- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #96 üzenetére
Igen, a légrés miatt az. De ha már bringával járok, ennyit hadd "ártsak" a környezetnek, hogy töltöm a telómat.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #89 üzenetére
Forintosítva? Az SGS3 áráért, ami a tárgyaltak közül semmit nem tud, ingyen kapom meg azzal, hogy nem a szappantartót választottam, hanem a felsorolt fícsöröket és a másik gyártót.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #89 üzenetére
"Telefonból pedig olyat választok, amit nem kell a kávézóban a töltőre dobni, mert minimum addig bírja, amíg hazaérek, annak ellenére hogy napközben rendszeresen beszélek rajta, netezek és még játszom is."
Ez melyik készülék lenne? o.O
-
Azie
őstag
válasz
#42308056 #76 üzenetére
Sztem (nem láttam közv. kutatást) wp-t azok vesznek, akik beleuntak a droidba és nem a játék/menőzés a fő céljuk. (Nem beszélve arról, hogy könyörgöm, hány játékkal játszik egy ember? 1-2-3 (3-5000 Ft na bumm és el van vele fél-1 évig). Tipikus magyar filllérb*szás, hogy azért fikáz le vki egy rendszert, mert a minőségért, más munkájáért esetleg fizetni kell...Ue. lesz BB, annyi, hogy ott csak később lesz (ha lesz egyáltalán) alsó kat. készülék. iOS meg túlárazott EUban. Bár a "normális" országokban szolgáltató/csomag/készülék alapján választanak legtöbben készüléket, nem pedig az ár alapján (ergo a csomaghoz azt választják, ami szimpatikus, mert mind kb ingyen jár hozzá hosszabb hűség esetén minden telefon).
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
Nekem pont a formaterv, a kamera, a csempék, a kesztyűs tapizás, a napfényben is látható kijelző, a vezeték nélküli töltés igenis többet ér, mint 2 plusz mag.
- rosszul vagyok a samu/iphone designtól már.
Erősen gondolkodtam még BB-n, de full i5 klón lett szegény küldőre, szóval maradtam a 920nál.
Ha nem kéne a formaterv és a többi (szükséges), akk. ott lesz 60k-ért a nokia 620, vagy most is ott van már a 8S (külföldön pedig a huawei készüléke is jóárasítva)
Am. érdekes, mert egy sgs3-ért nem sok a 150k, egy ativért meg sok? (Már ha csak samunál maradunk)
De szerencsére nem vagyunk egyformák és elhiszem, hogy sokan a szappantartóra izgulnak. Ami nem baj, csak sajnálom őket.
-
Azie
őstag
van WP8hoz SDK tudtommal. Ha "bármelyik kocka összedobja egy hétvége alatt", akkor nyilván lesz ilyen. És ha ez tényleg akkora egetverő feature, hogy 90% felhasználónak must have, akkor igen jól jár majd a készítő. (De gyanítom, az userek kb 90/-ának nem hogy nem must have, de nagyívben lesz*rja a csengőhang szerkesztőt, vagy online youtube-ról van szerkesztő, amivel csúszkával amp-pal mindennel kivágod bármelyik videóból amit akarsz).
Csengetés hangerő - bosszantó, de azért túl lehet élni szerintem.
Stílusos ábrázolás - már 7.5-ön is volt rá app, hogy háttérképet adj a csempéknek, ha nem tévedek nagyot. -
Azie
őstag
válasz
#42308056 #40 üzenetére
Privátban valaki elmagyarázhatná / meggyőzhetne róla, hogy miért is kéne, hogy hiányozzon az instagram.
Miért jó, hogy effektelhetem és feltehetem a képeket valahova? Van csomó beépített ingyenes effektes app, megosztani meg ált. fb-n oszt képet az ember (legalábbis én). Vagy van valami extra, amit instagram tud? o.O
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #37 üzenetére
Szájbarágósan:
WP hardverigénye: 2 mag
Droidé: a csillagos ég sem lenne elég (na jó, az talán)=habár teljesítményben azonosak, gördülékenységben jobb is WP, mégis hardveresen kisebb az igénye.
-
Azie
őstag
sztem meg: WP: gyors, készen adott, kis hw igény, amit igérnek az működik is rajta (abból a kevés appból). Droid: akadós, mókolós, túlméretezett hardver igény, vagy megy rajta amit akarsz, vagy nem (de ha nem akkor újra próbálkozhatsz még 1000 appal)
WPhez milyen tudás kell?
) És Droidhoz?
) Ne vicceljünk. Minimális google-használattal egy levágott fejű mirelitcsirke is megold bármit amit akar (átlag felhasználói igények), nyilván mint minden IT cuccnál, komoly mókoláshoz többet kell olvasni.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Főleg magban... Másban nem igazán.
Am. semmi értelme almát barackkal hasonlítgatni.
Fail troll is fail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest