- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
illes0102 #35489 üzenetére
Amit te szeretnél ahhoz nem alkalmazás kell, hanem kimondott eszköz.
Kábelesen úgy oldható meg, hogy veszel egy HTC AC M490 MHL-HDMI adaptert, amit csatlakoztatsz a telefonhoz és az egészet összekötöd a tévével/monitorral egy HDMI kábelen keresztül.
Vezeték nélkül ez az egész, akkor oldható meg, ha veszel egy HTC MediaLink HD nevű eszközt, amit csatlakoztatsz a tévéhez/monitorhoz egy HDMI kábellel és ezen keresztül tudod megjeleníteni vezeték nélkül a telefon képét, de ez csak akkor működik, ha van WiFi és a router támogatja a multicast-ot.
-
Lacopapi
addikt
válasz
illes0102 #35266 üzenetére
Nézted már milyen? Egyébként a SlimKat is kezd felnőni a feladathoz,eddig jól teljesít,néha microlagg,de semmi komoly megakadás....kicsit eszi az akkut,az tény.Mindent összevetve,nem nagyon látok előrelépést a 4.4-nél,sőt. Nincs annyi plusz,amiért érdemes lenne egy stabil romról ilyenre váltani,bár egyelőre ez is stabilnak tűnik.Úgy vélem,apróságok döntenek,felhasználói szokások,nem pedig a hatalmas előrelépés- mert arról szó nincsen. Ennyit lényegében a stock is tud,némi noszogatással
-
-FreaK-
veterán
válasz
illes0102 #34937 üzenetére
UV-re ki kell derítened hogy milyen Variant SoC van a te telódban, és akkor megtudod hogy mennyi UV-t állíthatsz be biztonságosan. Keress rá xda-n ha érdekel.
Szerk.:
Mondjuk így is lehet:
otherwise try this in terminal emulator (you must be su):
cat /proc/last_kmsg > /sdcard/last_kmsg.txt
and read txt file with any text reader: the number near cpu process id is your variantcpu_process_id => 1
you have variant 1Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Valahol le is vannak írva hogy mik az ajánlott UV értékek. -
Lacopapi
addikt
válasz
illes0102 #34935 üzenetére
ITT szunyi777 leírta a pluszokat
Lényegében ez is stock,csak jobban használható.
-50mV -nál semmi probléma nem volt,akksiról azért nem tudok mondani semmit,mert nem tudom,eredetileg hogyan működött....antutu 15989...tehát teljesítményben nincs gond és újraindulás sem volt. -
Lacopapi
addikt
válasz
illes0102 #34895 üzenetére
Kösz,még időben ....
A sentinel nagyon jó rom,iszonyatosan gyors-sztem játékokhoz a legjobb...17 fölötti antutut produkál,de RR3-al is szépen fut. A fogyasztás jó közepesnek mondható a mezőnyben. Nálam időnként újraindult és ezt nem tolerálom,ezért lecseréltem. Most az ARHD van fenn és egyelőre igen jó,olajozott,gyors (Nova launcherrel).Mondjuk van benne seeder ami helyreteszi a laggokat,de ezzel együtt jó.
-
Lacopapi
addikt
válasz
illes0102 #34768 üzenetére
Majdnem egy giga...nem semmi..Én most erre izgultam rá....karcsú és gyors,köszönet Steve1207 kollégának . Eddig nagyon ajánlott részemről.
-
kikey
csendes tag
válasz
illes0102 #34727 üzenetére
Letöltöttem a windroidot. De nem talál eszközt, pedig a bootloader menüben fastboot USB módban van a telefon,és a all in one toolkit-nél is a felugró panacssorban: device not found volt kiírva. <--- ezt akartam írni, mikor csodák csodájára, 50. próbálkozás után egyszercsak a toolkitnél felugró parancssorban azt láttam hogy az eszköz oké, a flashelés megtörtént. De nem tudom korábban ez miért nem következett be. De a telefon végre bebootolt.
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34607 üzenetére
ennek igy ahogy van fel kellene mennie alighanem nyitott bootloadernel a firmwaret sem lehet flesselni es fastboot bol nem megy fel csak ha elinditod a ruu recoveryt fastboot oem rebootRUU parancsal de amugy ugy is felteszi neked ha regebbi nadroidot visszaraksz es vegig mesz az osszes OTA updaten stock recoveri kell hozza
-
-
ferob
őstag
válasz
illes0102 #34596 üzenetére
Azon nincs is mit nagyon megnyitni.
A gyári visszaállításhoz boot.img, ROM és recovery flash-elése kell.
Majd ha szükséges a firmware frissítés, akkor visszazárod a telefont és kiadod a következő parancsokat:
adb reboot oem-78
fastboot flash zip firmware.zip
majd újra
fastboot flash zip firmware.zipA másik dolog, amit említettem, hogy bootloopnál ürítsd a cache-t.
-
ferob
őstag
válasz
illes0102 #34593 üzenetére
Ha nem sikerül helyrehozni, akkor a legolcsóbb megoldás, hogy eBay-ről rendelsz egy törött, rossz kijelzős telefont, amiből át tudod rakni az alaplapot, sőt így még marad is alkatrészed a későbbiekre.
Ha találsz egy jó eladót, akkor akár 15 ezer forintból is megúszhatod a dolgot. -
ferob
őstag
válasz
illes0102 #34593 üzenetére
S-OFF nem lesz, ha már eddig nem sikerült összehozni, mivel már senki nem foglalkozik a telefonnal.
Ha a mentés visszaállítása nem segít, akkor a RUU sem oldotta volna meg, mert ha így lenne, akkor gondolhatod, hogy nem alaplapot akarnának cserélni a szervizben, mert bármilyen javítás alkalmával megejtik a szoftverfrissítést, ami egy RUU lefuttatását jelenti.
A bootloop ellen pedig hatásos a cache ürítése.
-
ferob
őstag
válasz
illes0102 #34591 üzenetére
Teljesen rossz úton haladsz, mert csak a megfelelő CID-hez való, azonos vagy magasabb verziójú HBOOT-ot tartalmazó RUU-t tudsz használni a telefonhoz.
A gyári állapotra való visszaállítás megfelelő menete az, hogy letöltesz egy a telefon CID-jének megfelelő Nandroid mentést pl. innen, amit felraksz azzal a recovery-vel (CWM vagy TWRP), amivel lementették, majd lecseréled a telefonon a recovery-t is gyárira, és ez után végigmész a gyári rendszerből a hivatalos OTA frissítéseken, ha vannak.
A teljes folyamat végén csinálj egy gyári beállításokra való visszaállítást.
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34589 üzenetére
meg lehet nezni valamelyiket de szerintem ott nem fog menni az atirasos modszer en csak a 401-eseket neztem
szerk: persze olyat kell keresned amiben 1.36-os hboot van es at lehet irni ha alapbol beletudsz kukkantani a rom.zip-be akkor tuti nem lesz jo amugy meg a securezip progival bele tudsz kukkantani mindegyikbe
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34579 üzenetére
megnezted a verzio szamod? mar a kimasolt aruwizard.exet inditottad ugye? lekellene futnia nalam is lefutott latszolag igaz nem csinalt semmit a hboot-om miatt de a vegen kirta hogy gratulation balbla nem dobott ki hibaval
jaaaa bootlader vissza szartad? maskeppen nem fog menni csak ha vissza flesselsz egy eredeti stock recoveryt es vissza zarod a bootloadert
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34571 üzenetére
probald ezt a fastboot-ot nalam ez mukodik hiba nelkul
jahh jut eszembe nem a fastbootal van baj nalad sem ne a fastboot.exet inditsd hanem indits egy sima cmd-t es dos parancsal lepkedj be a fastboot mappadba vagy shif+enter el inditsd a fastboot exet commanderbe
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34571 üzenetére
semmi modositas ez erdedeti ha levan toltve akkor oks aszerint jarj el amit leirtam menni fog nalam nem jo az 1.72 miat a tobbi ruu.exe meg nem a zippbol veszi ki a vezio szamot persze nem biztos hogy segiteni fog mert ha jol tudom a radio config ujra flesseleset megszuntettek az 1.26.401.2-es ruu-nal de proba szerencse
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34569 üzenetére
vesziteni nem veszitesz ruu.exe tobb mindent ujra flessel mint egy firmware vagy ota update flesselese
1.36 az meg szerencsesebb az enyem 1.72 mert amugy van dowgrade is ugyanis 4.18.401.2-rol felmentem 4.18.401.3-ra es a 3-rol vissza tudok terni 2-re sif particiom is vissza all de csak erre masra nem mivel hboot-ot nem irja felul a firmware es alacsonyabb szamnal megcsak az 1.36 vagy 1.39-es hboot van
proba szerencse toltsd le ezt a exet inditsd el de ne lepj tovabb mikor elindult azert ezt mert ennel a romnal nem az android infobol veszi az ellnorzest mikor elundult a ruu.exe nem lepsz a tovabbra hanem bemesz a c:/user/felhaszneved/appdata/local/temp/-be itt megfogod talalni valamelyik konyvtarban a kicsomagolt ruu.exet (igy nez ki a konyvtar {CB55861F-0268-405E-A8CB-89AE00DF9204} a szamok mindig masok valamelyikben benn lesz megegy mappan belul masolj ki mindent egy tetszoleges mappaba lesz itt egy rom.zip (nem tudod megnyitni) nyisd meg egy hex editorral (en a neo hex-et hasznalom) keresd meg ezt a sort 00000119 latni fogod a szamokat 3.14.401.31 ezt ird at a valos verzio szamodra mentsd el a hexeditoral indithatod a aruwizard exet lefog futni
-
-
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34540 üzenetére
amugy a mainver szam atirasa is megoldas lenne mukodott eddig minden htc-n atirtam hex editorral es maris tudtam barmilyen ruu.exet futtatni.... de itt nem hogy rohadna meg
nem tudom apx mod-ban nem e lehetne hozza ferni az msc es sif paticiohoz innen olvassa ki a verzio szamot
-
milapsy
aktív tag
válasz
illes0102 #34524 üzenetére
hat az akkor szivas nekem is ennyi a verzioszamom
sajna felejtos nem viszi a tegras hox-ot a j-tag brobaltam riff box-al nincs ra semmilyen j-tag persze hogy nem hardveres gond softveres a gond de nem fer hozza senki amig nincs s-off esetleg ha talalsz szervizt aki tudja s-offolni mert van olyan csak nem tudom hogy mo-n van e
-
-
kirkri
addikt
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #34464 üzenetére
Az ADB driverek biztos telepitve vannak win8 alá?
Ha nincs, kukkantsd meg ezt.
WinDroid HTC One X Toolkit v3.0
Ez szinte mindent tartalmaz!@gzbotii
Nem egy nagy összeg maga a hangszoró., itt szerszámokkal eggyütt., ez pedig fülhallgató hangszoró.
, de egyéb más gondja is lehet ezen kivül.
Én amikor raktam össze az enyém, elsőre nem szólalt meg a hátsó hangszoró.
Szét kellett szednem megint, és igazitani a hangszoró lábán, mert nem érintkezett...
Lehet, hogy csak annyi a baja...
Szét kell szedni, és többet tudsz utánna..
Nem egy bonyolult hadművelet a hátlapot leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest