- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2615 üzenetére
Gondolom nem sütötte a nap, mert ha süti, akkor 30%-on kizárt hogy bármit is látsz rajta.
-
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #2615 üzenetére
Ez így elég bíztatóan hangzik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2581 üzenetére
Amúgy azt honnan veszed, hogy 4/3-nál 8Mpixel a 8Mpixel és 16/9-nél 6Mpixel?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2576 üzenetére
Az a baj, hogy kijelzőn minden kép gyönyörű, a gond a PC-n jelenik meg, remélem tényleg javítottak, mert volt min
-
Overcome85
tag
válasz
james008bond #2576 üzenetére
Köszönöma választ!
Színhűség milyen?Még mindig fátyolos a kép kicsit?
-
Kronk
őstag
válasz
james008bond #2562 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2541 üzenetére
Képernyő lapozaskor akad. Sehol máshol. Amúgy én is csak frissitettem, semmi extra.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #2542 üzenetére
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #2541 üzenetére
És mintha valaki azt írta volna, így garantált az FC halom...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2534 üzenetére
Egyszerűen "darál". Az nem baj, ha nem pörög túl, de olyan, mintha direkt lenne visszafogva 20fps-re. Majd megpróbálok videót csinálni róla, ha a kezembe kerül értelmes telefon, amivel felvehetem. A többi igaz, minden rendesen gyorsul a force GPU render miatt.
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #2420 üzenetére
Én a SanDisk Memory-t használom. Ez nem csak az SD-t mutatja, hanem az összes felhős tárhelyet is.
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #2416 üzenetére
Tolok képet FB-re mobilnettel
Itt rontottad el
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #2406 üzenetére
Nem vagyok egy telefonon játszó ember, de ez tényleg nagyon jó játék!
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #2352 üzenetére
Ez tényleg nagyon szuper!
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #2352 üzenetére
This app is incompatible with your HTC HTC Desire.
Egyelőre még ez fogad
-
Youri
veterán
válasz
james008bond #2346 üzenetére
Tehát ez is csak egy gyenge technológia
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #2341 üzenetére
Meg. Ők üzemeltetik a HTC saját webshopját is.
-
Isual
veterán
válasz
james008bond #2023 üzenetére
végülis igaz
(azért még megfontolom, meg SGS 3-at nyilván megvárom... bár már nincs visszaút, nagyon tetszik a One X
)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #2023 üzenetére
ISTEN VAGY
BSPlayerrel megy -
Gergi
senior tag
válasz
james008bond #2002 üzenetére
Hát ezt sajnálattal olvasom... mert így akkor nem sok értelme van annak a LED-nek.
-
randras
veterán
válasz
james008bond #2005 üzenetére
Majd lehet, hogy kipróbálom, de megmondom őszintén, az S-t jobbnak tartom, habár lehetne akkorka kijelzője, mint az EVO 3D-mnek, max. kicsit kisebb, de nagyobb esélyt látok, hogy arra beruházzak.
-
Isual
veterán
válasz
james008bond #2005 üzenetére
nekem a Legendet fogja és a vodás akciónak lehet nem tudok ellenállni, pedig ősszel akartam beruházni rá... (SGS 3-at nyilván megvárom, nameg itt Szegeden eddig még nem is jött One X)
a kezdő 180-190k-s árat elnézve úgy voltam vele, hogy ha lejön 150k alá, akkor elkezdek majd gondolkozni, de arra nem voltam felkészülve, hogy pár hét múlva 145k-ért megvehetem vodától beats fülessel együtt (ami nekem szempont mert nem akartam külön agybadugósra költeni) ... szóval erősen gondolkozom (annó még 100 felett vettem a Legendet, szóval asszem 145k nem sok egy aktuális - és brand new - htc flagship-ért...)
egyedüli dolog ami betett most ez a tegra 3-as hír és annak a lehetősége, hogy ahogy a Sensation --> XE-nél volt őszre kihoznak egy ilyen One X-et az új P-s tegra lapkával ... csak ez tart még kicsit vissza (meg az, hogy még nagyon új és meg akartam várni, amíg kiforr egy kicsit a dolog) - mit gondoltok?
-
randras
veterán
válasz
james008bond #2002 üzenetére
Na, milyen a teló?
-
richies
senior tag
válasz
james008bond #1989 üzenetére
bs szaggat nalam
-
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #1988 üzenetére
Pont erről beszélek!
Annak idején rárántottam volna ha a P4-s gépem ennyi mindent tudott volna és még szerintem egy jópáran
De hát mindég lesznek szakértőkők
-
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #1983 üzenetére
akkor a gyári lejátszó nem remekel túl jól?
gondolom van egy pár alternatíva -
rígel
őstag
válasz
james008bond #1983 üzenetére
Csodálkozol?
Ez a minimum egy ilyen erőgéptől. Pár éve egy átlagos asztali pc-ben nem volt ennyi kraft, sőt sokban ma sincs.
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1876 üzenetére
Pillanatnyilag, az utólagos S-OFF nem megoldott. Amennyiben meg tudják oldani, nagy valószínűséggel működni fog a jelenleg forgalomban lévő összes HBOOT verzióval, hiszen ha találnak valami kiskaput, az mindben meglesz ,és csak egy későbbi frissítéssel foltozza be a HTC. Szerintem ez miatt nem érdemes várni a gyári frissítésekkel, amik első körben úgy sem a HBOOT verzió cseréről fognak szólni, van ott más javítani való bőven.
Jelenleg a rootolásra, csak és kizárólag a HTCdev-es bootloader nyitás után van lehetőség. Egyenlőre...
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1870 üzenetére
Ugyan úgy mint Desire-n. Kikapcsolod a gyors boot-ot, lekapcsolod teljesen a készüléket és hangerő le gombot nyomva tartva újra bekapcsolod.
-
-=Starwing=-
tag
válasz
james008bond #1705 üzenetére
(#1705) james008bond
Ahham....Biztos a speciális alapanyagok miatt...
Amúgy mertem remélni hogy van alternatíva az akksi-kivevős megoldásra...
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #1675 üzenetére
Csak root? System r/w jog nem?
-
Kismaci
tag
válasz
james008bond #1613 üzenetére
Miért mondhatnál búcsút?
Én nagyon hiszek az XDA-s srácoknak, ügyesek, lesz S-OFF.Többek között azért IS érdekel ez a készülék, mert elég érdekes ahhoz, hogy megmozgassa a srácok fantáziáját, elég nagy közösséget mozgat meg. Vajon hol vannak Cotulláék? Meg a DFT team? Jó lenne, ha ők (is) rárepülnének: a Leokámra is ők csinálták a HSPL-t...
De SEMMIKÉPPEN nem szabad feladni így cca. 20 nappal a megjelenés után...
(#1620) Remusz911:
Nem mindenki olyan türelmes, mint te.
Valószínűleg én se tudom megvárni a kérdéses telefonokat: túl türelmetlen vagyok, pedig elhiheted: az volt a tervem (ó, én balga), hogy kivárok még: SGS3, iPhone 5 (igen, ez is játszott az iPod Touch-om után)... bár az SGS3 valszeg összejön, mármint megvárás, de sajnos nincs rajta Sense... és kérdéses, milyen anyagból csinálják - de ezt úgyis megtudom.Sajnos a "kicsike" teljesen levett a lábamról, amikor kb. másodikán megláttam az első kicsomagolós videót és benne a telefont a kijelzőjén az "I am the ONE you've been waiting for" szöveggel. Főleg, mert TÉNYLEG nagyon vártam már november óta!
-
tildy
nagyúr
válasz
james008bond #1589 üzenetére
Nalam jobban birja, mint a dezi .
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #1613 üzenetére
Annak semmiképpen, mert a HTC unlock nyitni fogja azzal is a bootloadert. Max az S-OFF-ot bukhatod, de azzal xmoo-ék még mindig nem jutottak semmire.
-
Kismaci
tag
válasz
james008bond #1605 üzenetére
1.26-os verzióval ne csodálkozz, hogy gáz az akksi idő...
Gyakorlatilag ez a mínusz egyes verziós gyári ROM. Ahogy kosturica is mondja, érezhető a javulás, már a 27-tel is, de ha a kicsikéd kéri a frissítést, ne állj ellen.(#1609) koveradam:
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1605 üzenetére
Minimum 10 %-al jobban bírja az akku a frissítés után, nem beszélve a különböző kijelző és egyéb bugok javításáról.
Nekem 3g netezésnél többet fogyaszt. -
Kismaci
tag
válasz
james008bond #1599 üzenetére
De engem éppen az döbbent meg, hogy ahhoz képest, hogy mennyi minden fogyaszthatja jobban az akksit, ahhoz képest egész döbbenetes az akkumulátor idő, ahogy itt riportolják a fórumtársak... számomra tényleg döbbenet és nagyon-nagyon kellemes meglepetés.
Az én használati szokásaimmal (mármint ami után már nincs ÁLLANDÓAN a kezemben és nyomogatom
) tökéletesen szuper és kielégítő lesz az üzemidő. És persze ez felhasználó függő, persze tisztában vagyok vele.
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1594 üzenetére
"Igaz, Desirét a 22-ből 16 hónapig custom rommal használtam"
Pláne!
Kismaci (#1593):
Te már hozzátetted! Én meg úgysem akartam! -
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1589 üzenetére
"üzemidőben véleményem szerint kevesebbet bír, mint a Desire."
Tedd azért azt hozzá, hogy nálad és addig, míg fel nem teszel egy customot! Így teljes a kép. -
blackmacs
senior tag
válasz
james008bond #1576 üzenetére
Most hogy mondod, nem.
-
Youri
veterán
válasz
Most fontosabb promótálni a beats audiot...
-
mumk1
addikt
válasz
Most hogy mondod, tényleg. Lehet a következő Android frissítéssel már nem kap Sense-t.
@Youri
Na ja. Nem kis pénzt csengetett érte a HTC. -
rígel
őstag
válasz
james008bond #1516 üzenetére
A T-s garilevélben? Lehet, el sem olvastam.
-
rígel
őstag
válasz
james008bond #1509 üzenetére
Nagyon egyszerű.
File managerben az adott file-on állva shrtcut to the desktop.
ES file explorerben pl. hosszan nyomva a file-ra->shortcutHa jól értelmeztem a kérdésedet
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1428 üzenetére
Egyik sem, nincs még olyan gameloft-os játék!
-
Micimaci
csendes tag
válasz
james008bond #1356 üzenetére
Én is boldog tulaj vagyok 2 napja... Nagyon tetszik, pedig elég sok telefonom volt már előtte. Nekem az Aldiból származó mobil akkum van (valami Medion, de mindegy, úgyis mindegyik ugyanott készül belülről...), amit tudok majd használni ha kell. 7400 mAh, és csak 9000 forint volt, tudom ajánlani mindenkinek! Az előző telómat (Galaxy Nexus) háromszor is fel tudtam tölteni vele, mire tölteni kellett.
-
42861
senior tag
válasz
james008bond #1347 üzenetére
Oké, megvan. Köszi!
-
Bailey
senior tag
válasz
james008bond #1321 üzenetére
A Mariahilferen sok szolgáltatói üzlet van, plusz a Gerngross áruházban van egy Saturn is. Az kb. félúton van a Ring és a Westbahnhof között azt hiszem pont a Neubaugasse metróállomásnál.
-
Maxentius
addikt
válasz
james008bond #1321 üzenetére
A Mariahilferstrasse-n rémlik nekem egy műszaki bolt (a Westbahnhof és a Ring közötti szakaszán).
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #1305 üzenetére
Van a beállításokban valahol jól elbújva egy olyan opció, hogy elmulasztott hívás jelzése értesítő sávon és lockscreenen is (nekem volt New Sense romnál)
Próbáld meg hátha...
-
tildy
nagyúr
válasz
james008bond #1305 üzenetére
Nekem jelzi
Cidet egyeb modon is meg lehet nezni? Nem hiszem, hogy macen mennenek a htcs sync progik.PEnel1234 : En desirerol valtottam iphone 4sre, majd ket nap utan total kiakadva letettem azt .Tehat nagy tapasztalat 4s-el nincs, de azt el tudom mondani , mik voltak azon a problemaim.
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1306 üzenetére
Legfeljebb annyiban, ha csinos volt a csajszi.
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1303 üzenetére
Én meg fogtam az ollót és lefaragtam a felesleget. Nem nagy kaland, csak az érzékelőkbe nem kell belevágni.
-
rol33
aktív tag
válasz
james008bond #1253 üzenetére
nagyon jó köszi az infót, akkor sztem ez a tok lesz
-
kchris78
veterán
válasz
james008bond #1250 üzenetére
meg a UI-t is GPU gyorsítással rendereli. Ez is egy hatalmas ugrás annak az irányában hogy lagmentes legyen a home-screen meg a menükben való bóklászás.
-
FragMaster
addikt
válasz
james008bond #1250 üzenetére
Ennyire komolyan vettetek, szmájli meg smafu?
-
kchris78
veterán
válasz
james008bond #1245 üzenetére
A Sense mindig is az erőforrás-igényességéről volt híres. felraksz egy AOSP ROM-ot (One-nál vszínű még nincs) és a szabad memóriád ugrik úgy 100-150MB-ot...
-
nistv4n
tag
válasz
james008bond #1162 üzenetére
és (#1159) tildy:
Köszi a választ, megnyugodtam, akkor eldőlt, hogy ő lesz a választott
Már csak a t-mobile-os céges árra várok, bár van egy érzésem, hogy az én minimális sms és hívás fogyasztásomhoz igazodó havidíjas csomagban 130-140 ezer forint körül lesz, akkor pedig inkább megveszem független üzletben, áfa nélkül...Jut eszembe, a gari a HTC telefonokon hogy működik? A gyártó ad rá X évet, és innentől kezdve mindegy, hogy T-ben veszem vagy boltban; vagy boltoknál is érdemes úgy keresgélni, hogy figyeljek a garanciára?
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1143 üzenetére
Van egy másik megoldás: a htcdev oldalon kinyitod a bootloadert. Ezután root-olsz. Utána Titanium backup pro-t használsz, na az gyors.
Egy bökkenő van, ha kinyitod a bootloadert, a garanciád ugrik. Azért egyre többen kinyitották már... -
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1119 üzenetére
Használd a My backup pro-t! Azzal megtudod csinálni a progi+adat mentéseid és root sem kell hozzá. Fizetős!!
-
Reinhardt
őstag
válasz
james008bond #1134 üzenetére
Nem csatolhato ovre, viszont belefer a HTC 650-es tokjaba, ami szinten nem csatolhato ovre
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1084 üzenetére
"Előre bocs a láma kérdésért, de hogy tudom lementeni az alkalmazásokat beállításaikkal együtt??? Mert eddig ugye volt a root, meg nandroid, meg Titanium Backup."
Ezt meg is válaszoltad: "root, meg nandroid, meg Titanium Backup" -
tildy
nagyúr
válasz
james008bond #1060 üzenetére
Szerintem elegge kezreallnak benne a dolgok, es ott vannak a megszokott helyen
Nem kell aggodni
(En 2.3-rol alltam at, siman ment)
Meg egy hibat eszrevettem, lehet csak nalam ilyen, meg lehet a skype hibaja, de ha nema three-s skypeot hasznalom (ami mar nem elerheto a marketbol, csak nekem megvolt) , akkor kihangositva megy a beszelgetesek jo resze. Hiaba kapcsolok at, akkor is. Sebaj, ugyis a threeset szoktam, stabilabb a hangminoseg.
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1060 üzenetére
Jól van már, ne szívd mellre!
Semmi köze a sense variánsokhoz annak, amit írsz. A mobilhálózatokon kívül én máshol egyébként sem kerestem volna.
Remélem azért nincs harag! -
kosturica
őstag
válasz
james008bond #1058 üzenetére
Nehéz dolgok ezek, főleg úgy hogy nem ez az első HTC telefonod!
Ha a kikapcsológombot keresnéd, az meg a tetején lesz... -
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1056 üzenetére
Köszi, megnézem. Mindig a gombot veszem meg először a kabáthoz.
Már Sensationhoz is alig tudtam fekvő övtokot venni üzletben, ebay-ről meg elég zsákbamacska a minőség. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #1021 üzenetére
Dánke
(Alakul a csapat, sok az ismerős arc itt
)
-
mumk1
addikt
válasz
james008bond #1031 üzenetére
Hol kaptál övtáskát ekkora méretben?
-
tildy
nagyúr
válasz
james008bond #1030 üzenetére
mobile networkot hosszan nyomod, ott van az apn.
-
-=Starwing=-
tag
válasz
james008bond #1031 üzenetére
Friss a cucc,az igaz...De hamarosan kiegészítő-dömping lesz,ahogyan az lenni szokott...
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #937 üzenetére
Még nem, de komoly esély van rá!
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #935 üzenetére
Ha később nem akarod root-olni, akkor nyugodtan tedd fel!
-
rígel
őstag
válasz
james008bond #927 üzenetére
Changelog:
Builddate 14 april 2012
New HBOOT 0.94
New SYSTEM 1.28.401.9
New RADIO 1.1204.103.14
Force GPU still not working
Sense Calander widget crashing fixed
HTC Calander double dates has been fixed
EA Games app not included
Speed improvement
HTC Sense not crashing anymore
Screen glitches are gone
Playing Tegra3 optimized games feels better now, have not had any lag yet
No 3.x kernell
HTC Gallary playback goes smoother
NvCPLSvc.apk not fixed :S
ICS detection improved, dots removes in Youtube app
Beats audio improved, no more skipping
Non-Sense widget scrolling is now smooth
Live Wallpaper pausing while going to other pages is still pressentHTC Teeter running smooth now
Still no USB OTG -
Reinhardt
őstag
válasz
james008bond #931 üzenetére
Nem tudnam megmondani, hogy hogyan ment fel 25-re. Ha jol emlekszem egyszer csak jott az uzenet, hogy mar 25GB szabad helyem van.
-
koveradam
tag
válasz
Jó neked nekem holnap hozza a futár!!!
Már alig várom -
<Attila>
tag
válasz
Első benyomás? Elnyerte a tetszésed? Bemegyek holnap a T-be megtapizni,
remélem lesz készleten fehérből -
Youri
veterán
válasz
james008bond #869 üzenetére
Túl új a készülék, nem updateltek...
-
FragMaster
addikt
válasz
Mazsolázz a tegrazone-ról. Shadowgun, GTA3, Zen pinball, Shinerunner, Glowball, Riptide így hirtelenjében ami eszembe jut, fent van és jó.
-
kosturica
őstag
válasz
Shadowgun. Nézd meg a youtube-on.
-
kosturica
őstag
válasz
james008bond #866 üzenetére
Ugye azért nem a HTC-t okolod, hogy nincs gameloft-os játék rá?
Most jött ki világ elsőként a négymagos tegra 3-al és mégsincs egyből rá? Remélem csak vicceltél az előbb...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #866 üzenetére
Már nem azért, de szegény készüléknek vajnyi kevés köze van ahhoz, hogy a gameloft mikor veszi a fáradtságot...
Az meg hogy konkrétan ez a készülék nincs oda írva, attól még elfutnak rajta, ha nem is mindegyik.
-
Tikakukac
titán
válasz
james008bond #858 üzenetére
Speedshopban elég sok minden van. Én régen asztali bölcsőt vettem külsős töltővel ebay áron tőlük a htc-hez. Szerintem hamarosan lesz ehhez is egy csomó minden.
-
Isual
veterán
válasz
james008bond #856 üzenetére
-
varsam
őstag
válasz
james008bond #818 üzenetére
Itt megtalálod a T-Mobile összes árát:
Mozaik árlista
többi árlista -
tildy
nagyúr
válasz
james008bond #788 üzenetére
En desirol valtottam, abszolut nem bantam meg
Egyebkent mikro a boltban nezte, csutka fenyeronel az S-nek volt feherebb a feherje, pedig ugye az az amoled, hat erdekes, de annak szebb szinei voltak. Es a feher is feher volt nem szurkes. -
Reinhardt
őstag
válasz
james008bond #788 üzenetére
-
jooker82
nagyúr
válasz
james008bond #786 üzenetére
A fehér szin árnyalatairól nem irnak benne??
tört fehér,hófehér-(ke és a hét törpe),trabant fehér....Ma is sokat tanultunk..
-
Reinhardt
őstag
válasz
james008bond #759 üzenetére
Mint One X tulajdonos nem igazan eri meg ide jarni, ebbol a forumbol csak azt lehet megtudni, hogy a telefonom akkor se bir ki egy napot, ha 40% este a toltottseg, SGS2 a legjobb telefon a foldon, de nem is, mert a RAZR MAXX az isten, SGS3 mar ott van a letezo RGB Samoled telefonok kozott, trabant meg akkor feher ha torik...
-
joey04
titán
válasz
offra:
pl az ilyenek miatt -
Xaels
félisten
válasz
Hát a Sony és a Samsung közös gyermeke az SLCD [link]. E kettő közül lesz valamelyik.
-
Xaels
félisten
válasz
james008bond #750 üzenetére
Én ebben a kommentben a HTC-re gondoltam. Sokan kritizálták régebben a kijelzőket amiket használtak.
(#752) Remusz911: te meg fejezd már be. Legyen tudja a fehéret ha ettől boldog vagy, de attól még a "fehér" esetén fellépő többletfogyasztás megmarad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest