- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #252 üzenetére
Nem hiszem. Mate 10pro kijelzője is gyönyörű. Elfogadnám a 6 kijelzőjét az u12-ben. Ez a felbontás hajszolás unalmas. 3-400 nit pedig nagyon kevés.
-
brainticket
aktív tag
válasz
CptAdamica #252 üzenetére
szerintem is ennyire látszanak, én ezért adtam el a oneplus 3-am egyből, nem mondom hogy nem lehet élni vele, de ha van jobb opció akkor minek.
-
Yeffy
veterán
válasz
CptAdamica #241 üzenetére
haaat, en, ha most vennek telot, egyik noccsos retek sem kene, lehetne bennuk akar i9 vagy Ryzen is 2 TB RAMmal
nem rossz az U12+, de minimalis a kulonbseg a mienkhez kepest, sz'al itt is all, hogy regebbi modellekrol erdemes valtani.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #241 üzenetére
OP6-on én nem gondolkodnék, bár nekem nem is tetszik. IP68 nincs, a type c csak 2.0-s sebességű, aksi kisebb, a kijelző csak FHD+, kamerában nem hiszem, hogy megszorongatná az u12+-t (fura hogy nincs engedve a testereknek adott példányok esetén a kamera teszt). Árban jó csak.
-
Ano
senior tag
válasz
CptAdamica #148 üzenetére
Ezzel némileg egyet tudok azért érteni:
Idézet (#139) joey04 -tól:
"A fényero szubjektív
nem az. jóval a többi alatt van. lehet, hogy ez valakinek elég (micsoda véletlen, hogy a tulajoknak pont elég...), de attól még a negatívumok között kell megemlíteni, mert gyengébb, mint a konkurencia."Tény, hogy nem acélos és lehet hogy valakinek ez megfelelő vagy még elmegy (nekem pl megfelelő), de az is tény, hogy más telefonoknak erősebb a kijelző fénye ...
Ez egy kompromisszum, amit az ember eldönthet, hogy hajlandó-e meghozni ennél a tipusnál vagy sem ...
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #135 üzenetére
Iphone troll.
Ami nem ios ott trollkodik, hobbija a bannok gyűjtése. -
joey04
titán
válasz
CptAdamica #135 üzenetére
jelenleg csak olyan történik, amit negatívan tudok értékelni. ha ez neked trollkodás, ám legyen.
amikor kell, leírom az érdemeiket is. de ez olyan mint Puskás és a magyar foci. legendából nem lehet megélni.
-
jacis
nagyúr
válasz
CptAdamica #72 üzenetére
Próbálj ki egy példányt. Többet nem linkeled ezt a részét a tesztnek.
-
doooo
veterán
válasz
CptAdamica #49 üzenetére
Tudom, de hátha...
Bár ha nagyon jó ajánlat lenne, természetesen ki lehetne bírni egy jó LCD-vel is.
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #49 üzenetére
Ha fél tudják tornázni 600-700 nitre, szerintem sokan elégedettek lennének
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #26 üzenetére
Túl drága, ingyen kellene adni
-
Tengri
senior tag
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Amúgy egy kis fejlesztés jó lenne a cikkekhez, mondjuk összehasonlítani a képeket más telefonnal készült képekkel
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest