Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sing1ep1ayer

őstag

válasz Azie #71 üzenetére

Látszik mennyire különbözőek az igények. Én például kesztyűben tapizhatóságért és vezeték nélküli töltésért egy büdös vasat nem fizetnék. A kesztyűm eleve marha nagy, azzal úgysem találnék el semmit, még egy táblagépen sem, szóval ez tök mindegy hogy van vagy nincs. A vezeték nélküli töltéshez pedig a töltőt ugyanúgy be kell dugni egy konnektorba, tehát egy vezeték így is fut majd valahol. Mégis mit ér az a fejlesztés, ami megkímél tőle hogy egy dugót helyezzek a készülékbe, ahelyett hogy csak a közelébe dobnám, cserébe viszont jóval több áramot fogyaszt? Hmmm... azt hiszem én talán egy ezrest adok érte.
    Nézzük mi van még: formaterv. Ez döntő tényező, de azért 60 lepedőért is találni már bőven vállalható készüléket, emiatt felesleges 150-ig elmenni. 1-2 ezres ide vagy oda még nem kiadás egy szebb készülékért, ennél több már sznobizmus.
    Jobb kamera: ez kétségtelenül megérhet akár több tízezret is. Már akinek számít. Én speciel a telefont nem használom maradandó képek megörökítésére, vagy csak ritkán, de megértem, ha valakinek ez fontos.
    Végül a napfényben is látható kijelző: ez is rendben van, de maximum 5-10.000 forint lehet az értéke, ha nagyon jószívű akarok lenni. Aki eddig elvolt (még ha bosszankodva is) a gyengébb megjelenítővel, az nem fog erre pénzt kidobni.
    Mégegyszer, amivel kezdtem: különbözőek az igények.

Az említett dizájnoktól én is rosszul vagyok. Előbbi sosem tetszett, utóbbi pedig fokozatosan vált unalmassá.

Új hozzászólás Aktív témák