Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #96 üzenetére
Igen, a légrés miatt az. De ha már bringával járok, ennyit hadd "ártsak" a környezetnek, hogy töltöm a telómat.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #89 üzenetére
Forintosítva? Az SGS3 áráért, ami a tárgyaltak közül semmit nem tud, ingyen kapom meg azzal, hogy nem a szappantartót választottam, hanem a felsorolt fícsöröket és a másik gyártót.
-
Azie
őstag
válasz
"Telefonból pedig olyat választok, amit nem kell a kávézóban a töltőre dobni, mert minimum addig bírja, amíg hazaérek, annak ellenére hogy napközben rendszeresen beszélek rajta, netezek és még játszom is."
Ez melyik készülék lenne? o.O
-
NGA
addikt
válasz
sing1ep1ayer #96 üzenetére
Szükség van a retina kijelzőre mobilon? Az 5 magos processzorra? A 2 giga ramra? A 12 megapixeles fényképezőre? Olyan autóra, ami többel megy mint 130?
Ez a fejlődés. Ha neked nem is jön be, attól még halad a világ. És fejlődik. És a Qi-nek is javulni fog a hatásfoka idővel. Mint ahogy a mai dizelautók hatásfoka is sokkal jobb mint 30 éve.
95: Miért trendiség az, ha valaki használja a technikát? pár éve még a wifi hotspot volt trendi, most ez?
Akksi: Bizony egy Nokia 6303 kibirta 5 napig is, nem merült le. De ha elkezdtem rajt netezni, akkor birt 4-5 órát. A mai okostelefonokban lassan 4 magos proci, fullhd kijelző van, 128 giga tár, 5 colos kijelző. Ezt táplálni kell valamiből. Egy laptop sem megy 5 napig, az is lemerül. A tablet is, pedig ott már van hely. Ha ez nem tetszik, vegyél butatelefont, az birja 5 napig. -
NGA
addikt
válasz
"De ha Te igen, akkor forintosítva mégis mekkora összeget ér ez meg szerinted?"
Megmondom neked: Nekem ez a ficsör, hogy sok helyen tudjam vezeték nélkül tölteni, megér nekem 7000 Ft-ot. Ennyibe kerül a Lumia 820-hoz a Qi hátlap. Ez a telefon árának kb 5-6%-a.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Erről az elektromos autó ugrott be, amit állítólag tölteni lehet kutakon, stb.! Na, abból se lett végül marha nagy elterjedés.
Amíg a Metro helyett is pótlóbusz jár, addig ilyen dolgok igencsak felejtősek! -
NGA
addikt
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
"Én például kesztyűben tapizhatóságért és vezeték nélküli töltésért egy büdös vasat nem fizetnék. A kesztyűm eleve marha nagy, azzal úgysem találnék el semmit, még egy táblagépen sem, szóval ez tök mindegy hogy van vagy nincs. A vezeték nélküli töltéshez pedig a töltőt ugyanúgy be kell dugni egy konnektorba, tehát egy vezeték így is fut majd valahol. Mégis mit ér az a fejlesztés, ami megkímél tőle hogy egy dugót helyezzek a készülékbe, ahelyett hogy csak a közelébe dobnám, cserébe viszont jóval több áramot fogyaszt? Hmmm... azt hiszem én talán egy ezrest adok érte."
Hmmm:
- kesztyű: Ez nem arra van, hogy pl gépeljél kesztyűben a telefonon, hanem arra, hogy pl télen a csörgő telefont fel tudd venni anélkül, hogy levennéd a kesztyűdet mondjuk -18 fokban
- vezeték nélküli töltés: Ez nem az otthoni töltésre találták ki, hanme arra, ha elmész egy kávézóba, ahol van ilyen töltés, akkor csak lerakod az asztalra a telefonod, és miközben kávézol, aközben tölti. Ugye micsoda ficsör? -
SuperMario
tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Mert az árkategóriájában nincs más WP-s okosteló, így avval nem lehet.
kcsa: Akkor ezért voltál annyira ismerős. Bár így viszont nem értem a kommentedet, de elnézést, már megijedtem hogy megint jönnek a droidfanok trollkodni. Mondjuk nem kellett sokat várni..
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
Nekem pont a formaterv, a kamera, a csempék, a kesztyűs tapizás, a napfényben is látható kijelző, a vezeték nélküli töltés igenis többet ér, mint 2 plusz mag.
- rosszul vagyok a samu/iphone designtól már.
Erősen gondolkodtam még BB-n, de full i5 klón lett szegény küldőre, szóval maradtam a 920nál.
Ha nem kéne a formaterv és a többi (szükséges), akk. ott lesz 60k-ért a nokia 620, vagy most is ott van már a 8S (külföldön pedig a huawei készüléke is jóárasítva)
Am. érdekes, mert egy sgs3-ért nem sok a 150k, egy ativért meg sok? (Már ha csak samunál maradunk)
De szerencsére nem vagyunk egyformák és elhiszem, hogy sokan a szappantartóra izgulnak. Ami nem baj, csak sajnálom őket.
-
Glenda
addikt
válasz
A két programozó egy hétvégés pont annyira hülyeség, hogy simán lehet a többit is az miatt annak venni.
-
negyedes
addikt
válasz
konkretan nekem is erv van a mondandom mogott, sajat tapasztalat es meg sok mas baratome, de ez nem ide tartozik.
de pattogtok annyit ezen a hangeron szabalyozasn meg a eq nelkulisegen, jo zenet amugysem eq-unk szarral.... gondolom windowson is kiakaszt hogy nincs.
NINCS egyik sem es kesz ha nem tetszik vegyen droidot.iost.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Nem vagyok Apple reklámember, de annyit odabiggyesztenék a margóra, hogy még az iPhone is olykor jobb választás.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #37 üzenetére
Szájbarágósan:
WP hardverigénye: 2 mag
Droidé: a csillagos ég sem lenne elég (na jó, az talán)=habár teljesítményben azonosak, gördülékenységben jobb is WP, mégis hardveresen kisebb az igénye.
-
lorinser
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Én a WP-ből "hiányolom" a laggolást és azt is, hogy nincsen 18 féle elemlámpa app. Persze vannak a WP-nek (is) hiányosságai de ezek szerintem nem olyan horderejűek amin egy átlag felhasználó (és hát azért ebből van több) olyan nagyon fennakadna.
-
Azie
őstag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Főleg magban... Másban nem igazán.
Am. semmi értelme almát barackkal hasonlítgatni.
Fail troll is fail. -
lorinser
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Hát WP-re nincsen annyi fingós app az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest