Új hozzászólás Aktív témák
-
smurfie
csendes tag
válasz
herdsman83 #2753 üzenetére
Kedves fórumozók! Herdsman barátunknak egy hét alatt nem sikerült beküldeni a garjegyét
Szóval ha a szerviz bizalmatlan annak az ilyen eset az oka, úgy hogy olyan problémát orvosoltunk, amivel tiszta lelkiismerettel tovább is küldhettük volna, hogy ez aztán nem hiba, pláne nem garis......
Ezek után kíváncsi lennék, hogy ha valódi hibája lesz a készülékének mihez kezd majd vele???
-
Xaels
félisten
válasz
herdsman83 #3094 üzenetére
Ezt inkább mumk1 és kokler fórumtárs tudná megmondani. Tudtommal nem ajánlatos ROOT-olt készülékre ráereszteni a frissítést. Mellesleg frissítés után akár bukhatod is a ROOT-ot ha lecserélik a HBOOT-ot ha jól tudom.
-
Bdanyy
addikt
válasz
galaxy s2 tokkal bolti garival ingyen kaptal ecaretol uj hatlapot?
-
Criton
veterán
válasz
Én speedshoptól szerintem azt a tokot kaptam aminek "fehér" a belseje. Lekopogom, eddig a hátlapon nem nagyon vettem észre semmit sem.
Egy olyan kérdés, ha Speedshop rosszul rakta fel a fóliát azt lehet korrigálni?
Nekem sajnos nem sikerült -
smurfie
csendes tag
válasz
Nos azt hittem végül sikeresen megoldottuk a problémádat, és a "nem szép de okosabb" leányzó elnézést is kért a félreértésekért. Kaptál új hátlapot megelőlegezett bizalommal és még azt a tesztkészüléket is megnézhetted, ami kb. 2 órája volt benn a szervizben. (ezért kapcsolhattad te be először) ehhez képest te is mint sokan mások, csak ahhoz értessz, hogy kritizálj!
Kedves fórumozók az ilyen és "ilyenebb" ügyfelek miatt fogy el néha az ügyfélszolgálat türelme is!
Igyekszünk mindenki szervizes igényét maximálisan kielégíteni, mégis kevés
-
Nikk
senior tag
válasz
Jó akkó tisztázzuk. A garilevél az konkrétan miféle? Nékem van egy blokkom meg egy garlevelem, ami elvben bolti garis mobilprofitól... Akkó most miva'? Nekem annyit írtak vissza, hogy garba cserélik a kijelzőt vigyem be... De akkor most garba cserélik vagymivan? Egyáltalán elfogadják a bolti garis garilevelet?
-
Criton
veterán
válasz
herdsman83 #2589 üzenetére
A számlán az van írva, hogy HTC Desire HD, HD7, bőrtok, nyitott álló, gyári PO-S550 tok.
Ezt adták nekem. A hátoldalon még nem vettem észre semmit sem, de valami kis nyom mindig van ha kiveszem, amit még szerencsére eltudok távolítani.
A vicc az, hogy a HTC oldalon nem találtam ezt a tokot Sensationhőz.
Most akkor ez a tok nem is ehhez a telefonhoz van?Meg is találtam a tokot. Az égvilágon sehol semmi infó nincs arról, hogy ez a tok Sensationhöz jó lenne. A telefon teteje egy kicsit ki is lóg.
A fólia jobb felső sarokban még mindig nagyon púpos.
-
Criton
veterán
válasz
herdsman83 #2572 üzenetére
Ugyan ez van nekem.Rá van írva,hogy HTC igaz?
Én szombat óta használom,és eddig semmi bajom.
A fóliát viszont nagyon rosszul rakták fel!
A told miatt kéne aggódnom? -
mumk1
addikt
válasz
Festve van, én már lekarcoltam. Egyébként most rendeltem új hátlapot. Vegyszerrel szerintem nem lesz jobb.
-
zonusz
aktív tag
válasz
Egy nappal előbb szólhattál volna, a helyzet ugyanaz, de én nem merem sikálni, féltem a hátlapot.
-
Xaels
félisten
válasz
herdsman83 #2520 üzenetére
Az a HTC "saját" navigációjának a térképei. A teljes verzió nem ingyenes tudtommal így nem veszítesz vele sokat ha törlöd, főleg mert a MAPS is navigál már.
A ROOT helyzettel kapcsolatban kokler, mumk1 fórumtársak hozzájárulása kell mert én nem ROOT-oltam és nem is áll egyelőre szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest