Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán

hagyd, mondom, feleslegesen porgeted az agyad a reagalassal.
latszik, mennyire szar SOT-okat lehet vele elerni, meg
- szerintem -power user modban is.
ami tenyleg segit, ha azt a par apro hulyeseget letiltja az ember, mint minden, nem stock droidon, legen az samu, lg, htc, akarmi. ennyi a trukkje. ezt 2 SIM-mel produkalta, ahogy latszik is a 2 indikator.
az meg, hogy az LCD tobbet fogyaszt, mint az AMOLED, azon meg egy techportal meg egyes allitolagos kovetoi mit csodalkoznak, nem tudom. na mindegy, biztos csak nekem fura.
modikat kerdeznem ismet, hogy lehet valahogy egyesiteni a ket topikot?
-
madexx
tag
Igen kameraban tenyleg nagyon hasonlo a ketto, hol a XL hol a U11 jobb. Engem megfogott a telefonom kinezete, amit a Pixel 2 XL-nel sajna nem mondhattam el, pedig 5 nexus keszulek utan nagyon szerettem volna ha a masodik pixel elnyeri tetszesem, de a HTC lett a gyoztes

A tesztben sok a pontatlansag, szomoru, hogy ami nem Apple/Samsung/Huawei esetleg LG az mar jo telefon nem is lehet. Nem elvakult vagyok, csak orulok hogy szamomra a legjobb telefont sikerult megvasarolnom
az meg csak egy extra, hogy nem tucat telefon, igy mindenki racsodalkozik, hogy milyen szep 
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tényleg ennyi.
bocs. 9 €-ot elcsaltam@weberzolee: Okk. Én a tesztre azért reagáltam, mert nekem, ill. a kb. 10 felhasználóbol még másnak is más értékeket produkált. Teny, hogy nem néztem tizenx órán át videót...
-
leslien
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
weberzolee
üzenetére
"Érdekes, hogy míg videózni egy töltésről, 150 niten 13 órán át lehet, netezni csak 11 órán át"
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A HTC Club-on keresztül, ahol 2 perc a regisztráció 620€.
Annál biztonságosabb helyrol nem tudsz venni. 2-3 munkanap a posta.
Szóval ez sem állja meg a helyét a tesztben.Tudom,hogy kevesen használnak HTC-t, de egy ilyen teszt után megértem, ha nem fog bovulni a tábor....es pont ezért zavarnak a benne szereplő valotlansagok/pontatlansagok/felinformaciok.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Kobun1980
üzenetére
Nagyjából az S9-nel illetve a Iphone X-nel sem írtak hosszabb készenléti időt, de ott nem volt kihangsulyozva, hogy az gyenge...
Samsung Galaxy S9 3000 mAh
78h - talk: 22:38 | web: h10:13h | video: 15:25hApple iPhone X 2716 mAh
74h - talk: 19:03h | web: 9:26h | video: 12:07hHTC U11+ 3930 mAh
73h - talk: 24:01h | web: 8:02h | video: 8:57hÖsszességében igen, gyenge az akku idő ahhoz képest, hogy mennyivel nagyobb a mérete a másik kettőhöz képest. Hát ezért van kihangsúlyozva.
-
Fitzgerald
veterán
"tehát nem is vagy boldog tulajdonosa és így mondod a frankót..."
Hát nem tudom, azt elég egyszerű volt eldönteni már első blikkre hogy kék-e a kijelző oldalról vagy sem.
Akinek ehhez napok kellenek azzal meg mélységesen együttérzek, de attól még lárifári hülyeség az egész.
@Kobun1980
"Azért van tavalyi hardver a cuccban, mert tavalyi a készülék....csak a szerkesztosegbe jutott el most"
Az oké, csak akkor kezdjen 200 rongyon
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Nyilván ez a tesztek lényege. Amúgy azért olvastam el, mert kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. Az olvasottakkal viszont nem értek egyet. Pontosabban a felsorolt hibaival. Nagyjából az S9-nel illetve a Iphone X-nel sem írtak hosszabb készenléti időt, de ott nem volt kihangsulyozva, hogy az gyenge...
Csak te is mit szurtel le belőle?
Ha mi meg azt írunk spawn-al amit írunk, az nyilván fals.

Tudom. Kevés a Sot
-
mjani1172
addikt
válasz
Kobun1980
üzenetére
"Különben ez számomra a nonszensz, hogy egy teszt alapján formalnak véleményt azok, akik még csak nem is használták abban a pár napban, hanem elolvastak azt.."
Tulajdonképpen ez a tesztek lényege. Ha ezt nem érted, akkor nincs miről beszélni.
Sőt egyáltalán minek olvasod, ha ennyire nem számít hogy mit írnak? -
leslien
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
volt már a kezemben V30
gratulálok.. tehát nem is vagy boldog tulajdonosa és így mondod a frankót... nálam legalább 3 napot volt.. persze ezzel nem fikázni akarom csak úgy kijelenteni dolgokat h volt már a kezembe vagy hallottam róla...

-
Kobun1980
aktív tag
Micsoda fanboy vagy.

Hiszen le van írva, hogy gyenge a készenléti idő, illetve szar a kijelzo.Aki nem így gondolja, az vagy elfogult, vagy ferdit.
Különben ez számomra a nonszensz, hogy egy teszt alapján formalnak véleményt azok, akik még csak nem is használták abban a pár napban, hanem elolvastak azt..
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azért van tavalyi hardver a cuccban, mert tavalyi a készülék....csak a szerkesztosegbe jutott el most..
@mjani: ha olvasod a HTC topikokat, akkor azt is láttad,hogy akinek gondja van a készenléti idoben, ott többnyire valamelyik app ragad be. Nekem a 2 nap simán megvan, illetve a nejem U11-en is.
Lehet szerencsénk volt...vagy a tesztkeszuleken volt valami nem oké... -
mjani1172
addikt
A kamerán kívül, szvsz kifejezetten gyenge. Az hogy folyamatosan küzdeni kelljen a fogyasztással az tény hiszen a topicban sokan írnak róla. És az hogy a htc-t ez nem zavarja mutatja a hozzáálásukat, vagy a tudásukat.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
gsmarena méréseiben az s5 529, ez a htc (eu-s variánsa) 287 nitet tudott...
-
madexx
tag
Nem ertem miert kell igy lehuzni a kijelzot, oke nem oled vagy amoled, de az utolso IPS telefonomhoz (Nexus 5) kepest kimagaslo, valamint a Nexus 6P amoledjetol is sokkal jobb.
Tegnap direktbe probalgattam a telefont tuzo napsutesben, direktbe rasutott a nap megis lattam minden rajta.
Abban viszont igazat adok, hogy a betekintesi szogek lehetnenek jobbak, de nem rossz ez sem.
Kamera volt szamomra a legfontosabb, ezert dontottem vegul e telefon mellett a Pixel 2 XL helyett, fu de meg hogy milyen jo dontes volt ez
HTCnek ra kell gyurni a marketingre, valamint a frissitesekre, es sinen lesz a dolog. Nagyon szeretnem ha nem tunnenek el. -
Fitzgerald
veterán
Abból a 22 rongyból pont veszel egy jó hangú középkategóriás fülest mellé.
"a quad dac-tól nem voltam elájulva.." - Akkor ezzel a kisebbségbe tartozol, mert aki telefonon hallgat zenét az általában el van tőle ájulva, és egyenlőre nem nagyon létezik ennél jobb megoldás mobilon.
Én egy éve hallgatok vele zenét gyakorlatilag naponta, V20-am van.
Ahogy a tesztben is írja a srác: nyilván nem a 600 ohmos fejesekhez lett kitalálva a dolog, de ez ugye alapvetően még mindig egy mobiltelefon, nem dedikált médialejátszó.Kijelző témához: volt már a kezemben V30, tökre nem volt olyan kék mint a tesztben.
Ez mondjuk persze nyilván nem vigasztalja azt, akinek igen.Újdonság felár témához: az a gond, hogy újdonság nincs, csak felár
.
A kamera korrekt azt aláírom, de tavalyi hardver van a cuccban vazzeg. A konkurencia meg igen erős. -
jacis
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Próbálj ki egy példányt. Többet nem linkeled ezt a részét a tesztnek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Főleg ha ennyire komoly eltérések vannak a telefonok között.
Ja nem. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sajna nem lett annyira okés az a kijelző. Persze, hogy olcsóbb, cirka 4 hónappal korábban mutatták be, mint az u11 Plus-t.
-
*RLaci*
addikt
A kamera meg nem kicsit jobb az U11-ben,de szerintem is jó a V30.
(#72) san01 Azért ez a kép a tesztben nagyon csalóka.Ha jól tudom a Pixel 2XL-ben ugyanaz a panel van mint a V30-ban,és csak nagyon minimális kékesedés észlelhető ha változik a betekintési szög.Persze ez adódhat panel és panel közti különbségből is.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jó teló a v30, de azért a kijelző neki sem az erőssége.
-
leslien
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
jo telo a V30 is.. de a quad dac-tól nem voltam elájulva.. 189k v 167k már tök mindegy ha telot veszel
-
Yeffy
veterán

hagyd. itt a tobbsegnek 5k nit-tel vakito reflektorkijelzok kellenek.
ugyan 4+ honapja gyurom a keszuleket, de valahogy tuzo napsutesben is el tudom olvasni, ki hitte volna. persze, lehetne fenyesebb, de ha csak nincs energiatakerkos modon, azert elegge fel tudja strofolni.
en meg vagyok elegedve a keszulekkel.jo kis teszt, tetszett a hangvetele, bar nem tudom, miert ilyen keson jutottatok hozza.
mas: moditktol kerdeznem, hogy az altalunk eddig hasznalt eszmefuttato topikjat ossze tudjak valahogy fesulni ezzel, vagy hogy legyen?
-
K0vasz
aktív tag
a Super LCD6 megjelenítő még az automata módban biztosított extrával együtt sem elég világos napfény alatt, hogy bármit látni lehessen a tartalmakból, árnyékban is épp csak valamit lehet kivenni.
eddig olvastam. nem elég, hogy péklapát méretű, de még látni se lehet a kijelzőt. gondolom, cserébe legalább több mint 200 ezerbe is kerül. ezt nevezem csúcstelónak xD
-
spawn21
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Értem és köszönjük. Nagyon szép hsz volt
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Miért? Ez is LG? Hogy jön ez ide?
-
Fitzgerald
veterán
"Egy sérülékeny, sok helyet foglaló, pótolható, és rossz minőséget nyújtó alkatrészről van szó...."
Azt még meg is értem, hogy az átlagfelhasználónak nem feltétlenül van szüksége jack-re és komolyabb DAC-re, a legtöbb ember igényeit kielégítheti a Type C-s audió is.
De a mondat második feléből leginkább az jön le, hogy az életben nem volt még szerencséd igazán jó hangú telefonhoz. Ezt "a jack egy rossz minőséget nyújtó alkatrész" -dolgot a fejes/füles/DAC topikokban inkább ne reklámozd szerintem.
Én használtam elég komoly DAC-el szerelt telefonokat 3.5-es jacken, és a Type C-s dologhoz is volt szemcserém. Utóbbi a közelébe nem ért a klasszikus jack-es megoldásoknak. -
atike
nagyúr
Jó ideje az első HTC amelyik tetszik... Kíváncsian várom, hogy merre lépnek ezután... Hátha fel.
-
Fitzgerald
veterán
LG V30 mellett nem hiszem hogy van létjogosultsága ennek a készüléknek.
-
Matada2.3
veterán
Marketing híján nagy alulértékeltek mostanság a HTC-k. A 11 és a 11+ is remekül sikerültek, még a kijelző gyengesége mellett is. Persze itt is hiányzik a Qi és a frissítések és biztonsági patchek is jöhetnének gyorsabban, de ez egy jó út.
Tény, hogy a többi felejtős. A Desire 12 szériából is csak a + lesz valamennyire értékelhető.
-
Aryon87
félisten
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Egyetertek

-
-
spawn21
veterán
válasz
AlrightSir
üzenetére
Nehogy eret vágj nekem. Nem kell agyon gondolni ezt, nagyon jó a kijelző. De nem note8 kijelző. Ennyi
-
AlrightSir
tag
Nagyon nagyon bejövős de ezt a kijelzót hogyan gondolták?

-
Den Hadnagy
senior tag
Sose gondoltam volna, hogy egy HTC-re ezt fogom mondani, de gyönyörű. Kár a kijelzőért, a jackért meg pláne...
-
doooo
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tudom, de hátha...
Bár ha nagyon jó ajánlat lenne, természetesen ki lehetne bírni egy jó LCD-vel is. -
Soleco
tag
Családban majdnem lett egy U10 life, de végül Mi A1 lett belőle. Nem a felár volt a probléma, hanem a jack és az akkumulátor hiánya.. De végül zenelejátszásra mégis az USB type-c-t használjuk, mert jobb a hangminőség. Szóval én úgy látom, hogy a Jack egy felesleges dolog a telefonon. Az áttérés nehéz, mert a régi eszközök, és még az újak is zömivel a Jack-et kedvelik, de egy teljesen elavult részét képezi a telefonnak. Egy sérülékeny, sok helyet foglaló, pótolható, és rossz minőséget nyújtó alkatrészről van szó....
A HTC szerintem jó úton halad, bár őszintén nem tudom, miért választaná bárki is pont ezt a készüléket. Annyiban tűnik ki a sorból, hogy minden 2. embernek nem ilyen telefonja van... Mint ajánlatot, teljesen középszerűnek mondanám...
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha fél tudják tornázni 600-700 nitre, szerintem sokan elégedettek lennének
-
doooo
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Az a 302 nit nem volt igaz, mindenhol máshol többet írtak. Nézd meg mondjuk DisplayMate-en. De mint mondtam, azon kívüli helyeken is többet írtak. Irreálisan alacsony érték a 302 (és a szemünk sem hazudott, amikor nem tűnt olyan sötétnek a képernyő, mint amilyet az az érték indokolna).
Más: Ha tényleg csak a szükséges helyeken változtatnak az U12+-ban, akkor nagyon el fogok gondolkodni rajta telefoncsere előtt (ami M8 óta nem fordult elő)! Mondjuk ennyi elég is lenne: plusz egy kamera a zoom miatt, és OLED képernyő.
-
Bossi
őstag
Nekem volt már U11 Plus készülékem minőségi és valóban kamerában az iPhone X, S9 + sincs sehol.
Sajnos a kijelző valóban nem a legjobb a piacon, de korántsem szar...
Az tény, hogy üzemidőben sem erős a 4000 akku ellenére, de az átlagot azért hozza jó készülék, kicsit sajnálom, hogy eladtam. -
Sajnos nem győzött meg, marad a Nokia 9-es mikor megjelenik, abban tisztességes hardver és 3,5mm jack eleve van.
-
moleculez
veterán
Nálam a kijelző a legfontosabb, ennek esélye nincs.
-
petamas
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Tudomásul kell venni, hogy a piacon kevés gyártó képes OLED paneleket előállítani (kettő?), ezt ezek szerint nem mindenki tudja/akarja felvállalni. Az Apple is csak most adta be a derekát. Sokan még megpróbálnak a régebbi technológiából kihozni, amit lehet.
Ugyanez igaz a kávamentesítésre és egyéb hardveres hókuszpókuszokra. Ez versenyhátrány, viszont beláthatjuk, hogy a legtöbb csak humbug, gyakorlati haszna nem sok van (pl. notch). -
Juhaszatti
addikt
válasz
balazs1022
üzenetére
Újabb amoledeken ezzel a szivárványosodási jelenséggel még nem találkoztam. IPS-en igen, bár az tény hogy abból meg 2014-es volt utoljára tartósan a kezemben.
A beégés más kérdés, nálam is égett már be, elég extrém felhasználási mód mellett, de nem feltétlenül kell hozzá az sem.Na de hogy ne csak offoljak, ez az U11+ lett volna az egyik esélyes az esetleges őszi telefonváltásomkor. Még mindig nagyon szimpatikus, de vannak dolgok amik eltántoríthatnak, a kijelző is ilyen.
-
janeszgol
félisten
-
balazs1022
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Persze, ismerem a kalibracioit, de nalam akkor sem allja meg a szinhuseget. Egyszeruen ha mar mas szogbol nezem atcsusznak a szinek mas arnyalatba (ugymond szivarvanyosodik). A masik dolog még mindig a beegessel kapcsolatos.
Techologiajabol adodoan ezek mindig is beegesre hajlamosak lesznek. Persze akik nem 2-3 evig hasznalnak egy telefont annak mind1 is. Tul ad rajta mielott barmi baja lenne. -
Juhaszatti
addikt
válasz
balazs1022
üzenetére
A túlszaturáltság nem kijelzőtechnológia függő. A Samsung amoledjei például a legjobban kalibrált kijelzők között vannak a piacon.
Náluk például 4 féle kijelzőprofil közül választhatsz, amik között tényleg akad túlszaturált, de ott az Adobe RGB módja is, aminél pontosabban kalibrált és élethűbb nem sok van.
Valószínűleg nem véletlenül marad bent a telefonokban az előbbi lehetőség is, sajnos vagy nem sajnos sokan szeretik a túlhúzott színeket. Kíváncsi lennék hányan használják valósághűbb, és hányan túlszaturáltabb beállításon. -
balazs1022
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ez mindegyik telefonra igaz. Latszik h ugy fotozott bone123, hogy ha a tema a kép also 1/3-ára kerult. Probald ki te is h ugy fotozol, h a kep felso 2/3-adat az egbolt tölti ki -> Neked is dőlni fognak az epuletek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Nos, lehet valaki leírja alatt, de gondoltam válaszolok. A kijelzőket két csoportra bontjuk: Amoled és LCD. A kettőhöz más-más fényerősségprofil tartozik. Az LCD-t még kettő vesszük: matt és fényes. Nem mindegy. Egy matt LCD 400 nit elég kintre, fényesbevonatú kijelzőn nem. Az S5 ha rá tűz a nap, neheze olvasható. Ha nem tűz rá közvetlen, akkor verőfényes szórt napsütésben is olvasható.
-
petamas
csendes tag
Sziasztok!
Nekem U11-em van, ami hardveresen teljesen megegyezik a +-al, tudomásom szerint (kivéve képernyő arány). A kijelző körüli negatív kijelentéseknek csak szigorú összehasonlítás mellett van alapja, én túlzásnak érzem. Valóban, ma már a csúcsmodellekben illik OLED technológiát használni, de ennyi. A hétköznapi gyakorlatban azonban én semmi hátrányát nem érzem az állítólag sötét képernyőnek, pedig mostanában gyönyörű idő van. A képe pedig nekem nagyon szép, ha kell a szín is kalibrálható.
A fotózási képessége pedig tényleg mindent megér. -
fornettisuti
veterán
Ennyire nagylátószögű lenne a kamera, hogy az épületek, függőleges tárgyak majdnem 45°-ban megdőlnek a képeken?
Ez így gáz. -
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Túl drága, ingyen kellene adni

-
blagolf
senior tag
A fényképező már most veri a többi gyártóét. Remélem az U12-vel minden rendben lesz, bár én ebbe sem tudok belekötni.
-
Aryon87
félisten
Bezony. Múltkori minitesztemnél ülve hagyta az akkor aktuális Note8-amat. (meglepődtem volna ha nem úgy lett volna)
Mellesleg U11-hez képest sokkal kompaktabb a plus. Nagyon bejött akkor, most is elkapott egy "kell azonnal" érzés

-
natë
nagyúr
Igen betyár a kamera!
-
balazs1022
őstag
Lassan mar trendet csinalunk abbol ha nem amoled van egy telefonban. Kb ugy ra van ez a technologia eroltetve a telefonokra mint a notch, vagy h nincs 3.5mm-es jack.
Egy IPS mindenre eleg, valusaghubb es orokelet +1 ev amit ezek a kijelzok kibirnak.
Ugy latom ezt a mai korosztalyt a trendek es marketing befolyasolja. Legyen minden tulszaturalt meg a fejhallgato melyorientalt, a kepek meg tulelesitettek. Komolyan bem ertem h ez kell a mai embereknek?...
Es ha vmi már kimarad akkor le van f*sozva az adott telefon.Tudom... az amoled az jobb...
Egyebkent egesz jo lett ez a htc. Nem szeretem a markat, de ezen meg en is elgondolkodnek.

-
Juhaszatti
addikt
Itt nem mérték semmihez, erre reflektáltam:
"Az a helyzet, hogy a Super LCD6 megjelenítő még az automata módban biztosított extrával együtt sem elég világos napfény alatt, hogy bármit látni lehessen a tartalmakból, árnyékban is épp csak valamit lehet kivenni."
De mint mondtam, szerintem is lehetne jobb.
-
Shyciii
veterán
Én viszont meg tudom erősíteni a kijelző fényerejének gyengeségét. Valóban túl acélos. Xiaomi Mi Mix 2-vel összevetve meg különösen látszott. Mondjuk más is, mert a Xiaomi Mi Mix 2-höz képest elég nagy darab lett az U11+, pedig ugyanaz a kijelzőméret. Kamera tényleg jó képeket csinál, és akksiban is gyengébb Mi Mix 2-höz hasonlítva (mondjuk Oneplus 5T-hez is), de egyszerűen nincs azaz Isten, hogy ilyen hibákkal ennyiért U11+-ra váltsak.
-
jacis
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Fejlődik a technológia és a jelen állapothoz mérik nem a 3 évvel ezelőttihez.
-
Juhaszatti
addikt
Megnéztem 1-2 régebbi tesztet viszonyítási alapnak, és feltűnt hogy pl az S5 kijelzője mindössze 302 nites fényerőt tud, de meg sincs említve hogy kevés lenne. Sőt, "nem nagyon tudok belekötni a megjelenítőbe" van írva.
Ebből 2 következtetést tudok levonni.
- Iszonyú sokat romlott a szemünk 4 év alatt ha a 302 nit teljesen megfelelt, a 372/460-at pedig már nem is látjuk
- Megnőttek az elvárásaink, és hozzászoktunk a jóhozFélreértés ne essék, rám is vonatkozik a második következtetés, az én telefonom 560/777 nitet tud, és sokkal lejjebb már nem adnám. Csak érdekes dolgok ezek.

-
Aryon87
félisten
Érdekes, hogy a sima u11 kijelzője is le volt húzva, ennek ellenére a tűző napsütésben is kiválóan láttam a tartalmat. Talán fotózáskor kellett maxra húznom a fényerőt, de mikor a nap telibeverte a kijelzőt, nem kellett áryákot vessek hogy láthassam. Szerintem ennél sem lesz különb.
Nagyon tetszik a teló, simán bevállalnám a Mate10Pro helyébe, csak számos funkcióról kellene lemondanom érte. De a kameráját a legjobbnak tartom, ahogy a tesóét is (+ Pixelek), a többi kullog ezek után szép libasorban. Tavaly a Görög nyaraláson több 100 kép készült, élmény visszanézni őket. Decemberben dillemma lesz nekem, hogy mire váltsak.. Mert az U12+ se lesz piskóta a Mate20Pro mellett ha ezt az irányzatot folytatják.. -
Ádám16
addikt
Nagyon szép, nagyon HTC. Simán kéne egy S9 helyett is akár. Verőfényes napsütésben max zenét szoktam léptetni, akármilyen is legyen a telefonom kijelzője, úgyhogy engem az nem zavar.
A kamera is elég b@szó lett.
-
joey04
titán
kár a kijelzőért. meg elég magas az ár.
-
mirtex
csendes tag
Ilyen telóm van pár hete, és vitáznék a kijelző minőségével.
Lehet, hogy ha odatennénk egy másik teló mellée, akkor zongorázni lehetne a különbséget, de amióta megvan a teló, nem volt egyszer sem olyan, hogy nem láttam volna a kijelzőt a napon (jó egyszer volt, amikor bekapcsolt az energiatakarékos mód 20%-nál. Akkor tényleg nem láttam semmit).Jogos kritika az üzemidő. A mobile network standby process zabálja a telefont, amit kis utánanézéssel ki lehet javítani - nekem sikerült is - ám néhány nappal később visszajött.
A biztonsági frissítéseket nem kapkodja el sajnos a gyártó. Nálam is még mindig decemberi a security fix.
Az a translucent hátlap nagyon menőn néz ki a reklámképeken - azért is vettem olyat -, de a valóságban igencsak parasztvakítás. Az NFC látszik mindig, de a fényes hátlap miatt kb ennyi, amit láthatunk.
-
janeszgol
félisten
Elsőnek két kört futnék. Az egyik. Marha jó ötlet a kameránál a beágyazott videó. Az se rossz, ha új böngészőfülön nyitja meg, de halálra idegesít, amikor csak letöltődik a vinyóra, aztán úgy kell megnézni. Szóval ha beszélhetek a többiek nevében annyiszor veregessétek vállon Bone-t, ahányan hozzászólnak a cikkhez. A kivétel majd mínuszol.
Kettő. Mindig túlzásnak éreztem azokat a reakciókat, akik egy bizonyos kedvezőtlen részlet miatt (amit elsőnek néznek meg a tesztben) nem olvassák el a cikket. Jack elhagyás, kamera, Ram mennyiség stb. De most én is majdnem így tettem. Ez a kijelző. Az hogy kint még árnyékban is alig látszik a 30 ezres kategóriában is elfogadhatatlan már (2017 és 2018), nem hogy a csúcskategóriában.Amúgy nagyon szép a telefon, a hardver jó, a kamera nekem tetszik. Tetszik, hogy a színeket természetesen hagyja, nem színezi, mint a Huawei P20 Pro vagy a Samsung akármelyik. Annak pedig mindig örülök, hogy a beszélgetési hangminőség csak nagyon ritkán marad ki a tesztekből. Nem csak Bone cikkjeiből, hanem a többiből sem hiányzik, csak ritkán.
-
Crafter32
őstag
Örülök, hogy HTC nem adja fel, de ők is olyan, mint a Sony: Szinte biztos, hogy elcseszik valahol szándékosan. Benne van a génekben nekik vagy nem is tudom...
-
Kobun1980
aktív tag
Detto.
Érdekes lett a teszt nekem is.
Aki aktívan használja, az nem feltétlenül ért egyet a negativumokkal, mint a kijelzo fenyereje napfényben, vagy az akku állapota. (nemhiába raktam fel mások mellett én is, hogy mennyit bírt az akksi).
Lehet, hogy valami app fogta vissza ezt is..
Nyilván csak elnézem a hibáit, mert fanboy vagyok
-
Doki42
őstag
Nekem kell!!!
Ja nem az anyegin megmondta.... -
Divinity
őstag
Ha egy oled kijelző belefért volna akkor nem igazán lenne párja.

Na majd hátha az U12+ ! -
spawn21
veterán
Nagyon érdekes , valamiért látom napfényben. Persze lehetne erősebb a fényerő. Nemhiába választottam őt

-
enginev3.0
félisten
Mi az az éjszakai kamera?

És mindez szépen elrontva egy ips kijelzővel

-
Millerchris
tag
Ez igen! Hajrá HTC! Sok ilyet és újra az élvonalban lesznek.
-
Juhaszatti
addikt
Pofás telefon, jó rendszerrel jó kamerával, de az a kijelző sajnos kiábrándító. Jó lenne ha csak a tesztelt készülékkel lenne probléma, és nem az egész széria ilyen...de ez sajnos valószerűtlen.
-
Tengri
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amúgy egy kis fejlesztés jó lenne a cikkekhez, mondjuk összehasonlítani a képeket más telefonnal készült képekkel
+1
-
jacis
nagyúr
"A megkésett kávamentes csúcsmobillal" - Miért kávamentes ez?
-
leslien
nagyúr
ha nem lenne Pixel 2 XL akkor ettől jobb választást nem találnék.. vajon a Google miért az Lg választotta annak idején ez helyett? persze én nagyon őrülök jelen állapotnak, csak kíváncsi lennék h mi volt az a +...?!
-
CptAdamica
veterán
Egy kamerával hozzá a P20 3 kamerás képeit. Az új U12 szerintem mindenkit verni fog.
Amúgy egy kis fejlesztés jó lenne a cikkekhez, mondjuk összehasonlítani a képeket más telefonnal készült képekkel.
-
cezarlacrone
aktív tag
Vaskosnak tűnik a fotókon. Lehet csak benézem.
-
Szakiii
addikt
Elég jó lett, a kijelzőért kár.
A napfényben való láthatóság azért nem kicsit fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bocs. 9 €-ot elcsaltam

Bár ha nagyon jó ajánlat lenne, természetesen ki lehetne bírni egy jó LCD-vel is.