Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
"Egy sérülékeny, sok helyet foglaló, pótolható, és rossz minőséget nyújtó alkatrészről van szó...."
Azt még meg is értem, hogy az átlagfelhasználónak nem feltétlenül van szüksége jack-re és komolyabb DAC-re, a legtöbb ember igényeit kielégítheti a Type C-s audió is.
De a mondat második feléből leginkább az jön le, hogy az életben nem volt még szerencséd igazán jó hangú telefonhoz. Ezt "a jack egy rossz minőséget nyújtó alkatrész" -dolgot a fejes/füles/DAC topikokban inkább ne reklámozd szerintem.
Én használtam elég komoly DAC-el szerelt telefonokat 3.5-es jacken, és a Type C-s dologhoz is volt szemcserém. Utóbbi a közelébe nem ért a klasszikus jack-es megoldásoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest