- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Amit linkeltem, az sem puha, hajlékony gumi
egész kemény, nem az a szokványos szilikon tok. Annyi baj van vele - már akit zavar, engem speciel nem, mert úgysem látom ha rajta van - hogy a telefon hátlapja megfogja belülről a tokot, így barnás színezetű lesz szegény
Ehhez is járt fólia és törlőkendő egyébként, majdnem mindegyikhez adnak.
-
sbeci
csendes tag
-
kchris78
veterán
vagy nem a GHzekben kellene versenyezniük hanem pl csíkszélességben, elvileg ha az kisebb akkor kevesebbet fogyaszt a proci, stb..
Van az az 5+1 procis tegra 3 ami tökjó lesz de ott is csak a standby idő lesz frankó mert a kiegészítő proci csak abban fog kizárólagosan üzemelni, egyéb állapotban fut a többi proci ami ugyanúgy fogyaszt (lehet kevesebbet) de használati idő nem fog növekedni (főleg hogy a kijelző is bűnös a nagy fogyasztásban).
-
keIdor
titán
WVGA használhatóságát nyilván senki sem kérdőjelezte meg eddig sem. De ha megvan a technológia a jobbra, akkor miért ne? Sokkal jobb netezni magasabb felbontáson, ezért is tetszik a qHD, és a pixelek is kisebbek, mint SGS2-nél pl. Én már várom a 4.3+ "retina" kijelzőket, ha az ICS-el eltűnnek a gombok, akkor beszélhetünk nagyobb kijelzőről is, hiszen a telefon fizikai mérete nem nő.
-
Nikk
senior tag
-
Nikk
senior tag
Ha nem akarsz szívni a gyári lejátszóval, jobban jársz a Dice Player-el. Az minden jelenleg ismert gyakori filet lejátszik... Én is azt használom és eddig mindennel elbánt hibátlaunl. Még quictime-ot is megeszi FullHD-ban... Mkv sem gond, avról meg aztán nem is beszélve... MP4-et nem is említem...
-
scapegt
őstag
Úgy próbáld meg a véknyat feltenni, hogy leveszed a hátlapot, úgy jobban hozzáférsz a kijelzőhöz, és könnyebben közre tudod fogni a fóliát, hogy ne legyen ferde. Nagyon lassan tedd fel egy bankkártya segítségével, azzal told a fóliát és nem lesz buborékos. Egyszer türelmetlenül tettem fel és marhára buborékos lett alatta, de kinyomkodtam mindet és teljesen jó lett. Szóval még úgy is megoldható, csak jól kell felrakni. És persze figyelni kell, hogy jól pozícionáld a fóliát, mert a kijelző nem szimmetrikus, fent és lent másabb az íve. Remélem sikerülni fog
-
scapegt
őstag
Nem kötekedésből, de miért nem tudja senki felrakni a vékony fóliákat?
nekem elsőre is sikerült és utána is és most nem arcoskodni akarok
Lassan kell egy bankkártyával és sikerül, kitartás!
Olyan kis fóliát én is rendeltem, bár nem szándékosan, szerintem nem is erre való, még kérdeztem is itt a fórumon, hogy milyen telónak van hasonló, de kisebb kijelzője (válasz nem jött). Meg se próbáltam rá, viszont kártérítést kaptam, ingyen volt
-
Xaels
félisten
Próbáld ki és ha működik akkor ok, ha nem akkor más ötletem nincs. Ha esetleg nem történik semmi akkor visszaállíthatod Magyarra. Amúgy Angol nyelv esetén az a menüpont amikor belépsz a "Locale" nevet viseli. Mivel más menüpontot nem tudok ahol régiót vagy hasonlót lehet állítani csak ezt tudom ajánlani.
Párom mp3 lejátszóján is annyi volt, hogy nyelvet beállítottam neki Magyarra aztán lestem, hogy full hangerőn alig hallom. Feljöttem PH!-ra rákérdezni és azt mondták, hogy tegyem amerikaira és fel fog hangosodni. Így is lett. Mindezt egy hülye uniós szabályozás miatt.
-
-
xlinux
tag
Szia rizso ! Szerintem neked ez a gondod a filmnézéssel. Nem
"A készülék minden formátumot vidáman elfogyaszt, a DivX és az Xvid sem jelent elvileg neki problémát, ugyanakkor egyik felhasználónk jelezte, hogy ebben az esetben másfél perc után elnémul a kütyü. Kipróbáltuk: nekünk is így cselekszik, a HTC azonban kérdésünkre egyből reagált (s ezért jár a respect), s átnézik az 1.28-as ROM verziót, amit a Google is elfogadott, hogy orvosolják a problémát, bár egyelőre nekik nem sikerült reprodukálniuk a hibát."
-
Nikk
senior tag
Érdekes, hogy nálam semmi baj sincs a hanggal. Akkor sem ha fülessel és akkor sem ha hangszóróból jön... Nyilván csak az utsó három, tehát 80-90-100%-nál olyan erős hogy nagyobb környezeti zaj esetén is hallani lehet, de például zsebben hordva hallom ha csörög még az utcán is...
Lehet csak az én hallásom olyan... Fene tudja...
-
Xaels
félisten
Hmmm. Sajnos a gyári lejátszónak vannak korlátai, a feltöltött videók túl vannak rajta valószínűleg. Dice player-ben hangszínszabályozás nincs(ha zenéhez kell akkor PowerAMP az egyik legjobb lejátszó, igaz fizetős, de van belőle próbaverzió is) viszont képméret arány állítás van benne.
-
Nikk
senior tag
A filmekhez mindenképp DicePlayer ajánlott... Gyakorlatilag minden manapság elérhető formátummal megbírkozik. Esetleg az 1080p-s filmeknél lehet gond állítólag, de szerintem nincs olyan épp elméjű, aki telón egy FullHD filmet akar megnézni...
Zenelejátszáshoz meg érdemes lehet megvenni a PowerAMP-et, ami támogatja a HTC SRS kiterjesztését. Filmekhez stb. elég jól jöhet... Sőt... Filmeknél ha SRS működik, akkor sokkal jobb a hátsó hangszóró hangja is...
-
rizso
addikt
Közben itt van egy WaveII teszt is, azt hiszem eléggé észrevehető a különbség.
-
roxan
senior tag
Én sokat szoktam ágyból, fektetve netezni vele, olyankor is csökken kissé a wifi ereje. Csak simán elfektetve. De még sosem sikerült úgy megfognom, hogy dobja a jelet, és megszakadjon. Ha tudatosan tenném, lehet sikerülne, de 2 hónap alatt eddig egyszer sem történt ilyen.
-
Nikk
senior tag
Elvileg lehet, hogy a végére összehoznak hozzá egy OTG-t, bár ez csak attól függ, hogy a hardware képes-e etetni a rácuppantott külső eszközt. Mindenesetre bíztató. A qualcomm oldalán is fent van, hogy Snapdragon S3 támogatja OTG-t.
TV-re rá lehet kötni, többek közt nekem arra is fáj most a fogam, majd szereznem kell egy MHL adaptert meg egy dokkolót is a telónak és akkor tökéletes...
(Elvileg MHL-en keresztül 5.1-ben képes a hangot kiküldeni, bár erre vonatkozólag még nem találtam több hírt.)
Az OTG dolog helyettesítésére (már amennyire helyettesíti az adatforgalmat), nekem fel van téve a telóra a Remote Web Desktop nevű alkalmazás. Gyakorlatilag Shared Clipboard, Webcam, kontaktkezelés, SMS kezelés, file hurcolászás, http/fpt-n keresztül és egyéb huncuttságokra lehet használni. Elég jól használható, nekem már alapfelszerelés, amióta ez a telóm van. Megkérik az árát, de csak egyszer kell kifizetni.
A többi általad említett dologra egyébként teljes mértékben hibamentesen használható. A filmlejátszásról csak annyi, hogy én speciel már végignéztem rajta az utóbbi héten 4 Conspiracy Theory-t, meg két 9/11-es dokumentumfilmet és meg se röccent neki egyik sem. Simán vitte... Az egyetlen dolog ami szükséges hozzá az a Dice Player, ami szintén fizetős program, de konkrétan 1080p-ig képes mkv-t, quictime-ot és más egyéb nyalánkságokat lejátszani. A fejlesztő srác folyamatosan frissíti, úgyhogy egyre nagyobb a támogatása...
-
T0rnad0
addikt
Szvsz az Optimus 3D nem alternatívája. Próbáltam kb fél órát, nem győzőtt meg...Öröm volt visszatérni a HTC-re. Ha hosszabb távra tervezed, akkor duplamagosokban gondolkodj...
Fényképező részéről annyit, hogy még ennyit sose használtam telefonon, pedig előtte volt pl SGS-em is. Bőven jó, főleg a videó része -
Nikk
senior tag
1. Nincs, bár a chipset támogatná
2. Nekem nem kattan sose...
3. DicePlayer
4. Nálam poros (bár csak nagyon minimálisan, fel se veszem, hogy ott van), egyébként másfél hónapja van meg a gép. A porosodás ellen egyébként van megoldás. Finoman kell rátenni a hátlapot és akkor nem fújja be a port a kijelző alá. Ha lehet, akkor egyáltalán ne szedjük le a hátlapot, csak ha muszáj. Visszarakni meg alapos portalanítás után.
5. Nem lötyög
6. Nem melegszik. Töltés és nagyobb igényű játékoknál esetleg melegedhet.
7. Skype alatt megy a videofon, sőt GTalk alatt is...Én összességében nagyon szeretem ezt a kütyüt a hibái ellenére. Hozzá kell tennem, hogy a nagyobb felbontást nem kárpótolja semmi. A 16:9-es képarányt meg aztán pláne nem. Netezéshez, filmezéshez tökéletes. Azt is érdemes belekalkulálni, hogy idővel a kütyü még csomó frissítést fog kapni, ami tovább fogja növelni a teljesítményét. Eleve a Sense mentes ROM-ok esetén vagy 75%-kal nő a teló erőtartaléka, ergo ebből is látszik, hogy a hármas Sense még kiforratlan egyelőre, bőven lehet még hova optimalizálni. Gyakorlatban az kb. annyit tesz, hogy egy szintre kerül a sebessége a mostani társakkal (Tegra 2, Mali-400, PowerVR-al már nem biztos, de közelébe van annak is). Azt egyébként hozzá kell tennem, hogy sebesség terén eddig sem volt gond ezzel a kütyüvel. A Tegra játékok egy részét leszámítva kivétel nélkül minden fut rajta...
Tulképpen csak azon dől el, hogy melyiket szeresd, hogy éppenséggel mennyire preferálod a Sense-t illetve a TouchWiz-t, mi számít jobban, hogy egy tömeggel rendelkező fémet fogsz a kezedben, vagy egy tollpihe súlyú műanyagot, hogy szereted-e a fizikai gombot avagy jobb szereted a csak érintős darabokat. OTG valóban hiányzik, meg NFC is a kütyüből, bár ezt igencsak embere válogatja. Nekem NFC-t eszem ágában sem volna használni. OTG jó lenne, ha lenne.
De ha úgy vesszük egyik kütyü sem tökéletes, az SGSII és e között is van differencia, hogy melyik javára? Egyikére sem szerintem, mert tök szubjektív, hogy ki mit részesít előnyben...
Nálam a tömeg, a fém érzete, a design, a Sense, a nagyobb felbontás igen mérvadó volt...
No remélem tudsz majd dönteni...
-
-
Criton
veterán
scapegt és Xaels beszélgettek erről a fekete matricáról a #550 #555 #574 nél.
Meg Jossuah777 a #579 nél.Itt most minden van, ha nincs fent akkor nincs gari..de nehogy már szívjak ha most az Edigital elfelejtette mondjuk felrakni... másnak akkor a dobozban nem volt?
A másik amit előbb linkeltem valami noname gondolom.
P1eTr0 : én pár napja mikor venni akartam még a telefont, szóval 2-3 napja, akkor a speedshop még ha jól emlékszem 2év garanciát írt oda.
-
scapegt
őstag
Nem rossz a kijelzője, hidd el, ha emiatt hezitálsz, vedd meg nyugodtan a Sensationt. Ránézésre tényleg gyönyörű a kijelzője, mint a Wave-nek, de azért írtam hogy Defy-re hasonlít, mert nekem valahogy az ugrott be
Viszont ahogy írtam, tényleg szép éles, szépek a színek, semmi gond nincs vele. Első pillantásra szinte azt hinné az ember, hogy samoled, aztán oldalról megnézed és mégsem
de tényleg nincs semmi kivetnivaló benne.
-
Anulu79
addikt
Nekem volt Wave-em meg SGS 2-m is. Nekem ennek a képe sokkal jobban bejön. Nem tűnnek olyan "műanyagosnak" a színek mint a másik kettőnek. A Defy-nél meg szerintem sokkal szebb a képe.
USB OTG - elvileg tudja a telefon, de nem jár hozzá kábel.
A többihez egyenlőre nem tudok hozzá szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest