleg használt mobilomat két éve vettem (közben volt még pár, de mind eladtam) és az eredeti akksijával megy a mai napig. Olyan még sosem volt hogy lemerüljön nap közben, hiába éhesek az érintős okostelefonok. Csak itthon töltöm, a melóhelyen nem, de ha kell ott is bedughatnám. Konnektor van mindenhol, vagy USB csatlakozó. Persze idővel jobban elterjed majd a vezeték nélküli töltés és valóban kényelmesebb lesz csak úgy lerakni a telefont az adott helyekre akár otthon, akár az irodában, akár a kávézóban, de akkorra már az összes olcsó mobil tudja majd ezt. Most nem fizetnék érte, szerintem totál fölösleges. De ha Te igen, akkor forintosítva mégis mekkora összeget ér ez meg szerinted?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)