- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
Trendiség a köbön!
Ahelyett, hogy rendes akkumulátort pakoltak volna a gyártók a készülékekbe, inkább ilyen marha fontos fejlesztésbe ölték/ölik a pénzt... Csodás! Tényleg milyen jó, hogy a prémium készülékem üzemideje már lassan csak telefonként saroktól sarokig tart, de tudom tölteni vezeték nélkül.
Hát mit ne mondjak egyből felizgultam ettől a fejlesztéstől.Tényleg igaza lesz annak a rétegnek aki azt vallja, hogy a technika fejlődésével szinte minden egyre szarabb lesz!
-
Pixa
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #89 üzenetére
Erről az elektromos autó ugrott be, amit állítólag tölteni lehet kutakon, stb.! Na, abból se lett végül marha nagy elterjedés.
Amíg a Metro helyett is pótlóbusz jár, addig ilyen dolgok igencsak felejtősek! -
Pixa
aktív tag
Az embereknél is így van, ha megfigyeled! Akinek kicsi vagy épp közepes szintű az anyagi helyzete az sokkal jobban figyel oda a másikra, mint a nagy pénzesek. Kivétel persze mindegyik esetben van!
Ugyanilyenek a nagy cégek. Míg az embernél egyéni érdekek vannak csak és relatíve könnyebb rostálni addig a cégek esetében a jogi és pénzbeli érdekek már erősebbek jóval, mint a szimpla emberi egyéni érdekek.Az áremelés erre a legjobb példa! Ma árat emel az ELMŰ, holnap ahhoz, hogy ne legyen hiánya árat emelnek a szállítók, majd a pék, és így lehetne sorolni. Aztán ez az ördögi kör ismét kezdődik elölről! Emel az ELMŰ stb.!
Persze ez csak példa volt.A garanciáztatás viszont már becsületesség kérdése is! Amelyik cég korrekten áll a garanciáztatáshoz az ügyfél centrikus. Amelyik nem, az pénzéhes. Előbbi még drága árakkal is megmaradhat, míg az utóbbi idővel elkopik!
-
Pixa
aktív tag
Másik hírnél írtam erről!
-
Pixa
aktív tag
Erről tudod a kiszabott bírság ugrik be. Bemondja a híradó, hogy ilyen-olyan hatóság mekkora bírságot szabott ki. Engem az jobban érdekelne, hogy mennyi fojt be?!
Az instagramnak is lehet marha sok felhasználója van, de mennyi használja effektíven? Mert szerintem a fele sem! Ennek a 30 milliónak szerintem bőven a fele már az első hónap után nem is foglalkozott vele. Persze lehet le is törölte, ha tudta...
-
Pixa
aktív tag
A reklámra adni kell, ha elakarsz adni valamit!
Egy adott mosópor is mindegyik másiktól jobb. Persze akkor minek kell reklámozni, ha jó? Elvégre a nép viszi a hírét.
Ha egy autó tényleg olyan jó akkor annak is minek reklám? És még lehetne sorolni a termékeket.Példa a hülyeségre a TV2! Bal felső sarokban kiírva a műsor, hogy mikor lesz, aztán jobb alsó sarokban beúszik 5-10 percenként egy színes képpel ugyanannak a műsornak a reklámja...
Szerintem az embereket nagyon hülyének nézik! Ami persze egy bizonyos szemszögből jogos... Elvégre az okos magyar meghallja/meglátja, hogy "AKCIÓ" és máris rohan. Aztán ott vannak a gyűjthető pontok, kuponok amivel nem fog olyan mértékben spórolni sosem, hogy azért annyira megérje rohanni. Ha pénzes vagy leszarod a pontokat, mivel egyre megy mit veszel. Ha csóringer vagy akkor meg nem tudsz annyi mindent vásárolni, hogy annyi pontod/kuponod legyen amennyi megéri.
Többek között az LG is ezt lovagolja meg! Meglátja az agyoniskolázott homo erectus, hogy "jujj ebbe van instagram" és máris az előző telefonja - ami lehet alig fél éves - máris szar lesz és sürgősen eladóvá válik. Lásd apróhirdetések garmada!
-
Pixa
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
Nem vagyok Apple reklámember, de annyit odabiggyesztenék a margóra, hogy még az iPhone is olykor jobb választás.
-
Pixa
aktív tag
Mutass legyél olyan kedves egy olyan operációs rendszert, akár mobil akár számítógép esetében amelyik nem szenved valami hibával?
Mindegyik rendszernek megvan a maga problémája aminek ellenére szereti egy réteg.A Blackberry sem vált nagyon dolgokat, de ettől még nem lesznek hülyék!
-
Pixa
aktív tag
"Az Instagram alapja egy mobiltelefonra telepíthető alkalmazás, amivel a mobilon készített fényképeket jópofa (művészi hatású) szűrőkkel lehet ellátni.
A legtöbb embernek valószínűleg ez a legizgalmasabb: a leghétköznapibb fényképet is pár mozdulattal olyanná lehet varázsolni, mintha profi fotós készítette volna. Legalább is majdnem."Szerintem egy olyan dolog ami a mobilozók igen csekély részét érdeklik. Maximum tesztelik aztán kuka!
Értelmes ember számítógépen korrigálja a képeit valami normális programmal, nem egy mobile app-al ami...[ Módosította: eszterencs ]
-
Pixa
aktív tag
válasz
blade zte #46 üzenetére
Jópofa a kérdésed! De megválaszolom!
Azok fognak fizetni akik igénybe veszik az adott alkalmazást. Nyilvánvalóan, ha neked vagy épp Pákónak Afrikában nem kell valamilyen alkalmazás akkor nem fogtok fizetni érte. Elvégre a legjobb tudásom szerint egyetlen nemzetközi egyezmény se kényszeríti egyikőtöket sem ilyen megmozdulásra!A Google Maps-hoz, hogy rendesen menjen adatforgalom kell nemde? Dede! A Nokia gyári Nokia Drive programja a GPS-el INGYEN elnavigál. Egyedül az akksit fogja zabálni a kijelző, de nem az egyenleged látja kárát. Egyedül addig mondhatni fizetősnek amíg letöltöd az adott térképet. Viszont ezt megteheted pl. egy plázában is WiFi-vel bármelyik Telenor vagy T-Pont mellett, mivel ott simán elérhető ingyen net.
Amúgy jobb alkalmazások amiket érdemes megvenni az androidon sincs ingyen! Különben nem lehetne belefutni warez oldalakon...
-
Pixa
aktív tag
Szubjektív, általánosított véleményt írtam! Lebonthattam volna korosztályra, nemekre, stb., de az teljesen felesleges dolog lett volna. Ezért írtam, hogy röviden, szubjektíven! (Ha nem tűnt fel...)
A WP esetében IS a függetlenítés, stb.-re utaltam. Evidens, hogy alaphangon egyik mobil OS-hez sem kell nagy tudás mivel tapizni kell és csókolom.
Írhattam volna persze azt is, hogy a WP nagy előnye a normális, ingyenes GPS, míg a droidnak csak a Play Áruházon belüli pár dolog alaphangon. De ennyire nem óhajtottam belecsöpögni a dolgokba.
-
Pixa
aktív tag
Akkor röviden!
WP = Bombabiztos mobil operációs rendszer zártan ahol a user csak fix dolgokkal tud gazdálkodni/garázdálkodni.
Egyéb különösebb módosításokhoz igencsak erős tudás kell!Android = Stabil mobil operációs rendszer amiben a user kénye-kedve szerint ott módosítgat ahol óhajt.
Tudást ez is igényel, de nem zárt a rendszer és ezáltal nem kell lexikális tudás, hogyha az ember kiakarja élni a dolgait.Szubjektíven, röviden!
-
Pixa
aktív tag
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Most mé?' Gettómilliomos után szabadon Africa Phone...
-
Pixa
aktív tag
válasz
SuperMario #11 üzenetére
Userfüggő!
Ha pörögni akar WP, ha okoskodni akkor droid, ha sznobosan virulni akkor iOS. Teszt ide nem kell, hiszen a felhasználói réteg úgyis a szép/menő/jobbmintatijedwazze/stb. alapon veszi a készülékét. Amit persze lehet két héten belül el is ad...
Tesztek alapján nem a túlnyomó többség vásárol! Ha ez így lenne akkor kevesebb hülye lenne az utakon.. -
Pixa
aktív tag
Kézben jópofa:
Kékben érdekes:
Feketében viszont eltudnám képzelni mindennapos használatra:
-
Pixa
aktív tag
Jó áron értékesítve még Európában is lenne helye a piacon! Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest