- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
mjani1172 #128 üzenetére
Had reagáljunk úgy ahogy akarunk, ha egyszer mi nap mint nap használjuk. Nekem van mellette note8 és iPhone X is. Mégis ez van a kezemben minden nap. Annyira szar telefon. Eladtam a pixelem is, mert ez annyira szar. Sőt, ez a második u11 plusszom, mert annyira szar
Remélem nem gondNekem nem jön be, ilyen egyszerű. De az hogy ennyire gond neked hogy megvédem. Vicces egy gyerekes.
-
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
mjani1172 #86 üzenetére
Nyilván ez a tesztek lényege. Amúgy azért olvastam el, mert kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. Az olvasottakkal viszont nem értek egyet. Pontosabban a felsorolt hibaival. Nagyjából az S9-nel illetve a Iphone X-nel sem írtak hosszabb készenléti időt, de ott nem volt kihangsulyozva, hogy az gyenge...
Csak te is mit szurtel le belőle?
Ha mi meg azt írunk spawn-al amit írunk, az nyilván fals.Tudom. Kevés a Sot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest